Hahhaahhaa bu d akim yahuuu süpermişşşşşş :queen::queen::queen:
Aman AMCA,mazeretin bu olsun,senin canın sağ olsun,bu arada evinizide güle,güle iyi günlerde eskitin.:rendeer:
Kuşadasından izmir mt'ye selamlar)
Selam Alper abi,nasılsın?,başladınmı maketi yapmaya![]()
Cengiz bey size bir ömür boyu mutluluk diliyorum,Biz tam gaz hazırlık yapmamız nedeniyle bir arada olamadık.Eksik gedik bitmiyor bir sürü eksikle yarın yola çıkıyoruz,hayırlısı bakalım,ilk defa bir karavanla uzun yola çıkıyorum.İlk durak Bolu yedigöller olacak,resimleri daha sonra paylaşırım,görüşmek dileğiyle MT İzmir camiasıyla en kısa sürede buluşmak dileğiyle![]()
Benim niye haberim yok bu geziden?.... Hangi gezi dede?... :silent:
Abilerim Annemin sağlık probleminden dolayı ( Göğüs Kanseri ) Acil nakit ihtiyacından dolayı Motorumu satıyorum. Satılıktaydı zaten , Annemin durumu dün belli oldu , ilanda fiyat 14000 tl idi 13000 e acil satıcam. Soran isteyen olursa lütfen yardımcı olun . Motor Tamamen orjinal 16900 km de şuan ama kullanmaktayım hala. İlanda da görülen aksesuarları var. Kask sıfır dizlik sıfır depo üstü çanta herşeyi vericem kask falan. Şimdiden teşekkür ederim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-kacirilmiycak-firsat-daha-temizi-yok-gsr-600-fulll-ful-50146033/detay/