[İzmir - MT]

Çok heyecanlıyım. İlk defa katılıcam semaver partisine. Ayaklarım titriyor valla. Gelmeden önce bi sakinleştirici mi içsem acaba:pale:
Şaka bi yana eve uğramadan gelicem. Yiyecek bişeyler oluyor mu yoksa tok karnına mı gelelim. Geçen hafta sanki sucuk falan görmüştüm resimlerde

Selam güzel İzmir. Ortaokul- Lise öğrenimimi Fatih Kolejinde yaptığım için, bir İzmir aşığı olarak yolunuz Bodrum'a düşerse mutlaka beklerim..

Evet bu akşam semaver gecemizde bunuda konuşalım.Ayrıca hafta sonu yani cumartesi ve pazar kuşadası motosiklet festivali var ve girişler ücretsizmiş.Bizler MT-İzmir olarak orayada katılabiliriz oraya Türk Chopper grubuda geliyor.Pazar günü sabah 10.00 itibarı ile motor grupları hava gösterileri için çiğli ana jet üssünde toplanacaklarmış.Türk Chopper de orada olacak bunlar benden güncel haberler.Akşama Cengiz abilerle hafta sonu programını etraflıca konuşuruz.

Konuşalım amca pek kaçırılmayacak bir gösteri bu çünkü Türk Hava Kuvvetleri'nin 100. yıl kutlamaları eşsiz bir gösteri olacaktır diye düşünüyorum Kuşadası Motor Festivali'ne tercih edebilirim :queen::queen:

Çok heyecanlıyım. İlk defa katılıcam semaver partisine. Ayaklarım titriyor valla. Gelmeden önce bi sakinleştirici mi içsem acaba:pale:
Şaka bi yana eve uğramadan gelicem. Yiyecek bişeyler oluyor mu yoksa tok karnına mı gelelim. Geçen hafta sanki sucuk falan görmüştüm resimlerde

Deniz kenarında balık ekmek yapan bir amcamız var :cat:

akşama bende ordayım bu arada dün akşam cumhuriyet meydanında turk cooper buluşmasında amcayla yakından tanışıp konuştuk kendisiyle amca hava bulutlu gibi dua ette yagmur felan yagmasın:) amca akşam görüşmek üzere

Eğer amca söylediyse mümkündür nede olsa bereketli adam.:cherry::queen:.Buarada ben çiğlide oturuyoru,şu buzmotorun tarifini akşama alırtım senden :cat::rendeer:

Eğer amca söylediyse mümkündür nede olsa bereketli adam.:cherry::queen:.Buarada ben çiğlide oturuyoru,şu buzmotorun tarifini akşama alırtım senden :cat::rendeer:

Eyvallah o yüreğimizin temizliğinden gönlümüzün güzelliğinden birde arada kafamın kısa devre yapmasından dır :cat::queen:

Buz motorun yeri çok basitmiş ben tarifi aldım akşama detaylı krikolu anlatırm.

Çiğli istikametinden altınyoldan gelirken Bayraklı yoluna dönersen eğer manavkuyu yol ayrımını tam köşedeki yıkılan ve Folkart ın satın aldığı eski Tekeli düz geç adliye istikametine doğru giderken ana yol üzerinde hemen solda Özel Göz Hastanesi var sanıyorum Ata göz dü Buz Motor onun yanında sırasında.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:39 ----------

akşama bende ordayım bu arada dün akşam cumhuriyet meydanında turk cooper buluşmasında amcayla yakından tanışıp konuştuk kendisiyle amca hava bulutlu gibi dua ette yagmur felan yagmasın:) amca akşam görüşmek üzere

Eyvallah bende tanıştığımıza çok memnun oldum sizin gibi pırlanta delikanlar gruba taze kan bir nefes oluyor.Siz gençleride böyle güzel ortamlarda görmek grur verici bir tablo.

Selam güzel İzmir. Ortaokul- Lise öğrenimimi Fatih Kolejinde yaptığım için, bir İzmir aşığı olarak yolunuz Bodrum'a düşerse mutlaka beklerim..

İyi dilekleriniz ve misafirperverliğiniz için çok teşekkür ediyorum.Hayırlısıyla programıma Bodrumu aldım.Bu yaz yetişmezse önümüzdeki yaz nasipse Bodruma geleceğim ve özellikle Bodrum Ahşap Model Gemi Müzesini ve Kunt Model Gemi Müzesini ziyaret etmek istiyorum.Bodrumda ahşap model gemi ustası ve sanatçısı olan bazı dostlarımıda şahsen ziyaret etmeye geleceğim.Bakalım nasipse inşallah motorumla oralarıda ve bu vesileylede sizleri tanımaya geleceğim.

en zor sinavdan cikmanin rahatligi ve yarinki sinavdan kalmamin garanti olmasi sebebiyle bu aksam bende geliyorum

Hah haha hahahaa valla aynen öyle yazmışım hay ben dilimin...:cherry:

Arkadaşa çizimli tarif verelim dedik,artık o anda ne düşündüysem arkadaşa tarifi yukarı kaldırarak vermeye kalkmışız :mrgreen: (Kriko)

Tabikide doğru cevap kroki olucaktı.O zaman ''B'' şıkkı :queen::queen::queen:

Lastik,ön far ve cam derken aklım kimbilir nerelere gitmiş :cat: :queen::queen:

Varmayın amcamın üstüne bukadar;:cherry: Biz akşam anlaştık amcayla tamamdır kriko işi,aman pardon ya kroki işi diycektimm..:p:cherry:

Varmayın amcamın üstüne bukadar;:cherry: Biz akşam anlaştık amcayla tamamdır kriko işi,aman pardon ya kroki işi diycektimm..:p:cherry:

Eyvallah :cat: :cherry:
Sohbet muhabbet taze çay derken sabah 02.00 yi yaptık,eve geldiğimde saat 03.00 olmuştu :cyclopsan

Eyvallah :cat: :cherry:
Sohbet muhabbet taze çay derken sabah 02.00 yi yaptık,eve geldiğimde saat 03.00 olmuştu :cyclopsan

fenamı oldu gecenin o saatinde bomboş yollarda gaz açtın :cat: keyifli bir geceyi birlikte keyif aldığımız dostlarımızla birlikte geçirdik :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
fenamı oldu gecenin o saatinde bomboş yollarda gaz açtın :cat: keyifli bir geceyi birlikte keyif aldığımız dostlarımızla birlikte geçirdik :rendeer:

Evet..Çok keyifliydi..Hatta ben billhassa çok keyif aldım... :mrgreen::mrgreen:
Haftaya bu keyfi sana tattıracam.... :queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar