[İzmir - MT]

Yarın semaver partisi var mı ?

Valla nasipse hayırlısıyla ben en geç 19.30 a kadar orada hazır olmuş olurum.Ben geliyorum hatda zaman kaybı olmasın diye sabah işe motorla gelicem ki akşam 18.00 da mesayi bitimi direkt inciraltı helikopter pistinde mermer taşında yerimi alacağım.Perşembe akşamı semaverde görüşmek dileğiyle.Sevgi ve Saygılarımla.

bu hafta bende geliyorum nasipse orda buluşmak üzere :cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:58 ----------

Bakcaz artık hoca,ama şunu belirteyim ki bu fiyat metzeller touranc fiyatı,aynı ölçülerdeki conti escape 550 tl:cat:,ayrıca uyarı için sağol,hiç bilmem mi o vadiyi,daha öncede geçmiştim ben o vadiden ,gerçi şimdilerde polat gezer oldu o vadide ya,:cherry:.

merhaba dostum lastik alıcaksan sana buz motoru öneririm izmirin netarafında oturuyon bilmiyorum ama manavkuyu eczane duragını aşşagıya dogru eski tekel binasına dogru inerken soltarafta buzmotor var bide oraya ugra istersen çok uygun fiyatları varmış

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:05 ----------

Bakcaz artık hoca,ama şunu belirteyim ki bu fiyat metzeller touranc fiyatı,aynı ölçülerdeki conti escape 550 tl:cat:,ayrıca uyarı için sağol,hiç bilmem mi o vadiyi,daha öncede geçmiştim ben o vadiden ,gerçi şimdilerde polat gezer oldu o vadide ya,:cherry:.

merhaba dostum lastik alıcaksan sana buz motoru öneririm izmirin netarafında oturuyon bilmiyorum ama manavkuyu eczane duragını aşşagıya dogru eski tekel binasına dogru inerken soltarafta buzmotor var bide oraya ugra istersen çok uygun fiyatları varmış

bende orada biraz geçte olsa olacağım :p alper abi benden semaveri alsın, geç geleceğim için kimse çaysız kalmasın ( ben yarın izinliyim alpere semaveri ulaştırırım ) :cat:

ooo yarın bayaa kalabalık olacağız anlaşılan güzelll. :queen: inşallah mesai kalmazsam bende orada olacağım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:41 ----------

Aman amca..Senin işin mişin vardır.. Sen onları yaptır... Yağmur mağmur yağar ..... :queen::queen::queen::queen:

abi koptum yaa :) :):queen:

mesai kalma sende grup toplantısı var diye söyle :mrgreen: haftanın bir günü toplanıyoruz diye durumu anlat :cat:

şöyle bi Avrupa turu mu düzenlesek diyorum :bounce
abi gürcistan vizeyi kaldırmış gürcistana gitsek ya:queen::queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:46 ----------

valla cengiz abi zaten dükkandakiler kıskanıyo pazarları yol yapıyoz geziyoz diye :queen: bende fazla üstlerine gitmek istemiyom :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
valla cengiz abi zaten dükkandakiler kıskanıyo pazarları yol yapıyoz geziyoz diye :queen: bende fazla üstlerine gitmek istemiyom :)

Mübarek yol yapa yapa karayolları ekibine döndünüz.. Biraz daha duble lere ağırlık verin..... :queen::queen::queen:

Mübarek yol yapa yapa karayolları ekibine döndünüz.. Biraz daha duble lere ağırlık verin..... :queen::queen::queen:

abi biz genç mt cilerinde elbet çılgın bi projesi olacak :)) duble kesmez bizi 5 şeritli otobanlar, köprüler, tüneller acacağız :p sonra yeşil derede tüp gecit yapacağız daha neler neler:queen:

Değerli dostlar bu akşam cumhuriyet meydanında Türk Chopper grubuyla beraberdik ve Türk Chopper grubuyla mithatpaşaya ilk grup sürüşümüzü yaptık.Bu sürüşü yapmamızdaki anlamlı amaçda yer almak beni derinden mutlu etti.Grup içerisinde bir arkadaşımızın kardeşi kanser hastasıymış ve motosikletleri çok seviyormuş.Hasta olan arkadaşı bir nebzede olsa mutlu etmek için yaklaşık 70-80 motorlu grup o arkadaşımzıın evine sürdük.Yolu trafiğe kapattık ve aynı anda komutla herkez gaz açtı ses müthişti mithatpaşada herkez apartmanlar balkonlara çıktı benim içinde farklı bir akşam oldu ve ayrıca forumdan tanıştığım bir arkadaşımız eşiyle birlikte geldi kendisine perşembe inciraltı helikopter pistinde semaver yapacağız dedim bir aksilik olmaz ise kendiside eşiyle birlikte bir çayımzı içmeye gelecek.Gelemezse haber verecek yarın akşam baya bir kalabalaık olacağız.

Ayrıca şimdiden hepinizin REGAİP KANDİLİNİZ Mübarek olsun.Hayırlı kandiller.

Akşam ben de semaverdeyim bi paket çayla gelicem sözüm vardı :mrgreen: Bu arada haftasonu iki gün boyunca Çiğli'de uçuş gösterileri var gitme gibi bir plan var mı?

Akşam ben de semaverdeyim bi paket çayla gelicem sözüm vardı :mrgreen: Bu arada haftasonu iki gün boyunca Çiğli'de uçuş gösterileri var gitme gibi bir plan var mı?

Evet bu akşam semaver gecemizde bunuda konuşalım.Ayrıca hafta sonu yani cumartesi ve pazar kuşadası motosiklet festivali var ve girişler ücretsizmiş.Bizler MT-İzmir olarak orayada katılabiliriz oraya Türk Chopper grubuda geliyor.Pazar günü sabah 10.00 itibarı ile motor grupları hava gösterileri için çiğli ana jet üssünde toplanacaklarmış.Türk Chopper de orada olacak bunlar benden güncel haberler.Akşama Cengiz abilerle hafta sonu programını etraflıca konuşuruz.

Şimdi motorlu taşıtlar vergi dairesinden geldim ve motorumun Ocak 2011 yılı ilk Motorlu Taşıtlar Vergisini yatırdım.(25.00_TL) Çok şükür buda aradan çıkmış oldu.Artık resmi olarak hiç bir eksiğimiz kalmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar