Senin nick ini AMCA35 yerine Amca3,5 (üçbuçuk) olarak değiştirilmesini talep edicem modlardan.....:queen::queen::queen::queen::queen: Yağmurdan 3.5 atıyon :queen::queen::queen:
Ne diyebilirim ki; bu söz karşısında şapka çıkarıyorum +1 :cat: :cherry:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:16 ----------
Olayı yani havanun bu durumunu bilir kişilere (eskilere) danıştık, onlarda olaya son noktayı koydular bu yağmurlar 40 ilkindi yağmurlarıymış ve ilkindi zamanı yağmaya başlarmış.Durum bu; sonuç bir çift çizme,balıkçı yağmurluğu,su geçirmez pantolon,motordan uçmamak için bağlantı kemeri,zincir takoz çekme halatı,aşırı güneşte yanmamak için yangın tüpü bilhassa tarafımdan kendime alınacak liste tamamdır.:cherry:
Ve evet tekerlerinize sağlık güzel bir hafta sonu geçirmişsiniz.Hafta sonu açık Öğ.Sınavlarımız vardı aranıza katılamadım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:21 ----------
Nasipse 06 Haziranda 15 gün yıllık izine çıkıyorum.Ayın 6 tısı itibarı ile hayırlısı ile ustalara başlama startını veriyoruz eve doğal gaz döşeneceğinden ve birçok yer kırılıp döküleceğinden tüm molozlar ve angarya benim sırtımdan geçineceğinden ilk 10 gün evden çıkamıyacağım sonrasına ALLAH kerim duruma göre bakacağız.Kalın sağlıcakla.:cat::rendeer: