Yarın semaver partisi var mı ?
Bakcaz artık hoca,ama şunu belirteyim ki bu fiyat metzeller touranc fiyatı,aynı ölçülerdeki conti escape 550 tl:cat:,ayrıca uyarı için sağol,hiç bilmem mi o vadiyi,daha öncede geçmiştim ben o vadiden ,gerçi şimdilerde polat gezer oldu o vadide ya,:cherry:.
Bakcaz artık hoca,ama şunu belirteyim ki bu fiyat metzeller touranc fiyatı,aynı ölçülerdeki conti escape 550 tl:cat:,ayrıca uyarı için sağol,hiç bilmem mi o vadiyi,daha öncede geçmiştim ben o vadiden ,gerçi şimdilerde polat gezer oldu o vadide ya,:cherry:.
yarın motoru çıkaramazsam biri beni çankayadan alsın:mrgreen: evin önünü kazdılar komple
Aman amca..Senin işin mişin vardır.. Sen onları yaptır... Yağmur mağmur yağar ..... :queen::queen::queen::queen:
şöyle bi Avrupa turu mu düzenlesek diyorum :bounce
abi gürcistan vizeyi kaldırmış gürcistana gitsek ya:queen::queen:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:46 ----------
valla cengiz abi zaten dükkandakiler kıskanıyo pazarları yol yapıyoz geziyoz diye :queen: bende fazla üstlerine gitmek istemiyom![]()
valla cengiz abi zaten dükkandakiler kıskanıyo pazarları yol yapıyoz geziyoz diye :queen: bende fazla üstlerine gitmek istemiyom![]()
Mübarek yol yapa yapa karayolları ekibine döndünüz.. Biraz daha duble lere ağırlık verin..... :queen::queen::queen:
Akşam ben de semaverdeyim bi paket çayla gelicem sözüm vardı :mrgreen: Bu arada haftasonu iki gün boyunca Çiğli'de uçuş gösterileri var gitme gibi bir plan var mı?