[İzmir - MT]

an 110 km sabit hızla nasılsa gidiyorda, kocamanları çıkarırsak akdeniz yetmez KARADENİZ e uzar o iş :mrgreen:

Hoooppp ya biz ne yapalım olmuyor ama, bizimki hava soğutmalı sonra yollarda havamızı almıyalım :queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hoooppp ya biz ne yapalım olmuyor ama, bizimki hava soğutmalı sonra yollarda havamızı almıyalım :queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Aman amca..Senin işin mişin vardır.. Sen onları yaptır... Yağmur mağmur yağar ..... :queen::queen::queen::queen:

sonunda amca ıslanmaya karar verdi demek :cat:

Madem anca beraber kanca beraber takıma ayak uydurmak gerek :cherry:

Sadece tek endişem lastiklerin yol tutuşu çok zayıf Allah muhafaza bir kaydırırsak yağmurlu havada toparlıyamamda.Nasipse bu hafta sonu İRC dubleks lastik alacağım.Diğer markalarda bizim lastiğin ölçülerinde yok yada ben bulamadım.:cat:

Madem anca beraber kanca beraber takıma ayak uydurmak gerek :cherry:

Sadece tek endişem lastiklerin yol tutuşu çok zayıf Allah muhafaza bir kaydırırsak yağmurlu havada toparlıyamamda.Nasipse bu hafta sonu İRC dubleks lastik alacağım.Diğer markalarda bizim lastiğin ölçülerinde yok yada ben bulamadım.:cat:

Senin ölçüleri bilmiyorum ama benim MZ'in lastik ebatlarında sadece İRC buldum.Daha önceki lastiklerim kabak olduğu için yol tutuş çok değişti :cat:

Selam millet,lastik dediniz de bende bugün kahramanlara indim,benim kara kaçana bitakım lastik sordum:) tam 480 tl :pale: ergür motor da,lastiklerimin dişleri iyi ama çatlakları var pek içime sinmiyor o yüzden,ayarlaya bilirsem bütçeyi yeni bitakım nal takacam benimkine.:cherry:

Bakcaz artık hoca,ama şunu belirteyim ki bu fiyat metzeller touranc fiyatı,aynı ölçülerdeki conti escape 550 tl:cat:,ayrıca uyarı için sağol,hiç bilmem mi o vadiyi,daha öncede geçmiştim ben o vadiden ,gerçi şimdilerde polat gezer oldu o vadide ya,:cherry:.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar