[İzmir - MT]

grnt0014t.jpg

grnt0015r.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:20 ----------

:cat::cat::cat:

oooOOOoofff yaaaaaa eski günlere dönesim var zaten, bu resim benim çin iyi olmadı agalar :DDD

Sayın moderatörümüz (Forrap) taşın altına elini koydu :p

Bana inanılmaz bir iyilik yapacak kısmet ise :)

Ayrıntılar gelecek en yakın zamanda . . . :) :D

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım Honda Shadow aldım Selçukta oturuyorum bi organizasyon falan düşünürseniz aranıza katılmaktan zevk duyarım

Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım Honda Shadow aldım Selçukta oturuyorum bi organizasyon falan düşünürseniz aranıza katılmaktan zevk duyarım

saat 12,00/12 30 gibi pamucak halk plajında birkaç motorcu sacta balık ve semaver için toplanacağız :cat: müsaiti olursan bir çayımızı içmeye bekleriz saat 17 00 civarı ayrılmış oluruz :rendeer:

Sanırım kaçırdım ya ben o mesajı yazdıktan sonra işe gittim senin yazdığın mesajı şimdi gördüm ben adresimide vereyim meryemana kavşağında Art Ceramics adlı mağazada çalışıyorum hani selçuğa uğrayan her motorcuyu bi çay içmeye beklerim birde bu civardaki organizasyonlardan 1-2 gün önce haberim olursa bende ona göre kendimi ayarlarım

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sanırım kaçırdım ya ben o mesajı yazdıktan sonra işe gittim senin yazdığın mesajı şimdi gördüm ben adresimide vereyim meryemana kavşağında Art Ceramics adlı mağazada çalışıyorum hani selçuğa uğrayan her motorcuyu bi çay içmeye beklerim birde bu civardaki organizasyonlardan 1-2 gün önce haberim olursa bende ona göre kendimi ayarlarım

Bu bir organizasyon değildi... Kısa çaplı gün değerlendirme gezisi...
Bir dahakine kapıda ona yakın motor görürseniz şaşırmayın... Çayını içmeye gelmişizdir... :p:p:p:p

İmkan oldukça burdan duyurmaya çalışırız... Zaten büyük bir organizasyon olursa mutlaka haberiniz olur... Meraklanmayın... :cat::rendeer::rendeer:

OOO tamam o zaman yalnız çayla korkutamazsınız beni:) cidden böyle lafta kalmasın en yakın zamanda beklerim dükkanımı gezin dolaşın hemde tanışmış oluruz en kısa zamanda buluşmak dileğiyle...

http://www.motosiklet.net/forum/etkinlik-gezi-fotograflari/73996-21-mart-pazar-sacta-balik-gezisi.html

Hafta sonu yaptığımız ufak kaçamak :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:37 ----------

Pamucak kavşaktan Selçuk yüne giderken solda benzinlik var oraya su falan almaya gittim bugün önceden haberim olsaydı dükkana bi baskın yapardım senide tutar getirirdim sacta balık yemeye :)

Görüşmek üzere...

arkadaşlar bende keeway landcuriser 250cc vaR egzoz açtırmak istiyorum ancak tok düzgün gerçek bi chopper sesine en yakın olacak şekilde izmirde en düzgün yapabilecek yer neresidir acaba?

arkadaşlar bende keeway landcuriser 250cc vaR egzoz açtırmak istiyorum ancak tok düzgün gerçek bi chopper sesine en yakın olacak şekilde izmirde en düzgün yapabilecek yer neresidir acaba?

Tayyim Ustaya git dükkanı alsancak stadının arkasında biyerlerde orda kime sorsan gösterir ne istediğini ona anlat gereğini yapıcaktır pişman olmazsın:cat:

Fotoğraflarınıza baktım cidden güzel bi kaçamak olmuş inşallah bir dahaki sefere aranıza bende katılırım dükkana beklerim herkesi:)

bugün gittim arkadaşım tayyim ustaya bakalım yarın yapıcaz:)içini tamamen boşaltıp 2 şer tane tüp takıcağını söyledi bwnim motorlardan bikaçına daha yapmış güzel oluyomuş bakalım yarın görücez artık nası olucak:D

rif

Merhaba ben eray ybr m le aranızdayım :) tabi kabul ederseniz :mrgreen:

hoş geldin dostum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:42 ----------

Arkadaşlar Karşıyaka ve çevresinde motor aksesuarları satan dükkanlar var mı bildiğiniz ? Kaskıma siyah vizör bulamadım bir türlü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar