[İzmir - MT]

Site de bir kaç gün önce benzer bir topik açılmıştı sanırım.

1. Kargo şirketi ile anlaşabilirsin.
2. Motosikletin nedir bilmiyorum yüksek tipte değilse bazı otobüs firmaları taşıyormuş onlarla görüşebilirsin.
3. Kutulayabileceksen şehirlerler arası ev taşımacığı yapan şirketlerle konuşabilirsin. Bir kamyonun içine bazen 3 ev eşyası sığdırıyorlar. Bazen bir paleti dolduramıyorlar o durumda onlarla gidebilirsin ama sıkı bir kutulama yapman lazım.
4. İkitekerde bir arkadaş minibüs tutmuştu bunun için. içinde bağlama aparatları olan mersin-izmir 400tl'ye anlaşmış. O tür bir yöntem olabilir.

Linki
http://www.ikiteker.org/modules.php...pic&t=14916&postdays=0&postorder=asc&start=15

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Teşekkürler Ante dikkat etmemişim sanırım.

Yük treni ile motosiklet taşıması yapamıyormuyuz acaba?bilginiz varmı?

Eskiden yapılıyordu ama artık değil. Demiryolları yük vagonlarını kaldırmış sanırım. Gerçi olsa da o ayrı bir dert. Yükleme, sabitleme, indirme hepsi sana ait onda.

Sonuç olarak TCDD artık motosiklet taşımıyor.

energy istersen binerek getiririm bu hafta istanbula gitme durumum var ;) kadıköy de alırsın motoru :)

murat abi şafak kaç ?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
dağılmış halim bu. denizlideyiz daha

valla şu an resmi kayıt 14bin civarı

Yedin bitirdin lem askerliği...Ne kaldı şurda.... :wiinkk::wiinkk: Zaten başlayınca çabuk biter... Bizimkiler daha başlamadan ağlamaya başladılar..... :queen::queen:

Sana hayırlı ve çabuk teskereler dileyim... :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hoca daha 3 ay var.... Hatta daha fazla.... :bounce:

Zaten çoğumuz katılıyoruz... :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tekrar Selamlar arkadaşlar...
izmirde bir firma ile anlaştım Aydın'dan satın alacağım motoru istanbula goturecegım.
Aydın/Nazilli - İzmir/Bornova arası bana eşlik edecek bir arkadaş arıyorum.yolların çok yabancısıyım ve yardıma ihtiyacım var.Bana yoldaş olacak arkadaşa yemekte ne isterse ısmarlayacağım :)
17 şubat çarşamba saat 12:00 13:00 arası Aydın/Nazilliden yola çıkılacaktır.

Aydın'dan bornovaya motor ile mi gideceksin? Aydın'dan otobana girdin mi bornovaya kadar dümdüz gelirsin:) Birde Türkiyenin en uzun tünelinden geçersin :)

Çoook uzun bir süre sonra tekrar mrb arkadaşlarr. Sanırım bu 15 gün içerisinde bir yamaha FZ6 Fazer ile geri dönüş yapacağım.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İyi Günler İzmir sakinleri...:cherry::rendeer:

Akşam İnciraltı helikopter pistinde ufak çaplı bir buluşma yapıcaz... Gelmek isteyenleri bekleriz... :cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Forrapçım modum... Bari sen bişiyler falan yaz.... :p:p
Bak yazdım.... Bişi.... :queen:

Moderatör (forrap)
Herkese iyi haftasonları..:cat:

Çoook uzun bir süre sonra tekrar mrb arkadaşlarr. Sanırım bu 15 gün içerisinde bir yamaha FZ6 Fazer ile geri dönüş yapacağım.

Hadi hayırlısı:cat:
Senin adına sevindim..
Her zaman bekleriz biliyosun.

Forrapçım modum... Bari sen bişiyler falan yaz.... :p:p
Bak yazdım.... Bişi.... :queen:

Ne yazayım abi,içim içimi yiyor.Havanın güzelliğine bak..Ben kavanozun içindeyim:farao: İnsanın en sadık dostlarının yaptığı gibi dilimi ve kafamı camdan dışarı çıkarta çıkarta gitmekten boynum tutuldu :)

keşke büyük çapta bi gezi olsa yakınlarda yada fuara motorlar la mı gitsek:D

Geldin mi :) ? Geldiysen üç kere masayı tıklat..
Sen bi git,biz o zaman yapıcaz gezileri buluşmaları :)
Havalar çok güzel,böyle giderse içimden bir his yakında hareketleniriz diyor ::blusssh:

yok daha gelmedim p.tesi günü geleceğim ama havaların güzel olduğu haberini aldım.mart'ın 10una kadar izmirdeyim artık bi gezi yaparız heralde:mrgreen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
yok daha gelmedim p.tesi günü geleceğim ama havaların güzel olduğu haberini aldım.mart'ın 10una kadar izmirdeyim artık bi gezi yaparız heralde:mrgreen:

Yalan söylemişler... Yağmur kıyamet.... Martın 11 ine kadar yağacakmış... :cherry:

Ama havalar soğuk değil..Bahar havası var... :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar