arkadaşlar bende izimirde bi motosiklet kullanıcısıyım ve sizlere katılmak istiyorum bana yardımcı olur musunuz
herkese merhabalar umarım iyisinizdir... yoğunluktan dolayı katılamıyorum toplantı ve nete ama en yakın zamanda yanınızdayım...alper abi bugün an ile yeşildere de gördüm seni abi biraz üşümüş bi durumun vardı sabah 10 da ama yakışmış AN, inşallah çok daha iyileri olur sürprizleri bekliyorruz netten takip ediyorum sizleri...![]()
herkese merhabalar umarım iyisinizdir... yoğunluktan dolayı katılamıyorum toplantı ve nete ama en yakın zamanda yanınızdayım...alper abi bugün an ile yeşildere de gördüm seni abi biraz üşümüş bi durumun vardı sabah 10 da ama yakışmış AN, inşallah çok daha iyileri olur sürprizleri bekliyorruz netten takip ediyorum sizleri...![]()
merhabalar.. Ankaradan selamlar..
Ya karabağlarda oturan motordan anlayan bir arkadaş var mı?
bir şey rica edecektim..acil ama..
Alper abi grubun karabağlar sorumlusu
sen hele bir derdini yaz bak siteden motoru söküp takar ..:rendeer:
Hele şunu abiniz için bi bakın diyecektim..
http://www.sahibinden.com/2006_mode...gecme!!!!-96WQQaXQQ14784710WQQpXQQdisplayitem
:cat:
Bulunur bir arkadaş....:bounce: Ricanı alalım..Belki yardımcı olabiliriz....:cat::cat::cat::cat:
haklısın aslında..ama yenisi 2690 filan..değer mi?:cat:Abicim şimdi şöyle.....
Bence buna girme... Neden desen 150 lira gitgele harcarsın...Yok benzini yok yemeği....![]()
Kıldı tüydü 100 kaat da motora harcarsın içine sinmesi açısından.....
Eee Ne etti.... 1600....Daha içinde noteri emniyeti yok.....
Motorun sıfırı 1700-1800 civarında.... Git bence 0 ını al.Ya da ankara dan bul derim....
Saygılar ABİM... :rendeer::rendeer::rendeer:
aha iki angarala buldu birbirini tamamdır
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:00 ----------
alper abi bu motor saminin makina ile aynı değilmi. sami de geçen gün satıcam demişti. ilana yakın bir para söylemişti hatta..