[İzmir - MT]

arkadaşlar bende izimirde bi motosiklet kullanıcısıyım ve sizlere katılmak istiyorum bana yardımcı olur musunuz

herkese merhabalar umarım iyisinizdir... yoğunluktan dolayı katılamıyorum toplantı ve nete ama en yakın zamanda yanınızdayım...alper abi bugün an ile yeşildere de gördüm seni abi biraz üşümüş bi durumun vardı sabah 10 da ama yakışmış AN, inşallah çok daha iyileri olur sürprizleri bekliyorruz netten takip ediyorum sizleri...:)

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
herkese merhabalar umarım iyisinizdir... yoğunluktan dolayı katılamıyorum toplantı ve nete ama en yakın zamanda yanınızdayım...alper abi bugün an ile yeşildere de gördüm seni abi biraz üşümüş bi durumun vardı sabah 10 da ama yakışmış AN, inşallah çok daha iyileri olur sürprizleri bekliyorruz netten takip ediyorum sizleri...:)

:p:p:p:p

Yok ya... Ne üşümesi?... Ben Anadolu çocuğuyum ... Ankaralıyım...Üşümedm..Bu havalarda da üşünmez zaten.... :p:p:p

Uzun zaman oldu görmeyeli... Umarım iyisindir.... En kısa zamanda görüşelim.... Açtık arayı... :cat::cat::cat:

Herkese iyi akşamlar... :rendeer::rendeer:

abi nerelerdesin sen yaaa
özlettin kendini :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:53 ----------

Arkadaslar şimdiden yeni yılınızı kutluyorum
umarım 2010 hepimiz için hayırlı bir yıl olur
:)
::cheeeeer::fool::::sorcerer::152::::bira01::
::shake2::::sefereee::haapppy:::biggrinn

şimdiden mutlu yıllar diliyorum.
0_mutlu-yillar-2.jpg

2010-b.jpg

ny1008.gif

happy_new_year_2010_balloons_sticker-p217137256494273429qjcl_400.jpg

Vahit+akca-+en+baba+noel.jpg

motosiklet_thumb%5B1%5D.jpg

2010 model Gavazaki konfor paketli.

r_kabak24120701.jpg

merhabalar.. Ankaradan selamlar..
Ya karabağlarda oturan motordan anlayan bir arkadaş var mı?
bir şey rica edecektim..acil ama..

Alper abi grubun karabağlar sorumlusu :)
sen hele bir derdini yaz bak siteden motoru söküp takar ..:rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Abicim şimdi şöyle..... :p:p:p:p

Bence buna girme... Neden desen 150 lira gitgele harcarsın...Yok benzini yok yemeği.... :p:p:p
Kıldı tüydü 100 kaat da motora harcarsın içine sinmesi açısından.....

Eee Ne etti.... 1600....Daha içinde noteri emniyeti yok..... :p
Motorun sıfırı 1700-1800 civarında.... Git bence 0 ını al.Ya da ankara dan bul derim....

Saygılar ABİM..:p. :rendeer::rendeer::rendeer:

Bulunur bir arkadaş....:bounce: Ricanı alalım..Belki yardımcı olabiliriz....:cat::cat::cat::cat:

http://www.sahibinden.com/2006_mode...gecme!!!!-96WQQaXQQ14784710WQQpXQQdisplayitem bakma şansın varsa sevinirim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:50 ----------

Abicim şimdi şöyle..... :p:p:p:p

Bence buna girme... Neden desen 150 lira gitgele harcarsın...Yok benzini yok yemeği.... :p:p:p
Kıldı tüydü 100 kaat da motora harcarsın içine sinmesi açısından.....

Eee Ne etti.... 1600....Daha içinde noteri emniyeti yok..... :p
Motorun sıfırı 1700-1800 civarında.... Git bence 0 ını al.Ya da ankara dan bul derim....

Saygılar ABİM..:p. :rendeer::rendeer::rendeer:
haklısın aslında..ama yenisi 2690 filan..değer mi?:cat:
o paraya ybr alırım.

aha iki angarala buldu birbirini tamamdır :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:00 ----------

alper abi bu motor saminin makina ile aynı değilmi. sami de geçen gün satıcam demişti. ilana yakın bir para söylemişti hatta..

aha iki angarala buldu birbirini tamamdır :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:00 ----------

alper abi bu motor saminin makina ile aynı değilmi. sami de geçen gün satıcam demişti. ilana yakın bir para söylemişti hatta..

Alper abiniz alma filan dedi.. hesap yaptıda..şöle temiz ise 1200 tl ye filan iyi olur..

Son düzenleme:
İzmir MT'de ki tüm kardeşlerime şimdiden hayırlı,sağlık,kazanç ve mutluluk dolu bir 2010 yılı diliyorum:thumleft:::biggrinn

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:42 ----------

Kardeşim,sen nerelerdesin yav...
iyi olduğuna sevindim:wiinkk: Malcolm'a da selamlar:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar