[İzmir - MT]

Evet bana bu karşılığı veren çok oldu ve buna benzer bir film ben de izlemeştim :cherry:

Denk getirelim hem oynayalım hem gülelim :queen::queen::queen:
Eşini de getir ama, tanışmış oluruz :cat:

bak ya sabah uyurken hatun iyice turnuva moduna girmiş. işiniz zor çok iyi oynar. ustasına çekmiş:queen::queen:

en yakın zamanda bu turnuvayı izlemek isterim semaver zamanı geçmeden yapalım çayımız bol olsun :rendeer:
cengüzz valla süper olur bu turnuvaya ne çay dayanır ne yürek. kesin kasıklarımıza gülmekten ağrılar girer.

:cat::cat::cat::cherry::cherry:
çok gülceğimiz kesin :p eşimde cok fena oynar tavla uyarayım simdiden en kısa zamanda yapalım bu turnuvayı .:cat:

şaka bir yana bir cuma yada haftasonu tavla günü yapalım.

Bu gün halletim zincir işini oldu.Birazdan izmir kazan ben kepçe dolaşıcam fazlada bilmiyorum ama olsun . :) Siteyi cep telefonumdan takip ediyorum ama yazamıyorum belki göztepe taraflarına uzarım ama hiç bilmiyorum o tarafları.

izmirli_ua cok ii olur cengiz abi :rendeer: bizde su meshur cayın tadına bakmış oluruz:rendeer:[/QUOTE' Alıntı:
semaverde olmasada kafede turnuva yapıldı çok eğlenceliydi:mrgreen: fakat gelen telefonlardan tamamlanabildiğini sanmıyordum tamamlandıysa sonuca varanla savaşacak olan VİPER kesin hepsini yerle bir etmiştir :queen:

semaverde olmasada kafede turnuva yapıldı çok eğlenceliydi:mrgreen: fakat gelen telefonlardan tamamlanabildiğini sanmıyordum tamamlandıysa sonuca varanla savaşacak olan VİPER kesin hepsini yerle bir etmiştir :queen:

Ben az bişey bahsedeyim....

wert_35 vs izmirli_ua galip---wert_35

wert_35 vs viper75 galip---viper75

wallace vs bikerboy35 galip---bikerboy35 (5-1)

Rövanş
wallace vs bikerboy35 galip---bikerboy35 (5-0)

yan masanın klasman galibi viper75

büyük maç
viper75 vs bikerboy35 galip bikerboy35 (5-1)

çanakkale seyahatimden döndüm, küçük izmir gibi çanakkale valla...kordonu vs. çok güzelmiş

sizler nasılsınız dostlar, keyifler yerindedir umarım...:bounce:

Dönüşte Göztepeye uğrasaydın tavla turnuvası vardı hem bi hoşgeldin çayı içerdin yorgunluğunu alırdı....

çanakkale seyahatimden döndüm, küçük izmir gibi çanakkale valla...kordonu vs. çok güzelmiş

sizler nasılsınız dostlar, keyifler yerindedir umarım...:bounce:

İzmir dışında sadece canakkalede yaşarım demiştim:cat:

düşüncene %100 katılıyorum :)

iyiyiz Aykutcum haberler sende gezen sensin :wiinkk:

arkadaşlar ..son yapılan toplantıdan kimse bahsetmiyor..bizleri yani gelemiyenleri ..bilgilendirin...:)

arkadaşlar ..son yapılan toplantıdan kimse bahsetmiyor..bizleri yani gelemiyenleri ..bilgilendirin...:)

son toplantı çok verimli faydalı oldu herkez birbirini özlemiş :rendeer: eskiler ve yeniler kaynaştı tanıştı ve bu gün bir daha bir araya gelenler oldu keşke tüm ekip orada olabilseydi :cat: fakat kaybedilmiş bir şey yok bundan sonra daha çok birlikte olacağız tüm bu olayların gelişmesinde sayın MOD um tuncerim FORRAP ım çok emek sarf etti zamanla eksik kalan yerleride tamamladımı bu ekip yine bir bütün halinde MT İZMİR adı altında eylemlerine devam edecektir :rendeer::wiinkk:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ben az bişey bahsedeyim....

wert_35 vs izmirli_ua galip---wert_35

wert_35 vs viper75 galip---viper75

wallace vs bikerboy35 galip---bikerboy35 (5-1)

Rövanş
wallace vs bikerboy35 galip---bikerboy35 (5-0)

yan masanın klasman galibi viper75

büyük maç
viper75 vs bikerboy35 galip bikerboy35 (5-1)

Her zaman her yerde isteyenle oynamaya varım.... Ama boş yok....:cat::cat::cat::cat::cat:

Varmı kendine güvenen..... :wiinkk::wiinkk:

bu taş banaydı sanırım :mrgreen:

Pazartesi günü oynicaz abi cuma günü zaman olmadı...

Ama 6-1 6-0 ve 6-1 i hatırlatırım

Ondan sonra sende beni yendin 5-3 onuda inkar etmiyorum :mrgreen:

sizi gidi tavlacılar sizi :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:05 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:36 AM ----------

turnuva ile ilgili fotoğraflar elimde mevcuttur. yarın akşam bu saatlerde basılacaktır.. yenilen arkadaşlara geçmiş olsun.. :)

Hasan abi bas şu resimleride aklımda duracağına burada dursun :p:queen:

Son düzenleme:
tav oluyom delikanlı dedgim arkadaşımla kanlı bıçaklı oluyoz ya var mı böle bişe :pr:

hayrola metin kimler sıktı senin canını söle izmir mt olarak müdahale edelim:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:01 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:53 AM ----------

Hasan abi bas şu resimleride aklımda duracağına burada dursun :p:queen:

tavalada yenildik tamam üzgünüz :salut: üstüne koca koca yazmışın yetmemiş bi de resim bastırtıyon bu ne zulüm be kardeşim üst üste :cherry::cherry:

lig uzun bi maraton önümüzdeki maçlara bakıcaz artık:cat:

şaka bi yana resimleri bekliyoruz kaptan:cat:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
hayrola metin kimler sıktı senin canını söle izmir mt olarak müdahale edelim:rendeer:

ya çeşmealtından arkadaş ya laf yaptı agrıma gitti verdim cevabınıda kap kırıldı ortalık karıştı falann başkası olcaktı anam avradım olsun etlerini dökerdim o derce tav oldumm...

sıkma canını demekki arkadasın değilmiş hayırlı oldu belkide böle bi olay ilerde cok daha fazla zarar görebilirdin öle bi insandan.herkese hak ettiği kadar değer ver .herseyide takma kafana herşeyi takarsan işin içinden çıkamassın gecmez hayat.

kimsenin etini dökmeye değmez dök dök bitmez bunlar çünkü.öfkeyle kalkan zararla oturur sen efendiliğini bozma bırak giden gitsin:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:16 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:15 AM ----------

metinim alıntı yapmayı beceremedin bi türlü benim ismim çıkıyo:cherry::cherry:

sıkma canını demekki arkadasın değilmiş hayırlı oldu belkide böle bi olay ilerde cok daha fazla zarar görebilirdin öle bi insandan.herkese hak ettiği kadar değer ver .herseyide takma kafana herşeyi takarsan işin içinden çıkamassın gecmez hayat.

kimsenin etini dökmeye değmez dök dök bitmez bunlar çünkü.öfkeyle kalkan zararla oturur sen efendiliğini bozma bırak giden gitsin:cat:

ayıp etti ya dengesiz dogru sölüon bölesi daha iyi oldu haklısınnn abii

metinim alıntı yapmayı beceremedin bi türlü benim ismim çıkıyo:cherry::cherry:[/QUOTE

ahh beee abii ya bu halde bile güldürüyon beni hemde kahkahalara bogdun idare et artık abi bi gün ögretirsin hepsini:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar