[İzmir - MT]

mert 9 eylülde de olur, ama ben 5-12 Eylül arası öğrencilerle staj kampına gideceğim için izmirde olmayacağım...sen organize edersen katılım olur herhalde :wiinkk:

tüh ya:pr:

kamp nerde abi korteji oraya organize edelim:p

şaka bi yana bu işi cuma günü enine boyuna bi konuşup forumdada ufak bi nabız yokladıktan sonra duruma göre hareket edelim o zaman abi:cat:

tüh ya:pr:

kamp nerde abi korteji oraya organize edelim:p

şaka bi yana bu işi cuma günü enine boyuna bi konuşup forumdada ufak bi nabız yokladıktan sonra duruma göre hareket edelim o zaman abi:cat:

kamp dağda mertim enduro hatta cross lazım bütün ekibe :queen:

cuma konuşuruz

kamp dağda mertim enduro hatta cross lazım bütün ekibe :queen:

cuma konuşuruz

anladım abi konuşuruz:cat:

Bugün baktımda tamda 9 Eylül günü milli maç varmış Bosna'yla saat 21:00 de herkes maçı izlemek isteyecektir haliyle bizim iş nasıl olur bilmiyorum neyse konuşuruz dediğin gibi:cat:

anladım abi konuşuruz:cat:

Bugün baktımda tamda 9 Eylül günü milli maç varmış Bosna'yla saat 21:00 de herkes maçı izlemek isteyecektir haliyle bizim iş nasıl olur bilmiyorum neyse konuşuruz dediğin gibi:cat:

aslında ii olabilir mac olması.kortej sonrası hep birlikte mac izlemeye gidilir.:cat::cat: cuma konusalım bu durumu

herkese selam arkadaslar aranıza yeni katıldım daha doğrusu izmire de yeni tasındım herkese kazasız belasız sürüşler:)

kimseden ses yok geziyo heralde herkes:cherry: herkese kazasız sürüşler ii pazarlar :rendeer:

bütün izmirli motosikletçi arkadaşlara slm izmirde 2.el kanuni tiger satan varmı? bütçem 2000-2500 tl arası cevaplarınızı bekliyorum kalın sağlıcakla

Moderatör (forrap)
Grupta tiger yok hiç,çevresinde satılık olan varsa mutlaka yardımcı olacaktır arkadaşlar..
Sahibinden e de bakmışsınızdır mutlaka..

sahibinden.com baktım ama içime sinmeyen bazı şeyler var mesela motor 2005 model 3900 km de buna akıl sır erdiremedim buna benze 6500 km de olanlar var 4 senelik motosikletle bu kadar km ben burda daha samimi satıcıların oldugunu düşünerek yazdım

Moderatör (forrap)
Haklısın.
Motoru gerçekten az kullanıp o km lerde kalanlar da var ancak km si ile oynayıp düşürenler maalesef ki çoğunlukta.
Umarım bulursunuz istediğiniz gibi bir tiger.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar