[İzmir - MT]

REC

Jess slm kardeş nbr? düştük dünya işlerine bi slm bile veremiyorum. epeydir girmiyorum nete :( müsait olmadı ..

slm herkese hayırlı ramazanlar arkdaşlar

isim Caner Manisalıyım bi sorum olacaktı izmirli arkdaşlara

İzmirde eksoz ve diyer modifiyeleri yaptıra bilecegim yerler varmı ?

cumartesi Basmaneye gittim fuarın alt taraflarını bi dolatım şöle bi genelde kask ve benzeri

şeyleri satıyorlar ben taktırmak ekzos taktırmak için usta arıyom birde dişlileri falan

degiştirmek istiyorum benim duydugum pç Rıtman falna varmış ama tam olarak nerede

bilmiyorum

Yardımlarınız için şimdiden tşkler

makina ögle agım şahım bişey degil konuni racer s ilgililenirlemi dersiniz

kısa bir antalya kaçamağından sonra gene izmirdeyim. herkese iyi haftalar

Selam İzmir :) Yolu SeLÇuK-Kusadası yolundan gecen varsa bana uğrayıversin :p

dün ortaklarda çöp şiş yedim antalya dönüşü. ama aydın tarafından girmiştim bilseydim uğrardım.

slm herkese hayırlı ramazanlar arkdaşlar

isim Caner Manisalıyım bi sorum olacaktı izmirli arkdaşlara

İzmirde eksoz ve diyer modifiyeleri yaptıra bilecegim yerler varmı ?

halkapınarda izmir sümerbank basma sanayi yanında Tayyim Usta var. Egsoz da bu işin harbi ustalarındandır. dişli işini herhangi bir ustaya yaptırabilirsin

bak ya adam askerliği bitirdi de yapmayanlara göz dağı vermeye de başladı. valla ne diyeyim hiç dert etmiyorum. antalya da keyifdeyim kasıma belki düşünürüm:queen::queen::queen:

teessüf ederim muzo. :queen::queen:

abi sen arada kaynamışın sanıyorum orda laf başka birine (!) gittide sanada ucu dokanmış:queen::queen: o kişide dert etmio nasıla sorun yok :queen:

ve tayyim usta konusunda kesinlikle katılıyorum egsoz konusunda başka bir yere gitme derim bende benim motosiklette onun elinden çıktı gayet iyi:cat:

kısa bir antalya kaçamağından sonra gene izmirdeyim. herkese iyi haftalar

dün ortaklarda çöp şiş yedim antalya dönüşü. ama aydın tarafından girmiştim bilseydim uğrardım.

halkapınarda izmir sümerbank basma sanayi yanında Tayyim Usta var. Egsoz da bu işin harbi ustalarındandır. dişli işini herhangi bir ustaya yaptırabilirsin

tşk ederim ama okadar iyi bilmiyorum halkapınara hiç gitmedim ama araştıracam yardımların için sagol

tşk ederim ama okadar iyi bilmiyorum halkapınara hiç gitmedim ama araştıracam yardımların için sagol

alsancak garının arkasında alsancak stadı var arkadasım stadın önünden gec yaklaşık 400 500 metre ilerle sağda sokak içinde.stadın önünden ilerledikten sonra kime sorsan gösterir tayim ustayı.kolay gele

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar