[İzmir - MT]

Moderatör (forrap)
Merhaba arkadaşlar öncelikle Forrapım Tuncer Gözünaydın askerliğini bitirdin döndün memleketine Hoşgeldin... ikinci olarak 01-08-2009 Cumartesi günü düğünüm var uzak olmasından dolayı sadece davet etmek benim görevim diyorum ve yolu düşen gelebilecek olan tüm arkadaşlarımın dostlarımın başımın üstünde yeri vardır, herkese çok selamlar dikkatli kullanın motosikletlerinizi... Görüşmek üzere...:cat::cat::cat:

Hoşbulduk :rendeer: Çok saolasın..
İnşallah durumlar elverirde o mutlu gününüzde yanınızda olabilirim..
Allah bir yastıkta kocatsın..Çok güzel bir birlikteliğin ardından çok güzel bir evlilik yaşayacağınıza eminim:rendeer:
Pınar ve sen gerçekten iyi bir ikilisiniz,mutluluğunuz daim olsun :wiinkk:

Kiralık Enduro

Arkadaşlar, kendi f650' im Ankarada kaldı ve ben şu an izmirdeyim, bana hafta sonu için enduro tarzı bir motosiklet gerekiyor. Doğrudan bana kiralayabilecek ya da nereden kiralanabileceği konusunda yardımcı olabilecek kimse var mı ? Şimdiden teşekkürler
(F650, KLR, Transalp, Pegaso, Xt..)

Merhaba arkadaşlar öncelikle Forrapım Tuncer Gözünaydın askerliğini bitirdin döndün memleketine Hoşgeldin... ikinci olarak 01-08-2009 Cumartesi günü düğünüm var uzak olmasından dolayı sadece davet etmek benim görevim diyorum ve yolu düşen gelebilecek olan tüm arkadaşlarımın dostlarımın başımın üstünde yeri vardır, herkese çok selamlar dikkatli kullanın motosikletlerinizi... Görüşmek üzere...:cat::cat::cat:

Hayırlısı olsun Davut abim allah ayırmasın. bir ömür boyu mutluluklar:cat::rendeer::wiinkk:

Bende bekliyordum konu açılır diye ama ses yok.Buluşma olmucak gibi sanırım.

arkadaslar ii geceler yarın toplantı olmıcak sanırım :queen::queen:

bu hafta işlerimizin yogunlugundan dolayı başlık açma olayına odaklanamadık...
önümüzdeki haftaya kaldı toplantı işi birbirimizi daha cok özlemiş oluruz.:cherry: :bounce:
Belkide Davutun düğünü için sürpriz bir yol yapma kararı bile cıkabilir o gece.Ha ne dersiniz ?? :)

Forrap hoş geldin gözün aydın.

Kumita45 hayırlı olsun birader. allah bir yastıkta kocatsın. sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yuvanız olur inşallah.

mutluluk temennisi.

sevgili kardeşlerim ve hemşerilerim.davut ve pınar mutlu gününüzü şimdiden kutlarım.nazik davetiniz içinde teşekkürler.yol yapmak açısından dügününüz vesile olabilir.nasip.şimdiden mutlu bir yaşam dilerim ikinizede.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar