[İzmir - MT]

aykut abi vlla harbden kısmet olmadı turkıyede motoru aldık ardından amelyat oldum evde yatıorm malesef 1-2 hafta daha motordan uzak kalacagım :pale:

Yaw kardeş, geçen ay bir kaç defa senin motoru ya da senin motorun aynı tekerlisini ya da artık seninkinin kardeşini :) konak ta gördüydüm.. Hatta 859 sokak gişisinde pub önünde.. Pub a gitttiğinden söylemiyorum, yer tarifi bakımından söledim :p:p...

Nr topu gibi topiğimiz oldu hepimize hayırlı olsun :cherry:
ben online olmazsam linki MT İzmire taşıyalım :cat:

Yaw kardeş, geçen ay bir kaç defa senin motoru ya da senin motorun aynı tekerlisini ya da artık seninkinin kardeşini :) konak ta gördüydüm.. Hatta 859 sokak gişisinde pub önünde.. Pub a gitttiğinden söylemiyorum, yer tarifi bakımından söledim :p:p...

Benm motoru önceden nerde gördünki :p

onaylanır birazdan :p

Konuyu Toplam 4 Üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
chatkut, dynner, forrap+, wert_35

tuncer pazar kaçta geliyon, yoksa cumayamı yetişirsin :p...???

Moderatör (forrap)
Onayladım biraz önce :)
Geç gördüm biraz,bekledi konu.
Pazar akşam üstü 16:00 - 17:00 gibi gelirim.Bir daha ki haftaya buluşmaya gelirim artık :)Bu buluşmada da kafanızı dinleyin :p

İYİ AKŞAMLAR DOSTLARIM nasılsınız görüşmeyeli bakalım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:21 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:19 AM ----------

arkadaşlar bu hafta sonu bir etkinlik varmı.gezi gibi FELANNN

---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:21 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:19 AM ----------

abi cuma toplantıya gel bi yüzünü görelim, kanka samiyede haber ver :p

pazar tuncer geliyo onu karşılarız gezi yapmayız herhalde:bounce:

slm arkadaşlar aranızda yeniyim yakında fotolarımı sizlere sunarım
bol muhabetler sizlere...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:29 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:29 AM ----------

[/COLOR]

bu hafta sonu şüyle ayrancılarda su başı var orda bir mangal keyfi yapalım özledik vallah parmakları gürelim :cat:sonrada ufak bi yol yaparız:wiinkk:

Tüm İslam aleminin ve İzmirli kardeşlerimin Regaip kandilini kutlar Hayırlara vesile olmasını Yüce yaratandan dilerim. :rendeer:

tüm izmir mt ailesinin Ragaip kandili mübarek olsun. dost ve arkadaşlara selamlar olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar