[İzmir - MT]

yavaş yavaş alıştırmak lazım akülü motor alalım önce şok olmasın

yok canım daha neler biz izmir in tek modatör üne alırız o zaman bi motor aküsüz olanından olmadı bizim motosikletlere biner hepsi onun:cat::p

bunu duyarsa gelmeyebilir abi aman, 9 değil 999 sayarız sonra:p :queen:

adam gelsinde hazır barmende olmuş sezon bitmeden turizim deniz kum güneş ve bilumum aktivelerden yararlansın .:)

ben hazırım ilhami abim o benim artçım başkasına vermem :):cat:

3 haneli rakamlardan tek hanelilere geldik yaa şaka gibi :cyclopsan
8gün kaldı sevgililerimi bile bu kadar hasretle beklememiştim :p :queen::queen:
hadi bakalım sag saglim gelsin de gerisi kolay :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:38 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:42 PM ----------

Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
extreme1925, wert_35

yakalandııııınn :mrgreen:
sobeeee :queen:

Merhabaa ! ben görkem 19 yaşındayım skygo 250cc chopper kullanıcısıyım.foruma yeni üye oldum ve çok memnunum.Ben de izmirliyim ve izmir mt grubuna katılmak,bütün organizasyonlarda bulunmak istiyorum.Tabi kabul ederseniz ...

Merhabaa ! ben görkem 19 yaşındayım skygo 250cc chopper kullanıcısıyım.foruma yeni üye oldum ve çok memnunum.Ben de izmirliyim ve izmir mt grubuna katılmak,bütün organizasyonlarda bulunmak istiyorum.Tabi kabul ederseniz ...

ne olursan ol gel kardeşim :cherry: 2 haftada bir cuma günleri toplantılarımız oluyo duyurular başlığından takip edebilirsin gelirsen tanışır kaynaşırız şimdiden hoşgeldin doğru yerdesin :cat::cat::cat:

Görkem akrdeşim selamlar hoşgeldin nerede oturuyorsun.

Bu arada su toplantıları her hafta yapsak cok hoş olcak birde mangal zamanı geldi diye düşünüyorum çiçekliye gitsek fena olmaz :)

hoşbulduk arkadaşlar çok sevindim.İlk toplantıda aranızdayım x) ben bornovada oturuyorum dynner

21 HAZİRAN 2009 ( BUGÜN ) CARPEDIEM TATTOO & BIKERS PARTY dungeon bar bornova TÜM MOTOR VE DÖVME TUTKUNLARINI BEKLİYORUZ
İLETİŞİM 463 92 24

Arkadaşlar ameliyat oldum,

1.5 ay kadar motor kullanmam tavsiye edilmiyor :salut::salut::pale:

Kardeşim eçmiş olsun yaw.. :rendeer::rendeer:
Bir buçuk al motorsuz kalmışın sadece..
Bişr buçuk ay ayağa kalkamıyanları tanıorum ben :).

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:28 PM ----------

günaydın herkeze :)
arkadaşlar sahil yoluna dikkat radarlara.
araba sıkıştırdı diye gazı çevirdim. anlık 80 i gördüm ben kurtuldum ama ilerde polis el sallı yodu adama anlatamadım ya derdimi.
sonuç adamın dediği, motosikletle bu yolda 40 la gidecekmişim...
Birde polis bu kaskı niye takıyosun bu sıcakta diyor :pr: ! takmadan kalksam bide arkadan eve yollıcak bi cezada. dikkat edin.. görüşmek üzere.

Geçmiş olsun kardeşim.. :rendeer::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:29 PM ----------

aşık olmak çok güzell bişey herkese ii akşamlar

:):).. Ben mi konu atladım yoksa sen direk aşık olmak
diye mi girmişsin :p..

Bende aşığımm.. 500 lük kara kaçan hızlı kaçanım a :queen::queen:..

Kolbastı ::saskin::::saskin::::saskin::::saskin::

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:43 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:42 PM ----------

Kardeşim eçmiş olsun yaw.. :rendeer::rendeer:
Bir buçuk al motorsuz kalmışın sadece..
Bişr buçuk ay ayağa kalkamıyanları tanıorum ben :).

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:28 PM ----------

Geçmiş olsun kardeşim.. :rendeer::rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:29 PM ----------

Bende aşığımm.. 500 lük kara kaçan hızlı kaçanım a :queen::queen:..

Cok saol Valla 2 hafta falan kaldı iyileşmem hızlı oluyormus ani hareketler yapmıyorumkı bı an once ıyıleseyım :cat::cat:

Bende aşığımm.. 500 lük kara kaçan hızlı kaçanım a :queen::queen:..[/QUOTE]

yok kardeşim atlamadın be direk dldım konuya ama aşk derken insanları kasttettim motor aşkını değil
tabi bizde aşıgız motorsikletlerimize:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar