[İzmir - MT]

ya arkadaslar pc den anlayanlar için lafım :p

939 socket anakart lazım bana aklınızda olsun =)

var bende evdeki pc'de ama kullanıyorum :(amd 3000+ işlemci takılı)...

neden lazım sana, fotoğrafını falan çekip yollayım ama satılık değil :queen:

Herkese hayırlı haftalar,hayırlı işler :)
saol gökalp sanada...cuma kayboldun vedalaşmadan heladan geldim gözlerim seni aradı :queen:

hayırlı işlerrr

chatkut alem adamsın, foto çekip göndermek de nereden geldi aklına :pr::mrgreen::cat:

Herkes kandi çapında ufak ufak geziler yapıyor...İzmir boş durmazz... :p:p:p:cat::cat::cat:

yapıyodur abi ama hep beraber grup olarak izmir mt olarak dillere destan geziler yapsak kötü mü? olur.:cat:

hatta bi önerim var bu hafta sonu ödemişte drag yarışları var orgazinasyon yapalım ve gidelim derim...saygılar.

slmlar sanada cesurr..

yollarda fırtına var dikkatli ol :p rüzgardan daha hızlı gidemezsen tekeri yerden kesebiliyor:wiinkk:

ya aykut dandik o anakart napacan ver bana ya 50 tl peşin trank artık laptop al kendıne kardesım :D

günaydın herkeze :)
arkadaşlar sahil yoluna dikkat radarlara.
araba sıkıştırdı diye gazı çevirdim. anlık 80 i gördüm ben kurtuldum ama ilerde polis el sallı yodu adama anlatamadım ya derdimi.
sonuç adamın dediği, motosikletle bu yolda 40 la gidecekmişim...
Birde polis bu kaskı niye takıyosun bu sıcakta diyor :pr: ! takmadan kalksam bide arkadan eve yollıcak bi cezada. dikkat edin.. görüşmek üzere.

günaydın herkeze :)
arkadaşlar sahil yoluna dikkat radarlara.
araba sıkıştırdı diye gazı çevirdim. anlık 80 i gördüm ben kurtuldum ama ilerde polis el sallı yodu adama anlatamadım ya derdimi.
sonuç adamın dediği, motosikletle bu yolda 40 la gidecekmişim...
Birde polis bu kaskı niye takıyosun bu sıcakta diyor :pr: ! takmadan kalksam bide arkadan eve yollıcak bi cezada. dikkat edin.. görüşmek üzere.

geçmiş olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar