[İzmir - MT]

süper erken kaçarsam mutlaka uğrarım. sizin semaverin çayı pek bi dadlı:cat:

gel sen çay senin FİKO n olsun:rendeer: o çayın tadı çok özel bir yerden geliyor :cat: sen hatırlarsın eskiden tüm çaylarımızın tadı öyleydi sonradan bozuldu :pale: biz o AROMAYI yüreğimizde sakladık bu günlere taşıdık :cat: istersen yine güneşte demleriz senin çayını yüreğimizden süzer öyle veririz :wiinkk:

Moderatör (forrap)
Güzel gezmişsiniz Wallace :wiinkk:
Fotoğraflarda da olsa görmek güzel oldu sizi..

Saat 12 ye kadar oralardayız.... Daha erkeni yok.... :p:p:p
Sonrasında 2 ye kadar helikopter pistindeyiz....Akrobasi seyrediyoruz.... :p:p

iyiymiş de sizde boş durmazsınız akrobasi falan da yaparsınız sanırım. motosikletle giderken tekere kalkıp semaverden çay doldurmaca gibi:queen:

gel sen çay senin FİKO n olsun:rendeer: o çayın tadı çok özel bir yerden geliyor :cat: sen hatırlarsın eskiden tüm çaylarımızın tadı öyleydi sonradan bozuldu :pale: biz o AROMAYI yüreğimizde sakladık bu günlere taşıdık :cat: istersen yine güneşte demleriz senin çayını yüreğimizden süzer öyle veririz :wiinkk:

Cengüzzzzzzzz helal sana.:cat::rendeer: aroma bizde de hala saklı duruyor. gönülden demlenen çayların tadını unuturmuyuz hiç

Güzel gezmişsiniz Wallace :wiinkk:
Fotoğraflarda da olsa görmek güzel oldu sizi..

Kardeşim forrapım az kaldı:p gelince bol bol görüşürüz. bizler buradayız da sitenin içinde pek fazla mesai harcamıyoruz. sen gel hele eskiye döneriz.:cat::rendeer:

Selam millet....

İzmir'de Çağatay adında bir motor eğitmeni var mı ? Biliyo musunuz ?

perşembe görüşmek üzere murat abi güzel gezmişsin tekerine sağlık perşembe senide hesaba katarak ekstra çay demlicez:queen:

Siteye üye mi bu arkadaş. Geçen ay iki eczacı arkadaşım Foça'ya tatile gittiler. Bu arkadaşa sormuşlar Tuğba'yı tanıyor musun diye tanıyorum demiş. Ben çıkaramadım da, merak ettim nickinden bilirim belki dedim. Olay bu yani, sorun yok, sakin.. :p

Siteye üye mi bu arkadaş. Geçen ay iki eczacı arkadaşım Foça'ya tatile gittiler. Bu arkadaşa sormuşlar Tuğba'yı tanıyor musun diye tanıyorum demiş. Ben çıkaramadım da, merak ettim nickinden bilirim belki dedim. Olay bu yani, sorun yok, sakin.. :p

siteye üye ama uzun zamandır takılmıyor...siteden tanıyodur seni :cat:
nicki sokemon

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar