[İzmir - MT]

saol un arkadaşlar eksik olmayın bir düzeltme yapayım bozyaka hastanesi kan bankasına FADİME NALCI Adına olacak ama hallettik gibi 1yada 2 arkadaş yeterli olacak gibi ilginize teşekkür ederim.vermek istiyen arkadaşlar bana tel den ulaşırsanız sevinirim 0 535 447 42 77 :)

mustafa abi bu arada geçmiş olsun allah beterinden korusun.

benım kan butun hastaneye yettı kanka merak etme :D

zayıfladım doyurman lazım beni :pr::queen:

selam MT herkeze keyıflı hafta sonları dılerım. :rendeer: kusadası na gıden yokmudur acep. :queen:

İYİ AKŞAMLAR DOSLAR BU AKŞAM İŞ ÇIKIŞI EVE DÖNERKEN GIDA ÇARŞISI KAVŞAGINDA BİR MOTOR KAZASI OLMUŞ.HEMEN DURDUM VE YARALI ARKADAŞ HAKKINDA BİLGİ ALDIM.AYAGINDA BİRAZ HASAR VARMIŞ AMA HER İHTİMALE KARŞI TEPECİK S.S.K YA GÖTÜRMÜŞLER AMBULANSLA.HER ZAMAN SÖYLÜYORUM ARAÇLARA DİKKAT HERKEZ BİZLER KADAR DİKKATLİ OLMAYABİLİR.BİRDE KÖR NOKTADAYSAK EGER KORNA YADA SEKLEKTÖRLE KULANICIYI UYARALIM:cat:

2w7k9kx.jpg

2rpr87d.jpg

sg2u1f.jpg

23utz15.jpg

ARKADAŞIN İYİ OLDUGU HABERİNİ ALINCA KAZA YERİNDEN AYRILDIM

saol un arkadaşlar eksik olmayın bir düzeltme yapayım bozyaka hastanesi kan bankasına FADİME NALCI Adına olacak ama hallettik gibi 1yada 2 arkadaş yeterli olacak gibi ilginize teşekkür ederim.vermek istiyen arkadaşlar bana tel den ulaşırsanız sevinirim 0 535 447 42 77 :)

DAVUT,um geçmiş olsun yeni gördüm .benim kan uymaz :salut::salut:anneye acil şifalar diliyorum:rendeer::rendeer::rendeer:

oğuz ...valla gezgin gazeteci gibisin vesselam... :cyclopsan kendini de çekseydin kaza mahalinde ...süper olurdu ... :cat: kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun diliyorum...

davut abı gecmıs olsun acıl sıfalar versın allah.

git git tabi kaptanada selAM söyle

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:01 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:00 AM ----------

oğuz ...valla gezgin gazeteci gibisin vesselam... :cyclopsan kendini de çekseydin kaza mahalinde ...süper olurdu ... :cat: kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun diliyorum...

arka planda motorum çıkmış olsun ha ben ha motorum:cat::cat::cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar