[İzmir - MT]

güzel bi antep sofrası oldu....davut kardeşimize teşekkür ediyoruz... :cat: biraz sarsıntı yaşadık olsun varsın...kandilliyle görüştük . merkezi balçova..4..7 şiddetinde asayiş berkemal yaralı yokmuş....:queen:

güzel bi antep sofrası oldu....davut kardeşimize teşekkür ediyoruz... :cat: biraz sarsıntı yaşadık olsun varsın...kandilliyle görüştük . merkezi balçova..4..7 şiddetinde asayiş berkemal yaralı yokmuş....:queen:

antep sofrasına katılamadım ama olsun sizler görmek daha önemliydi :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
günaydın izmir,herkese hayırlı işler dilerim,adanadan sevgiler

bakım çalışması nedeniyle hayırlı haftalar dilekleri salıya ertelendi :mrgreen:
herkese iyi haftalar,bol kazançlar diliyorum :rendeer:

hepinize afiyet olsun ,memnun kaldıysanız ne mutlu bize,deprem ha o ismail ve yenge den açıktım diye çıkan mide sesi olmasın:rendeer:

antep sofrasına katılamadım ama olsun sizler görmek daha önemliydi :cat:

sagol be koçum gelmende yeterliydi kalsan daha iyi olurdu mide bayramı vardı:p

herkeze hayırlı işler.NE SARSINTISI İDOLÜM ANLAMADIM

anlama zaten bide senin diline düşersek allah korusun facedeyiz:p

ya bu antep sofrası tam olarak nerde arkadaşlar duyuyorum bilmiyorum

inciraltında arkadaşım crow plaza sırasında ocakta hacı var selamımı söyle..:cat:

anlatılcak gibi değil.. :queen:..balçovada daha sonra detay yaparız ..burda olmaz...bu arada pala bizi çağırıp durur... n yapak...bilemiyom....:bounce:
gidek ne yapak ama motorları camide bırakıp:queen:

ne işler çeviriyonuz bakıyım bensiz :)

sensiz ne olur be kardeşim cesur um bu aralar hep işin çıkıyo özledik seni be :rendeer::rendeer:

arkadaşlar kaliteli işçilik yapcak fiyatı 10a 20ye katlamıyacak bi tamirciniz var mı?tanıdık

arkadaslar su nazi kasklarından arıyorum ama güzel bişey olması lazım sehir içinde bakkala cakkala giderken kullancam varmı bildiğiniz bi yer bunlardan satan ben bi kaç yerde baktım cok uyduruktu :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar