[İzmir - MT]

iyi akşamlar herkese:rendeer:

bu pazar havalar güzel olursa yapalım valla naci abi bi gezi:cat:

bu arada toplantılar 2 haftada bir oluyo diye biliyorum arkadaşlar bu hafta toplandık eğer extra bi durum yoksa bidahaki toplantı haftaya olucak...

senin olduğun yerde ben varım kardeşim ...... :cat: bu hafta oy kullanma olayı var ya n yapacaz bilmiyoruz :pr:

selamlar ben aranıza yeni katıldım adım serdar nejdet cbr 125r dan suzuki gs 500 e geçiş yaptım daha önceden sizin bu toplantılarınızı duymuştum yanlız aranızda misafir olarak bulunuyodum bundan sonra abilik kardeşlik kısaca bir aile bütünlüğü olarak birlikte olmak dileğiyle hepinize selamlarımı sunarım

MOTOR KULLANMAK TUTKUDUR...!

hoşgeldin arkadaşım

senin olduğun yerde ben varım kardeşim ...... :cat: bu hafta oy kullanma olayı var ya n yapacaz bilmiyoruz :pr:

eyvallah naci abi:)

oy dediğin yarım saatlik iş abi saat 8de başlıyo işlem yarım saatte veriyosun yani en azından geçen şeçimlerde bizim burda öyleydi:cat:

hava güzel olucak çok üzülürüz sonra 2 haftadırda mübarek gök delindi sanki biliyosunuz kaçırmayalım bu fırsatı metininde dediği gibi bol yollu bi gezi olabilir:pale:

Seviyorum hepinizi İzmir MT:rendeer:

eyvallah naci abi:)

oy dediğin yarım saatlik iş abi saat 8de başlıyo işlem yarım saatte veriyosun yani en azından geçen şeçimlerde bizim burda öyleydi:cat:

hava güzel olucak çok üzülürüz sonra 2 haftadırda mübarek gök delindi sanki biliyosunuz kaçırmayalım bu fırsatı metininde dediği gibi bol yollu bi gezi olabilir:pale:

Seviyorum hepinizi İzmir MT:rendeer:

siz bi organize olun malum ben de çoluk çocuk olayı var kaçabilirsem muhakkak gelirim :cat: cumartesi izmir fazer toplantısı var sunset te oraya da katılmam lazım offfffffff ya şu evlilik olayı fena yaaaaaaaaa :queen: :queen:

siz bi organize olun malum ben de çoluk çocuk olayı var kaçabilirsem muhakkak gelirim :cat: cumartesi izmir fazer toplantısı var sunset te oraya da katılmam lazım offfffffff ya şu evlilik olayı fena yaaaaaaaaa :queen: :queen:

abi ozmn pazar günü çeşme yapalım mı piknik şenliğnde olsun ama neresinde olacagı konusunda bi fikrim yok çünki çeşmeyi bilmiorum :queen::queen:

karakediler sizi mart geldi azdınız dimi hadi kararlaştırın gidek piknige yavrular yerim sizi yerim :mrgreen:

karakediler sizi mart geldi azdınız dimi hadi kararlaştırın gidek piknige yavrular yerim sizi yerim :mrgreen:

miyaaaaaaavvvvvvvv hadi açın bi tapak bakalım .....deniz kum :bounce:

abi ozmn pazar günü çeşme yapalım mı piknik şenliğnde olsun ama neresinde olacagı konusunda bi fikrim yok çünki çeşmeyi bilmiorum :queen::queen:

metin im siz bi topak açın demin de bahsettiğim gibi ev halini ayarlarsam muhakkak gelirim pazar boşum :cat::cat:

Son düzenleme:

davut abi bunu bide rusça alabilir miyiz senden lütfen:queen:

davut abi istersen topici aç sen toplanma saatini yerini falan sonra belirleriz:cat:

nereye derseniz oraya gidelim çeşme olur kuşadası olur olurda olur abi:rendeer:

Son düzenleme:
ulen ben topik açaçak kadar eski degilim gaz vermeyin bak sonu kötü olur.:mrgreen:

eskiler eskiler duy sesimizi bu pazar gezinin ayak sesleri:)

ruscamı da da gaktila

ulen ben topik açaçak kadar eski degilim gaz vermeyin bak sonu kötü olur.:mrgreen:

ruscamı da da gaktila

nese o zaman acele etmeyelim elbet birileri çıkar gelir hem gezinin yerini belirleriz hemde topak açılır:cat:

yaşasın oğuz abide:) geldi

oguz allah neşeni kaybettirmesin herkesin fotolarını yayınlıyon facebook ta hayırdır he:mrgreen:

aykutla bana takmış ama :silent:

ruscamı da da gaktila

yahu bu işin eskisi yenisimi var :queen: sürüş te liderliği bırakmıyon bu giden cbf mi rr mı hala çözemedim :cherry:

davut abi bunu bide rusça alabilir miyiz senden lütfen:queen:

davut abi istersen topici aç sen toplanma saatini yerini falan sonra belirleriz:cat:

nereye derseniz oraya gidelim çeşme olur kuşadası olur olurda olur abi:rendeer:

oglum yarım yamalak çalışıyon iyi para kazanıyon galiba ada falan hee:queen::queen:

oglum yarım yamalak çalışıyon iyi para kazanıyon galiba ada falan hee:queen::queen:

120 lira para veriyolar abi yemiyom içmiyom onuda gezilerde harcamak için biriktiriyom benim gönlüm zengin sizin gibi abilerim kardeşlerim var dünyanın en büyük hazinesi işte yetmez mi:rendeer:

120 lira para veriyolar abi yemiyom içmiyom onuda gezilerde harcamak için biriktiriyom benim gönlüm zengin sizin gibi abilerim kardeşlerim var dünyanın en büyük hazinesi işte yetmez mi:rendeer:

HAKLISIN KARDEŞİM BENİMDE SİZLER GİBİ KARDEŞLERİM VAR .ama sen tek tabanca biz 6 patlar:salut::salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar