Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
trafiğin sıkışabilecegini bayram nedeniyle ziyaretlerin arttıgını görüşün dar oldugu virajlarda hızımızı azaltmamız gerktigini hatırlatmak istedim...
dün kaynaklar mezarlıgına giderken kaza geçirdik refujların arasındaki zakkumlar gözüş alanını daralttıgı için virajın sonundaki konvoyu görmedik ve ortalama 110-120 km hızla :uups::::150:::hmy::bodozlama girdik hiçbirimizde bir şey yok ama içinde bulundugum araba gördügünüz gibi ne hale geldi...
bu da bizim çarptıgımız şahin :silent:
şahin de 306ya ...
306da springe...
ve sonuc...
şanslıymışız ki çarptıgımız araba şahindi şayet şahin degilde mercedes yada ne bileyim kapalı kasa bir araba olsaydı cok daha kötü olabilirdi
Allahtan mala geldi de kimsenin burnu bile kanamadı ale:
Gökalpcidden ucuz atlatmışsınız. Telefonda bana dedin mevzuyu ama bu akdar ciddi beklemiyordum be adamım. ALLAH korumuş. Git bi kendini okut derim. aman diyim.
BAYRAMINIZI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR ERDEM'İN İ YENİ MOTORUNU BURADAN KUTLARIM. KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER DİLERİM HEPİNİZE
extreme1925
extreme1925 - ait Avatar
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Yamaha Cygnus X
Kan Grubu: A Rh+