yendim zaten ama kendi yendiğini koydu sadeece..:farao:eRRhanım noluyor biri senimi yencek yoksa ::lolabove
bacanaam alemsin beee:mrgreen::mrgreen:
nerden buldun sakladığım yüzlerimi ha:silent::queen::queen:
baco öle olsun bakalım![]()
Hayırlı geceler İzmir MT ahalisi:rendeer:
Arap'ım hani yeni donunu giymemişsin hala:mrgreen: giy şu donu da bir görek hele, gülek hele yauu:queen:
abim az sabret DON temiz ya bünyede alerji yapar diye sokağa attım 2-3 gün kirlensin giyecem yaw:queen::queen::queen::queen:
ne olmuş site ya geyik olmuş iki günde yanlış anlaşılmasın ama bunları özel msn den de yazabilirsiniz aranızda geçen leri herkesin bilmesine gerek yok.biraz daha ciddi şeyler yazarsanız diğer arkadaşlarda kaale alır:farao:
ne olmuş site ya geyik olmuş iki günde yanlış anlaşılmasın ama bunları özel msn den de yazabilirsiniz aranızda geçen leri herkesin bilmesine gerek yok.biraz daha ciddi şeyler yazarsanız diğer arkadaşlarda kaale alır:farao:
Arap'ım hani yeni donunu giymemişsin hala:mrgreen: giy şu donu da bir görek hele, gülek hele yauu:queen:

forrap tan sonra lodos uda kaybettik anlasilan... hayrola arkadaslar bulasici birseymi var grupta :queen:
grupmu???? hangi grup biri grupmu kurmuş :queen: müzik grubumu ???? bak toplanmayın üç kişiden fazla bi araya suç teşkil eder :cherry:
William Irwin-Matrix ve Felsefe adlı kitabını okuyorum hal ve hareketlerimi maruz görün :cherry:
muratın(wallace) fazla sesi çıkmıyor....şule amerikadan siyasi sığınma kazanmış...tuncer vatan aşkıyla görev aşkıyla bu gidişle teskere bırakacak....ben makineyi sattım ayarım kaçtı....vs vs ....işler gevşiyor birkaç hafta sonra bi toplantınıza atlayıp geleceğim arkadaşlar tüm dostları özledim(en azından tanıdık üçbeşini görüp hasret gideririz)
Lodos'um kardşim bizlerde sizleri çok özledik inanale:
Ne oldu da bu kadar sürüklendik biri birimizden yahu...
Tüm kardeşlerimize selamlarımızı ilet hepinizi de çok özledik:rendeer:
En kısa zamanda yine bir araya gelelim....Çay mı içeriz,yemek mi yeriz, pastamı hiç önemli değil hepsi bahane.. Gönül kardeşlerimizi görmek ister gerisi bahane:wiinkk:
5, sanayideyim yılların getirdiği alışkanlık yüzünden eski DONumdan ayrılmak öle kolay deel naparsın:mrgreen: