[İzmir - MT]

ne olmuş site ya geyik olmuş iki günde yanlış anlaşılmasın ama bunları özel msn den de yazabilirsiniz aranızda geçen leri herkesin bilmesine gerek yok.biraz daha ciddi şeyler yazarsanız diğer arkadaşlarda kaale alır:farao:

Hayırlı geceler İzmir MT ahalisi:rendeer:

Salı gitti Çarşamba kapıya dayandı....az kaldı hadi...

bacanaam alemsin beee:mrgreen::mrgreen:
nerden buldun sakladığım yüzlerimi ha:silent::queen::queen:

baco öle olsun bakalım:)

Arap'ım hani yeni donunu giymemişsin hala:mrgreen: giy şu donu da bir görek hele, gülek hele yauu:queen:

Son düzenleme:
Hayırlı geceler İzmir MT ahalisi:rendeer:

Arap'ım hani yeni donunu giymemişsin hala:mrgreen: giy şu donu da bir görek hele, gülek hele yauu:queen:

abim az sabret DON temiz ya bünyede alerji yapar diye sokağa attım 2-3 gün kirlensin giyecem yaw:queen::queen::queen::queen:

abim az sabret DON temiz ya bünyede alerji yapar diye sokağa attım 2-3 gün kirlensin giyecem yaw:queen::queen::queen::queen:

Amma diyeyim dikkatli ol mikrop neyin kapma alttan doğru....birde senle uğraşmayalım don bozulunca zoorrtttt:queen:

Bu arada beni bilen ve tanıyan herkesi öpüyorum:rendeer: iyi geceleeer.

ne olmuş site ya geyik olmuş iki günde yanlış anlaşılmasın ama bunları özel msn den de yazabilirsiniz aranızda geçen leri herkesin bilmesine gerek yok.biraz daha ciddi şeyler yazarsanız diğer arkadaşlarda kaale alır:farao:

Mutlu ve Kötü anlarında burda paylaşabiliriz! biz bir aileyiz. Her türlü herşeyimi gizli saklı olmadan burda paylaşırım abi :cat:
Hertürlü yeri geldiğinde kaale alıncak şekilde de davranırız güzel abim, bizi almazlarsa kaale seni alırlar sen ne güne duruyon demi :wiinkk:

oğuz abicim; erhan sevincini bende üzüntümü sizinle paylaşmak istemiştik,burda bunları değilde siyaset veya haberlerdeki konularımı tartışıcaktık?? bu kadar büyütüleceğini düşünmemiştim açıkçası.. :wiinkk::rendeer:

Özer abi, şu sıralarda Arap Kadri eski donundan ayrılmak için sanayide olmalı :p:queen:

Bacanaaım affına sığınarak ve bu fikrin sahibi dostlarının telif hakkı saklı kalarak kamuoyunun merakını gidereceğim,

:queen::queen::queen:

Foto Telif Hakkı : Hamdi Telek

tüm tost ve arkadaşlarımın gecesi hayırlı olsun.DİKKAT DİKKAT arkadaşlar havalar yagışlı aman dikkat bil hassa otomobillere dikkat etmenizi ve mesafalere çok dikkat edin normalden biraz daha araya mesafe koyun havalar yagışlı oldugu için yerler kaygan şöförün yapacagı bir hatayı sizin düzeltmeniz gerekebilir.durma mesafelerini iyi ayarlamanızı çok rica ediyorum hiç bir arkadaşımdan kaydım düştüm yada yer kaygandı duramadım çarptım,vurdum gibi şeyleri hiç birimiz duymak istemeyiz (SİZLERİ SEVİYORUM)

Özer abi, şu sıralarda Arap Kadri eski donundan ayrılmak için sanayide olmalı :p:queen:

Bacanaaım affına sığınarak ve bu fikrin sahibi dostlarının telif hakkı saklı kalarak kamuoyunun merakını gidereceğim,

:queen::queen::queen:

Foto Telif Hakkı : Hamdi Telek

Eeee....bak arapım dona senide yapıştırmış kardeşimiz.
Artık giy şu donuda bizde hayırlı olsun gıçında paralansın diyelim yauu.... :queen:

forrap tan sonra lodos uda kaybettik anlasilan... hayrola arkadaslar bulasici birseymi var grupta :queen:

grupmu???? hangi grup biri grupmu kurmuş :queen: müzik grubumu ???? bak toplanmayın üç kişiden fazla bi araya suç teşkil eder :cherry:

William Irwin-Matrix ve Felsefe adlı kitabını okuyorum hal ve hareketlerimi maruz görün :cherry:

muratın(wallace) fazla sesi çıkmıyor....şule amerikadan siyasi sığınma kazanmış...tuncer vatan aşkıyla görev aşkıyla bu gidişle teskere bırakacak....ben makineyi sattım ayarım kaçtı....vs vs .... :) işler gevşiyor birkaç hafta sonra bi toplantınıza atlayıp geleceğim arkadaşlar tüm dostları özledim(en azından tanıdık üçbeşini görüp hasret gideririz)

Lodos'um kardşim bizlerde sizleri çok özledik inan:pale:
Ne oldu da bu kadar sürüklendik biri birimizden yahu...
Tüm kardeşlerimize selamlarımızı ilet hepinizi de çok özledik:rendeer:
En kısa zamanda yine bir araya gelelim....Çay mı içeriz,yemek mi yeriz, pastamı hiç önemli değil hepsi bahane.. Gönül kardeşlerimizi görmek ister gerisi bahane:wiinkk:

Son düzenleme:
günaydım İZMİR MT ahalisi :rendeer:

karmacoma bacannam sen ne ettin öle yaw :cyclopsan

ahaliyi alışırmadan yeni DONumu deşifre ettin :queen:

Özer abim :)
bak bacanaam acı gerçekleri yazmış şu an 5, sanayideyim yılların getirdiği alışkanlık yüzünden eski DONumdan ayrılmak öle kolay deel naparsın:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar