[İzmir - MT]

forrap tan sonra lodos uda kaybettik anlasilan... hayrola arkadaslar bulasici birseymi var grupta :queen:

grupmu???? hangi grup biri grupmu kurmuş :queen: müzik grubumu ???? bak toplanmayın üç kişiden fazla bi araya suç teşkil eder :cherry:

William Irwin-Matrix ve Felsefe adlı kitabını okuyorum hal ve hareketlerimi maruz görün :cherry:

muratın(wallace) fazla sesi çıkmıyor....şule amerikadan siyasi sığınma kazanmış...tuncer vatan aşkıyla görev aşkıyla bu gidişle teskere bırakacak....ben makineyi sattım ayarım kaçtı....vs vs .... :) işler gevşiyor birkaç hafta sonra bi toplantınıza atlayıp geleceğim arkadaşlar tüm dostları özledim(en azından tanıdık üçbeşini görüp hasret gideririz)

Son düzenleme:
pazar bitti abicim:rendeer: allah kuvvet versin pazar tesi geldi en çok sevilmeyen gün of be yarın cumartesi olsaydı nede güzel olurdu :queen:

senin için ne farkeder be kardeşiiimmmm.sen hep geziyorsun özgür bili gibi ya biz ne yapalım.yine esaret başlıyor başımızda adorf hitler gibi adam var:queen::queen:

ben hiç bir günü sevmiyorum işte :pr:

allah aşkına sevdiğin birşeyi söylede dişimi (SEVEYİM)çekmem:queen::queen:

ben biliyorum sende o patron varken oğuz abim kafan arap saçından çıkmaz abi adam sensiz hiç bişi yapamıyor ya :rendeer::cat:kim gülüyor sana oğuz abi söyle bana virüs bulaştırıyım bilgisayarına :queen:

şu VASKO YA Bİ KIYAK yapalımda aklı başına gelsin.hep aynı dolmayı yediriyor bize işim olmazsa falan da filan da cezayı hak etti artık bu kadarda devamsızlık olmazki kardeşim.sen planı hazırla uygulama bizden asalımmı keselimmi:queen:

Son düzenleme:
son 2 sayfa çok acıklı mesajlarla dolu lodos serkan abi sen de arayı çok açmışın benm gibi... bir fırsatını bulup gtmek lazım :) şule abla şu hasret modunu bırak ne güzel usa desin ordan motosiklet de alırsn haftasonları gezersin foto çekersin buraya da topic açarsın bizde bakarık :p bu arada ben kaçamk yapıp izmir e geldim :D yarın akşam gidiyorum ama :(

@lodos ;
abicim bizde geçen drag bahanesiyle oralara geldik tabi o istikamete tekeri çevirince ilk akla gelen kişiyi, seni düşündük, orda da ufak bi istihbarat ile yine hasat sezonu ortasında üretimde zeytinlere modifiye ile meşgul olduğunu öğrendik,
o gün kısmet olmadı, ama senin süprizin güzel haber , dört gözle bekleyeceğiz seni.

iyi geceler izmir
bugün alsancakta yağmura yakalandım bornovaya gelene kadar buz pateninden beter kaydım yerler yağ dökülmüş gibi kayıyordu gaza basıyorum arka teker patinaj çekiyor fren yapıyorum kayıyor ne yapacağımı şaşırdım birde bu yetmezmiş gibi bornovaya doğru giderken önümdeki tırdan kocaman bi demir parçası yola düştü onu kurtardım sağ şeride geçtim busefer sağdaki duran tırcı kapısını açtı yarım metre ile kurtardım eve kendimi zor attım valla yağmurda motor sürmek çok riskli tavsiyem mecbur kalmadıkça yağmurda yola çıkmayın tecrübeyle sabittir iyi olmuyor :cyclopsan

baco; tarihte sağnak yağmurda adalar ayvalıklar yapmışlığımızdır vardır ama ilk yağmurun azizliğine uğradın sanırım, sağnak olsun da ince olmasın. ince ince yağıyodu, yani asfalt tam cıvık kıvamdır. geçmiş olsun diyeyim, allah kaza bela vermesin.

ewt mustafa ince ince yağdığı için baya bi kaygandı hatta bi ara ayaklarımı yere koydum sürtünme sıfıra yakındı:queen:
eski motorumla yağmurda baya gitmiştim ama bu today in lastikler ufak olduğundanmı nedir çok kayıyor

baco geçmiş olsun :)
eh artık tecrübe hanene bir iki deneyim daha kattın
olayın bu tarafınada bak:mrgreen:

bende TEPEKULEden çıktım yağmur yağıyor
eve gelene kadar suratım kaskın içinde aynen böledi :cherry:

kendi adıma ben seviyorum yağmurda motosiklet kullanmayı:)

iyi geceler izmir
bugün alsancakta yağmura yakalandım bornovaya gelene kadar buz pateninden beter kaydım yerler yağ dökülmüş gibi kayıyordu gaza basıyorum arka teker patinaj çekiyor fren yapıyorum kayıyor ne yapacağımı şaşırdım birde bu yetmezmiş gibi bornovaya doğru giderken önümdeki tırdan kocaman bi demir parçası yola düştü onu kurtardım sağ şeride geçtim busefer sağdaki duran tırcı kapısını açtı yarım metre ile kurtardım eve kendimi zor attım valla yağmurda motor sürmek çok riskli tavsiyem mecbur kalmadıkça yağmurda yola çıkmayın tecrübeyle sabittir iyi olmuyor :cyclopsan

bahadır geçmiş olsun kardeşim ucuz atlatmışsın sakat iyice yıkansın yer öyle motor sürün sağlam eve vardığına sevindim :rendeer:

baco geçmiş olsun :)
eh artık tecrübe hanene bir iki deneyim daha kattın
olayın bu tarafınada bak:mrgreen:

bende TEPEKULEden çıktım yağmur yağıyor
eve gelene kadar suratım kaskın içinde aynen böledi :cherry:

kendi adıma ben seviyorum yağmurda motosiklet kullanmayı:)

eywallah abicim

Tepekulede napıodun bizim odayamı uğradın yoksa (bizim oda: mmo)

bahadır geçmiş olsun kardeşim ucuz atlatmışsın sakat iyice yıkansın yer öyle motor sürün sağlam eve vardığına sevindim :rendeer:

eywallah cesurum :cat:

evet MMOdaydım:)
sizin tiyatro grubundayım bu sezon:bounce:
çalışmalarımız başladı:)

way be iyimiş ben çoktandır gitmiyorum odaya enson 2 sene önce doğalgaz iç tesisat yetki belgesi kursuna katılmıştım ondan beri uğramıorum zaten aidatlarıda yatırmadım selam versem borçlu çıkıcam :queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar