[İzmir - MT]

İzmir neden yeni bir başlangıç yapma gereği duydu sorabilir miyim? yeni olduğum için durumları bilmiyorum

Kardeşim iyi akşamlar Kuşadası gezisi benim izlediklerimin dışındakilermi?

evet bunlar farklı görüntü yani videolar viraj lar falan var

İzmir neden yeni bir başlangıç yapma gereği duydu sorabilir miyim? yeni olduğum için durumları bilmiyorum

kardeşim bazan hayat sil baştan degilmidir.SEN bile geçmişindeki bazı şeyleri elinde olsa silmek istemezmisin.iyisiyle kötüsüyle yeni bir sayfa açılmış bizim bu yeni sayfaları kirletmeden kullanmamız ve birbirimize daha saglam baglarla baglanmamız gerekmezmi.sadece PC başında oturup yazmakla olmaz katılımda önemli oradan,buradaki insanları tanıyamazsın gelip konuşman tanışman lazım kendini tanıtman lazım en kısa zamanda tanışmak dilegiyle:cat:

kimi para kazanır kimi para harcar ağlama buşuna bahti sizin yerinizede gezdik :queen::cat:

EEEE BEN İKİSİNİDE YAPAMIYORUMM yaaaahuuuuu:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
arkadaşlar cuma günü bir mekan bulmuş arkadaşlar orda olcam büyük ihtimale topiyi bekliyoz :mrgreen:

Son düzenleme:
Gittardandom;alim; cuma gecesi ankaraya uçacağım. istersen seni havaalanına atabilirim:)

hayıdır MÜYEN DİZİM :cyclopsan

İZMİRde çay kalmadıda ANGARAya çay içmeyemi gidiyon ha:silent::queen::queen::queen:

yaw napalım çağırmışlar angaradan gitmezsek olmaz. haftasonu angaradayım ne yenir ne içilir bi inceleyeyim bakalım. gel beraber gidelim roziyi de götürelim

oğuz abi şu balık mevzusunuda bi belirleyelim bende gelmek istiyorum bu aralar acayip balık tutasım var :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar