[İzmir - MT]

1. chatkut + böcek
2. vasco1925
3. ceyz
4. Rots (Bizde yanınızdayız)
5. pierid

6. nonsleep ?
7. alp_tunay ?
8. Pierzig ?
9. özer ?
10. APV41 ?
11. Wallace ?
12. BHTYR_VFR
13. Kolpa
14. Kumita45 ?
15. hızlıcesi2 ?
16. karmacoma ?
17. Arap Kadri ?
18. EliteXC ?
19. Güreli ?
20. ManisaMT ?
21. ???
22:OĞUZ ÇATAL

ee ben gelcem dedim ama bende motor yok ee bu durumda kask da yok bir de kardeşim gelcek ee bu sevimli kulunuza ve kardeşine kask ayarlarsınız dimi sewabına ::utangac: bizi artçı alanlara bayraklarımızla eşlik edebiliriz :)

Ben sana getiririm Setenay :wiinkk:
Kardeşine de yardımsever bi arkadaş artçı olarak alır heralde yedek kaskıyla:cat:

Ni dimeh cnmmm :rendeer:Fotoğraf makinasını unutmayın güzel kareler çıkacak:wiinkk:

bende kaskta var yerde ama söz vermiyim, Teyze oğlu bende gelim diyip duruyordu dükkan açmazsak dedi gene yazarım buraya

Murat abi geçmiş olsun bu arada :rendeer:

Son düzenleme:
bir aksilik olmazsa orda olmak isterim. bu aralar ufak bir rahatsızlık geçiriyorum inşallah çarşambaya kadar iyi olurum.

Abi geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum sana.

Geçen sene 28 Ekimde Konya'daydım şimdi Polatlı'dayız. Gün gelecek ben de 29 Ekimde İZMİR'de olacam :D

bir aksilik olmazsa orda olmak isterim. bu aralar ufak bir rahatsızlık geçiriyorum inşallah çarşambaya kadar iyi olurum.

murat abi çok geçmiş olsun.kendine dikkat et..
motosikletimiz olmadığı için bizde size kalbimizle eşlik edeceğiz artık:)
hepinize iyi sürüşler şimdiden

Son düzenleme:
aranan kan bulunmuştur :cherry:
Konuyu Toplam 2 üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
extreme1925, TrTarık

geçmiş olsun MÜYEN DİZİM:pale::rendeer:

hastalığına kısaca AÇ KALDIM BÖLE OLDUM hastalığı diyebilirmiyiz ha?:queen::queen:

yok be çok da açkalmadım ama açıkta kaldım galiba

@wallace saol wallacem program için (geçmiş olsun)...saati kafadan attıydım ama isabet olmuş demekki...12 gibi buluştukmu sohbet muhabbet falan ile 1 saat geçirip 13:00 gibi bayraklarımızla bir tur atmamız isabet olacak :cat:
mantıklı olurda çay nerde içeceğiz yaw. neyse seyyar çaycılar da gelir inşallah. bisikletle falan satanlar var kordonda. olmadı termosumu alır gelirim

Murat abi geçmiş olsun bu arada.

eywallah kardeşim teşekkür ederim.

29 Ekim hakkında bir şeylerin belirginleşmesine çok sevindim... Belki de sürüşlerin en anlamlısına sahne olacak İzmir'de gururlu, coşkulu bir 29 Ekim sürüşü dilerim...

Kalbim sizlerle...

@Wallace; çok geçmiş olsun...

sağol olcan138

Murat abi geçmiş olsun bu arada :rendeer:

eywallah erhan teşekkürler

Abi geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum sana.

sağol acilen iyileştim sayende

murat abi çok geçmiş olsun.kendine dikkat et..
redmagic teşekkür ederim. az kaldı seninde süper bir motosikletin olacak. o zaman hep beraber gezeceğiz inşallah:cat::rendeer:

daha önce tanışmadık ama bu anlamlı korteje katılmak istiyorum. bir aksilik olmazsa gündoğduda görüşmek üzere!

Gelin gelin millet tanışır kaynaşırız hemen,sanarsınız 40 yıldan beri tanışığız:queen:

diğer topic de yazmıştım ama bende gelmeyi düşünüyorum arkadaşlar fakat kimseyi tanımıyorum hem tanışmış oluruz...
HERşeyin bir ilki vardır kardeşim biz herkeze kucak açarız gel tanışırız.zaman olursa iki laflarız:rendeer::rendeer:

daha önce tanışmadık ama bu anlamlı korteje katılmak istiyorum. bir aksilik olmazsa gündoğduda görüşmek üzere!

görüşmek dileğiyle kardeşim:cat:

bunu bi başlık olarak duyurular kısmına açsak ya ankara açmış?

mert canım kardeşim biliyorum kanın kaynıyor.hepimizin aynı yarın bayraklarımızı alıp bir an önce yerimizi almak istiyoruz ama acele etme herşey sırayla :cat:

hala bi haber yok ama umarım yakında bişiler duyururlar...
mert kardeşim sende kortejde yerini alıyorsun degilmi hem tanışmış oluruz:rendeer::rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar