[İzmir - MT]

mert kardeşim çok haklısın ama büyük bir ihtimal birileri birşeyler yapar bırak ta bekleyip görelim ben 29 ekimde malesef çalışuyorum ama 1,2 saatliğine izin alabilirsem 100 de 1000 oradayım

1pup3q.jpg

tamam abi bekleyelim zaten şuan benimde elimden dahası gelmiyo...

Motorcu arkadaşlar umarım 29 Ekimde güzel bir organizasyon yaparsınız, Bir Motorum olsaydı seve seve aranızda olmak isterdim, Ben kendi payıma her zamanki gibi 30 agustos ve 29 Ekimde Teknemi ATATÜRK ve TÜRK Bayraklarıyla donatıp Sahil kenarlarını 10.Yıl Marşlarıyla Dolaşıyorum Yolunuz düşerse beklerim.

Waay Turhan abi sende buradasın ne güzel abi birde ben bir Motor alsam hep oralarda olucam, şimdilik tekne ile idare ediyoruz, görüşürüz abi
kazasız belasız yollar

Son düzenleme:
Motorcu arkadaşlar umarım 29 Ekimde güzel bir organizasyon yaparsınız, Bir Motorum olsaydı seve seve aranızda olmak isterdim, Ben kendi payıma her zamanki gibi 30 agustos ve 29 Ekimde Teknemi ATATÜRK ve TÜRK Bayraklarıyla donatıp Sahil kenarlarını 10.Yıl Marşlarıyla Dolaşıyorum Yolunuz düşerse beklerim.

Waay Turhan abi sende buradasın ne güzel abi birde ben bir Motor alsam hep oralarda olucam, şimdilik tekne ile idare ediyoruz, görüşürüz abi
kazasız belasız yollar
işallah kardeşim senide motorize olarak aramızda görmekten mutluluk duyarız:cat:

mert kardeşim çok haklısın ama büyük bir ihtimal birileri birşeyler yapar bırak ta bekleyip görelim ben 29 ekimde malesef çalışuyorum ama 1,2 saatliğine izin alabilirsem 100 de 1000 oradayım

1pup3q.jpg

aynen kardeşime katılıyorum.bekleyip görelim organizyonu nasıl yapacaklar.izmir m.t büyük bir oluşumdur.birileri elini taşın altına koyacaktır.ve bizde destek olacagız:cat:

Etkili ve yetkili kim abi:silent:
Üç gün kaldı,herkes başkasından birşey bekliyor.Bu organizasyonu mutlak olarak üstlenmesi gereken birisi yok benim bildiğim kadarıyla..Başkasının yapması gereken şey seninde yapman gereken şeydir.Ben askere gelirken hatırladığıma göre senin geri planda kalmanı gerektirecek bir pozisyonda değildin :silent:Hala da öyle olmanı gerektirecek bir durum söz konusu olamaz..
Tarih de 26 Ekim olduğuna göre ben senden B planını açmanı istiyorum.
Özer abi birinden bekliyo,sen birinden bekliyosun,büyük bir ihtimal beklediğiniz kişi ya da kişiler de sizden bekliyordur..Alınganlığı bir kenara bırakıp bu önemli gün için ufak da olsa birşeyler yapmamız lazım.Bu tarz bir günde kimin yaptığı değil ne yapıldığı önemli bence,zaten aksini düşünenin de iyi niyetinden şüphe ederim.

tuncer kardeşim sen vatani görevine giderken ben geri planda değildim fakat sen gittikten sonra MT İZMİR adını kullanma hakkım elimden alındı :cyclopsan grup kararı olmadan bir başlık açılmaması gerektiği bana hatırlatıldı. hatta sayın ADMİNİM skullhunter dahi grupta olmadığımı düşündü;
-------------------------------------------------------------------

Skullhunter
Admin

Skullhunter´e ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: A Rh+

Selamlar - 17-06-2008, 23:05 PM

Selam Cengiz abi
Birşey soracağım izmirden uzak olduğum için konulardan uzak kalıyorum
sen izmir mt grubundan ayrıldın mı?
------------------------------------------------------------------------

bu hatırlatma üzerine bende grup kararı oluşmasını her sıradan üye gibi bekliyorum ve bu önemli günde bana verilecek tüm görevleri eski günlerin hatırına yapmaya hazırım :rendeer: fakat takdir edersinki tek başıma yapabileceğim bir şey yok B planı bunun için hazırlandı izmir grubu bir araya gelemezse yada bir başka grupla birlikte hareket edecekse şu anki mevcut 3-5 kişi ile İZMİR MT yi temsil edemeyeceğimizi düşündüğümden hiç bir grubun altında İZMİR MT nin EZİLMESİNE müsaade etmem ve gerekirse isimsiz olarak bir grupla katılır üzerimize düşen AZİZ VE MÜBAREK görevi yerine getiririm :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şimdi sana katılıyorum diyeceğim taraflı olduğumu düşünücekler ama ben bu yaşanan olaylar esnasında yanında olduğum için biliyorum ve Cengiz abime SONUNA KADAR KATILIYORUM...

Ben herhangi birşey yapılmayacakmı diye yazdığımda arayı karıştırıyor oldum günah keçisi ilan edildim benden sonra 3-5 arkadaş daha aynısını yazdı demekki bir üye olarak BİRŞEY YAPILMAYACAKMI GEÇEN SENE BÖYLEMİYDİ yazmak suçmuş...

Gezi toplantı olmuyor dedim seni özel davet edeceğim dedi bağzı arkadaşlar halen daha sabırla bekliyorum o günü o geziyi ve o özel davetiyeyi...

29 Ekim Buluşması

cumhuriyetqe6.jpg

Buluşma Yeri : Gündoğdu Meydanı
Buluşma Saati : 12:00

Herhangibir etkinlik planı, herhangi bir yerden izin falan sözkonusu değil...Yazdığım saatte yazdığım yerde olmayı planlıyorum, katılmak isteyenler gelsin, biraz laflarız sonra bayraklarımızı asarız motorlarımıza ve geçen seneki gibi inciraltına doğru korna çalarak bi grup sürüşü yaparız veya buluşma yerinde ne yapacağımıza karar veririz...Ordan sonra bi yerlerde oturup bişeyler içeriz veya dağılırız...Saatte veya buluşma yerinde alternatif sunmak isteyen olursa ben uyarım farketmez...Farklı bir yerde daha önce buluşma planı yapan varsa onlarada dahil olabiliriz...

Son düzenleme:
12de ordayım :cat: bi aksilik olmaz insallah biz yağmurluklarla gelelim yinede yağmurda sürüş keyfide bi başka be :p

1. chatkut + böcek
2. vasco1925
3. ceyz
4. Rots (Bizde yanınızdayız)
5. ?

Son düzenleme:
bunu bi başlık olarak duyurular kısmına açsak ya ankara açmış?

daha önceki mesajlarında yeni olduğunu fazla karışmak istemediğini kendinde belirtmişsin buna istinaden biraz daha sabırlı olmanı bekliyorum...

ben MTizmir sayfasına bi plan ve öneri şeklinde bişeyler yazdım, yarın sabaha kadar burdaki tepki ve yorumları veya gelecek önerileri değerlendirip bunun sonucunda yarın sabah topic açmayı düşündüm(veya başka biri açar topiği farketmez)...Diğer motor ve doğa sporları gruplarıylada görüşüp yarın net bişey yazıcam...

buraya yazdığım şey bir fikirdir, başka bi MTizmirli kendi fikrini ortaya koyarsa ona göre değişiklikte olabilir belki ilerleyen saatlerde, topic açıncada değiştirmek olmayacağından topiği yarına bırakıyorum...ilgin için teşekkürler...29 ekimde bekliyoruz böyle anlamlı bir günde sizinlede tanışmış oluruz..saygılar sevgiler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar