[İzmir - MT]

selam izmir...

nasilsiniz?

Almanya ve Fransa dan pozlarla gostereyim kendimi dedim...

dsc01674fn3.jpg

kardeşim zaten karizmanla ortalıgı yakıyorsun oraların güzelliği biraz senin yanında sönük kalmış ama neyse kendine dikkat ette gyrbet ellerde kızlara telef olma:queen::queen::queen:görüşmek dilegiyle:cat::cat:

http://www.motosiklet.net/forum/duy...erimizi-anma-ve-cumhuriyet-kortej-surusu.html

http://www.motosiklet.net/forum/duyurular/52127-[mt-ankara]-29-ekim-cumhuriyet-toplasmasi.html

Hani İzmir nerde göremiyorum bağzı kişilerin yokluğu nasılda belli oluyor yazık yazık çok yazık İZMİR MT yok olma aşamasında...

sen merak etme dostum izmir m.t ölmez bir anda bir patlama duyarsın bakmışın izmir M.T gümbür gümbür geliyor.arkadaşların iş trafiğinden olsa gerek bir gezi düzenlersek seni özel çagıracagım:cat:

Son düzenleme:
wallace ve sercanım nasılsınız kardeşlerim....
özledim üsküdarda bir çay içmeyi sizlerle ....

Son düzenleme:
eminim etkili ve yetkili arkadaşlar bu konuda çalışıyordur :rendeer: yoksa biz B planını uygulamaya koyacağız ve son andada olsa gerekli yerde ve gerekli saatte orada olacağız BAYRAĞIMIZ FLAMAMIZ YÜREĞİMİZ HAZIR :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
29 Ekimle ilgili sadece benda oluşmamış demekki soru işaretleri benim gibi düşünen başka arkadaşlarda varmış ama nedense benim yazmamı beklediler sanırım her neyse....
Topluca kortej olursa seve seve oradaki yerimi alacağım olmazsada gerekirse 3-5 motor bayrakları flamaları kapar yinede biz burdayız deriz ilgilenen arkadaşlar varsada ne olursa olsun hertürlü yardıma açığum saygılar sevgiler....

29 Ekimle ilgili sadece benda oluşmamış demekki soru işaretleri benim gibi düşünen başka arkadaşlarda varmış ama nedense benim yazmamı beklediler sanırım her neyse....
Topluca kortej olursa seve seve oradaki yerimi alacağım olmazsada gerekirse 3-5 motor bayrakları flamaları kapar yinede biz burdayız deriz ilgilenen arkadaşlar varsada ne olursa olsun hertürlü yardıma açığum saygılar sevgiler....

o zaman bunu bi açıklığa kavuşturalım eğer hazırda yapılmış bi plan yoksa?

selam izmir...

nasilsiniz?

Almanya ve Fransa dan pozlarla gostereyim kendimi dedim...

Vay Avrupada karizma ha...cool'sun baba.... :mrgreen:
Selamlar güzel izmirimizden Sercanım... Gülşen'ede selamlar bizde:rendeer:

Kendinize iyi bakın....

İzmir MT mutlaka güzel bir 29 Ekim korteji yapacaktır.....Haydiyin bakalım.

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yarın karagöl tarafına kısa ama mangallı semaverli bir tur yapıcaz.... Gelmek isteyenler, vakti müsait olanlar, saat 1 gibi cumhuriyet meydanından hareket edicez...:cat:

arkadaşlar 1 veya 2 haftaya kadar kuş adasına (davutlar balıkçı barınagına)bir gezi yapmayı planlıyoruz.CESUR kardeşimlede bir konuşalım bir karara baglayınca topic açarız artı bir tekne geziside olbilir.zannedersem belediye başkanıda motorcuları seviyormuş.daha önce gittigimizde bizi görmüş çok hoşuna gitmiş.bu sefer bizi karşılayabilirde.TÜM (ÖZGÜR RUHLAR) davetlidir

Kuşadası Davutlar gezisi

Oguz kardeşim resimler iyi olmuş eline emegine sağlık, Davutlar sevgi plajı balıkçı barınağına yine beklerim. Tüm Dostları

Moderatör (forrap)
İzmir MT mutlaka güzel bir 29 Ekim korteji yapacaktır.....Haydiyin bakalım.

eminim etkili ve yetkili arkadaşlar bu konuda çalışıyordur :rendeer: yoksa biz B planını uygulamaya koyacağız ve son andada olsa gerekli yerde ve gerekli saatte orada olacağız BAYRAĞIMIZ FLAMAMIZ YÜREĞİMİZ HAZIR :cat:

Etkili ve yetkili kim abi:silent:
Üç gün kaldı,herkes başkasından birşey bekliyor.Bu organizasyonu mutlak olarak üstlenmesi gereken birisi yok benim bildiğim kadarıyla..Başkasının yapması gereken şey seninde yapman gereken şeydir.Ben askere gelirken hatırladığıma göre senin geri planda kalmanı gerektirecek bir pozisyonda değildin :silent:Hala da öyle olmanı gerektirecek bir durum söz konusu olamaz..
Tarih de 26 Ekim olduğuna göre ben senden B planını açmanı istiyorum.
Özer abi birinden bekliyo,sen birinden bekliyosun,büyük bir ihtimal beklediğiniz kişi ya da kişiler de sizden bekliyordur..Alınganlığı bir kenara bırakıp bu önemli gün için ufak da olsa birşeyler yapmamız lazım.Bu tarz bir günde kimin yaptığı değil ne yapıldığı önemli bence,zaten aksini düşünenin de iyi niyetinden şüphe ederim.

Etkili ve yetkili kim abi:silent:
Üç gün kaldı,herkes başkasından birşey bekliyor.Bu organizasyonu mutlak olarak üstlenmesi gereken birisi yok benim bildiğim kadarıyla..Başkasının yapması gereken şey seninde yapman gereken şeydir.Ben askere gelirken hatırladığıma göre senin geri planda kalmanı gerektirecek bir pozisyonda değildin :silent:Hala da öyle olmanı gerektirecek bir durum söz konusu olamaz..
Tarih de 26 Ekim olduğuna göre ben senden B planını açmanı istiyorum.
Özer abi birinden bekliyo,sen birinden bekliyosun,büyük bir ihtimal beklediğiniz kişi ya da kişiler de sizden bekliyordur..Alınganlığı bir kenara bırakıp bu önemli gün için ufak da olsa birşeyler yapmamız lazım.Bu tarz bir günde kimin yaptığı değil ne yapıldığı önemli bence,zaten aksini düşünenin de iyi niyetinden şüphe ederim.

bunları ben yazıcaktım ama buralarda yeni olduğum için kendimde o hakkı göremedim söylediklerine +1923 diyorum başka bişey demiyorum 3 gün kaldı daha tık yok zaten bugün duyurulsa 3 günde kaç kişi duyucak neyse umarım birileri bişiler yapar...

bunları ben yazıcaktım ama buralarda yeni olduğum için kendimde o hakkı göremedim söylediklerine +1923 diyorum başka bişey demiyorum 3 gün kaldı daha tık yok zaten bugün duyurulsa 3 günde kaç kişi duyucak neyse umarım birileri bişiler yapar...

mert kardeşim çok haklısın ama büyük bir ihtimal birileri birşeyler yapar bırak ta bekleyip görelim ben 29 ekimde malesef çalışuyorum ama 1,2 saatliğine izin alabilirsem 100 de 1000 oradayım

1pup3q.jpg

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar