[İzmir - MT]

olur kardeşim bakarız yabancıya gitmesin makina:cat:

evet cesur kardeşim gerçekten gezi (GÖZEL) oldu:queen::queen:işallah yeni gezilere diyelim yer güzeldi birdahaki sefere mangal da yaptırırız ama bu sefer hatunlarıda götürelim yoksa dayak mayak yeriz mazallah:salut:belediye başkanı bizi görmüş bizden bahsetmiş barınakta bülent,te onlar benim arkadaşlar demiş çok sevinmiş başkan ya süper reklam oluyor demiş her zaman bekliyorlar tabi müsait olursa yat geziside yaparız bülentin trasantlantiğiyle :)
neşeniz daim nasibiniz bol olsun...
.alıntı yapmayı bile unutumbe .evet oğuz abi daha nice geziler yapçaz nasipse inşallah .:cat:

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar işlerinizde başarılar ve bol nasipler temennisiyle.kazasız sürüşler

abi benım dukkanda koruma programı var bu sıte yasaklı kaldıramıyorum korumayı evde bakabılırsem bakarım

tamam kardeşimevde bakarsın işlerin nasıl iyidir işallah.videolar var onlarla ugraşıyorum ama onları siteye atmayacagım geziye gelen arkadaşlara dvd olarak hediye edecegim tabi bunun yanında slayt fotolarda olacak:cat::cat:

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Oğuz abi,güzel bir gezi olmuş.Fotoğraflar için teşekkürler..
--
İyi geceler..
Umarım herkes iyidir.
Yarın hava güzel olur kesin,yarın olmazsa pazar bir atraksiyon yaparsınız artık :cat: Biraz daha gezi fotoğrafı görelim :wiinkk:

--
İyi geceler..
Umarım herkes iyidir.
Yarın hava güzel olur kesin,yarın olmazsa pazar bir atraksiyon yaparsınız artık :cat: Biraz daha gezi fotoğrafı görelim :wiinkk:

tuncer nbr kardeşim iyi sin inşallah az kaldı sayılı gön gelip geçer bekliyoruz seni kendine iyi bak :rendeer:evet gezi sezonu açıldı mt izmirin yavaş yavaş :bounce:

Herkese merhaba:rendeer:
Önceleri gündüzde olsa vaktim oluyordu ve siteye ara sıra bir göz atıp yorumlarda yapabiliyordum ama iş değişikliği yaptım ve yoğunluk nedeniyle pek ilgilenemiyorum bu aralar:wiinkk:

Güzel bir gezi yapmışsınız katılımda bayağı iyimiş:cat: paylaşım için teşekkürler.

Bugün Kahramanlarda Kuvva ve İsko ile karşılaştım selamları var ayrıca İsko motosiklet arayışı içerisine girmiş:queen: Motosikletsiz olurmu hiç...Alsancaktada Aykut'u gördüm:cat: Mustafa'yı bekliyordu kimseleri görmek hoş oldu.

Son düzenleme:
Herkese merhaba:rendeer:
Önceleri gündüzde olsa vaktim oluyordu ve siteye ara sıra bir göz atıp yorumlarda yapabiliyordum ama iş değişikliği yaptım ve yoğunluk nedeniyle pek ilgilenemiyorum bu aralar:wiinkk:

Güzel bir gezi yapmışsınız katılımda bayağı iyimiş:cat: paylaşım için teşekkürler.

Bugün Kahramanlarda Kuvva ve İsko ile karşılaştım selamları var ayrıca İsko motosiklet arayışı içerisine girmiş:queen: Motosikletsiz olurmu hiç...Alsancaktada Aykut'u gördüm:cat: Mustafa'yı bekliyordu kimseleri görmek hoş oldu.

merhaba Özer abi :) bende uzun süredir toplantılara katılamıyorum :) dersler yogun bu sıralar :) yeniden görüşmek dileğiyle :) :cat:

Günaydın İzmir MT:rendeer:
Bugün Urla - Özbek yörelerinde olacağız...o yöne gidenler olacak olursa belki görüşürüz:wiinkk:

--
İyi geceler..
Umarım herkes iyidir.

EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER: önümüzdeki haftalarda bir gezi daha yapacagız adaya CESUR kardeşimle bir konuşalım İZMİR M.T en iyi şekilde tanıtmaya çalışıyoruz davutlar belediye başkanının da övgülerini almışız ne mutlu bize 11 motor gitmiştik belki birdahakine daha fazla olur kendine iyi bak kardeşim kalbimiz ve gönlümüz sizlerle ALLAHA emanet olun:rendeer::rendeer:

evet kardeşimin dediği ğibi gezi çok iyi geçti.ve video çekimleride vardı ama onları siteye koymamış zaten geziye katılan arkadaşlara birer CD verildi.isteyen cesura söyleyebilir.iyi tatiller kazasız belasız

merhaba Özer abi :) bende uzun süredir toplantılara katılamıyorum :) dersler yogun bu sıralar :) yeniden görüşmek dileğiyle :) :cat:

Havalar soğumaya başkadı:wiinkk: bu da toplantıların kapalı ortamlarda yapılacağı anlamını taşımakta! bakalım açılışı ne zaman yapacağız:queen:

Bu arada herkese selmlar ve hayırlı akşamlar:rendeer:

alabilirim:):rendeer:

Lenn bir kerede almayacam de be Arapım yırtık şalvarlım:mrgreen:

29 Ekim de bir faaliyet olacaktır inşallah....

Son düzenleme:
Günaydın İzmir MT:rendeer:
Bugün Urla - Özbek yörelerinde olacağız...o yöne gidenler olacak olursa belki görüşürüz:wiinkk:

abicim pazar ünü bizde balıklıovadan tekne ile balığa çıktık. yakalamaktan sıkıldık akşamüstü döndük. deli gibi balık tuttuk. Dönülte de hepsini arap kadrinin evinde mangalda afiyetle midelere indirdik:queen::queen:

Herkese iyi bir hafta diliyorum..:cat:
eywallah kardeşim sana da iyi haftalar

günaydın izmir m.t dostları hayırlı işler

günaydın abicim sağolasın.

herkese iyi haftalar hayırlı işler bol müşteriler bol kazançlar, vukuatsız kazasız bol keyifli günler:cat::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar