aramıza hos geldın katılımcı ve kalıcı olman dıleğıyle keske kendını tanıtsaydın ılk msj da yağdırmışsın soruları:mrgreen::mrgreen::mrgreen: bılgısı olan arkadaslar yardımcı olacaktır...
mrb millet.
bayramdan sonra motor alıcam ama tecrübe yok. almayı planladığımda 250 lik bi makine. tmm kabul başlangıç için fazla. bende önce motor kiralayıp biraz alışmaya çalışayım diyorum. artık ne kadar alışabilirsem. bide ilk tecrübeyi kendi motorumda yaşamasam ii olurbi kaç yere kiralık motor sordum hep scoter var diyolar. choper bulmayı zaten düşünmüyorumda en azından vitesli bi alet nerden bulabilirim bilgisi olan varmı acaba.
günaydın arkadaşlar.iyi pazarlar
merhaba arkadaşlar yeni etkinliklerin oluşmasını dilerim mesela bayramda bir program olabilirmi.
merhaba arkadaşlar yeni etkinliklerin oluşmasını dilerim mesela bayramda bir program olabilirmi.
düzeltme yapayım.oguzun babası degil ölen.kayıpederi.çünki babası biraz benimde babam oluyor.
tanışma topiğinden ufak bi giriş yapmıştım zaten. aynı şeyleri bi daa konuşmayalım dedim.neyse
yarın akşam iftara davetliyiz. ama iptal olabilir. cafe konusunu netleştirelim gelebilirsem orda daa ii tanışabiliriz
arkadaşlar yarın akşam gündoğdu meydanında kenan doğulu ve candan erçetin konseri varmış ben gidiyorum gerçi bi cafe de yer ayırtıp oturarak dinlicez gitmek isteyenlerin haberi olsun![]()
selamlar ben çağatay;
diğerlerinden belki konusma hakkım biraz fazla meslek gereği; şimdi motor kiralayıp kendim çalışacagım diyorsunuz fakat motor kiralama fiyatına teknik dersler alabilirsiniz üstelik kiralamak için bulamadıgınız bir chopper la bile alabilirsini(derslerinizi) ,250 cc için tamam başlangıç için fazla diye bir cümle kullanmak aslına pek dogru değil cc seciminde kişinin karakteri cok önemlidir kendi kişiliğinize sormalısınız ben bu motorla nerde gaz acacagımı bilebilir miyim diye,cevabınız evet ise 250 cc baslangıc için ideal olabilir ;bu yanıtlara göre cc değişebilir tabi neyse
yarın akşam 19:00'da teorik dersim var anlatacak oldugum; motosiklet tekniklerine giriş teori dersi sizi ücretsiz davet ediyorum...
beni arayın yer için sizi yonlendireyim
5059208811
çağatay
ilk toplantıya gelmeyi bende düşünüyorum özlediğim arkadaşlarım var,gelemzseniz orda yuzyuze de konusaibliriz
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda bir buluşma düşünülüyor mu?
kardeşim aramıza hoş geldin hayırlısı olsun.herkez için tanışmak dilegiyle:cat::cat::cat:
iyi akşamlar arkadaşlar cuma toplantısına gelmeyi çok istiyordum.malum konu hakkında bilği almak için ama perşembe sabahı saat=03 sıralarında kayınpederimi kaybettim cuma günü öğle namazında topraga verdik o sebepten dolayı aranızda olamadım.tüm arkadaşlara iyi geceler
selamlar ben çağatay;
diğerlerinden belki konusma hakkım biraz fazla meslek gereği; şimdi motor kiralayıp kendim çalışacagım diyorsunuz fakat motor kiralama fiyatına teknik dersler alabilirsiniz üstelik kiralamak için bulamadıgınız bir chopper la bile alabilirsini(derslerinizi) ,250 cc için tamam başlangıç için fazla diye bir cümle kullanmak aslına pek dogru değil cc seciminde kişinin karakteri cok önemlidir kendi kişiliğinize sormalısınız ben bu motorla nerde gaz acacagımı bilebilir miyim diye,cevabınız evet ise 250 cc baslangıc için ideal olabilir ;bu yanıtlara göre cc değişebilir tabi neyse
yarın akşam 19:00'da teorik dersim var anlatacak oldugum; motosiklet tekniklerine giriş teori dersi sizi ücretsiz davet ediyorum...
beni arayın yer için sizi yonlendireyim
5059208811
çağatay
ilk toplantıya gelmeyi bende düşünüyorum özlediğim arkadaşlarım var,gelemzseniz orda yuzyuze de konusaibliriz
coach la beraber bodrumdayız... gazladık takıldık, aleme aktık..votkasız redbullarımızı içtik,
yok mu bu tarafa gelen?![]()
Herkese merhaba!
Sonunda iş, master askerlik de derken 18 yaşında ayrıldığım güzel İzmir'e tekrar kavustum.. Hem de dönüşüm motorumla oldu.. :bounce:
Ama tek başına ayrı, güzel insanlarla ayrı güzel oluyor bu iki teker..
Eğer alırlarsa aralarına, bu genç, İzmir MT'yle km yapmak ister..
Nasıl kafiyeli bile oldu yav.. :mrgreen:
Saygılar, sevgiler.. En kısa zamanda tanışmak ümidiyle!!
Bir merhaba dedik, hiçkimse cevap yazmadı! Herneyse size iyi muhabbetler...
Emin misin?.....:bounce::bounce::bounce::bounce::bounce:
sana %17 sağ %18 sol diyeceğim ama anlamıyacaksın...
sorarsın neyskafeye anlatır sana ne oldugunu
yani sonuna kadar eminim...
özer abi işler yogun ,şu an bile pistteyim istanbulda bir firmadada başlıyorum yakında çalışmaya ADAC ve AIM destekli,güzel günler geliyor yanien kısa sürde görüşmek üzere...
sana %17 sağ %18 sol diyeceğim ama anlamıyacaksın...
sorarsın neyskafeye anlatır sana ne oldugunu
yani sonuna kadar eminim...
özer abi işler yogun ,şu an bile pistteyim istanbulda bir firmadada başlıyorum yakında çalışmaya ADAC ve AIM destekli,güzel günler geliyor yanien kısa sürde görüşmek üzere...
Tabiiki.... Sanırım cuma toplanacağız.... Gelişmeleri burdan takip edebilirsin.... :cat::cat::cat:
tüm arkadaşlarıma günaydın hayırlı sabahlar hayırlı işler
((((((((((SANATİZİM)))))))))) tanıştıgımıza memnun oldum toplantılarada bekleriz.umarım eglenmişinizdir