[İzmir - MT]

iyi geceler izmir mt'm.. uzun zamandır aranıza katılamadım ama bu hafta sonu bekledim birileri topik açarmı diye ama kimseden ses çıkmamış ... yarın saat kısmet olursa 7 den sonra üsküdarda olucam bi sıkıntı çıkmazsa işi olmayan varsa gelsin buyursun muhabbet sohbet eder yüzlerinizi görmüş olurum...herkesin bilgisine....:):):)

iyi geceler izmir mt'm.. uzun zamandır aranıza katılamadım ama bu hafta sonu bekledim birileri topik açarmı diye ama kimseden ses çıkmamış ... yarın saat kısmet olursa 7 den sonra üsküdarda olucam bi sıkıntı çıkmazsa işi olmayan varsa gelsin buyursun muhabbet sohbet eder yüzlerinizi görmüş olurum...herkesin bilgisine....:):):)

cüneyt çim geliyim ayıb ediyon istersen bu saate de gelirim kardeşime bakya :queen::rendeer:

tavla da oynayacaz mı yine. Bu akşamki maç pek bi sıkı oldu valla çok keyif aldım. geliriz kardeşim ne demek:cat::rendeer:

Yeme beni Arrap...yokmudu gerçekten benmi halüsinozyon gördüm yavv:cyclopsan :salut:
Gözlüklerimi getirin bana hüahhaaahaaaaaaaaaa....... bu haykırma:mrgreen:

ABİM Bİ DOKTORA GÖRÜN SEN YAW:cyclopsan
erken bunamamı başladı nedir:pale::salut:

şimdi burada Arap doğru söylüyor abicim. Avatarının altında hiç yoktu Rozinante yazısı. Nedenini sorarsan "donumun altına koymak istemedim" demişti bir zamanlar

Özer abim ahanda kanıtı hemide senin işbirlikcin :farao::farao:
inanmamazlık yapamazsın:queen::queen::queen::queen:

uzun zaman takılamasamda uğrayacam kardeşim azcık laflamak iyi gelecek:cat:

Son düzenleme:
tamam 1+1 olsun oda senin güzel hatırına

Bozma rejimiii..bak sonra dönüşü ve duruşu olmayacak sonunda bırak titrek....dl 1000 bilem taşımaz seni alim allah:bounce:
Arap belli etmesede seni şişirmeye çelışıyor bakma yazdıklarna onlar ciddi değiiil:bounce::bounce: kendi beygirini aldatan koyboydan ne olur:queen:

Bozma rejimiii..bak sonra dönüşü ve duruşu olmayacak sonunda bırak titrek....dl 1000 bilem taşımaz seni alim allah:bounce:
Arap belli etmesede seni şişirmeye çelışıyor bakma yazdıklarna onlar ciddi değiiil:bounce::bounce: kendi beygirini aldatan koyboydan ne olur:queen:

evet abi ya ben uymayayım araba. sadakatsiz kowboy o.:queen::queen::queen:

akşam üsküdarda görüşmek üzere. inşallah gelebilirsiniz. güzel haberlerim var çünkü:cat::rendeer: bir de abicim PM attım sana.

Son düzenleme:
arkadasimizin kaybina ben de cok uzuldum.
Allah rahmet eylesin...

Ben de araniza yeni katildim.
Herkese selam ve sevgiler...

İzmir MT'ye dahil olmak beni de cok mutlu edecek.
tesekkurler...

Merhaba İzmir MT ye bende dahil olmak istiyorum.
Yardima ihtiyac olabilecek durumlarda, ben de elimden geldigi kadar yapmaya ozen gosteririm.
Butun arkadaslarimiza selam ve sevgiler...

Yardima ihtiyac olabilecek durumlarda, ben de elimden geldigi kadar yapmaya ozen gosteririm.

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin...

tesekkurler...

sen ilk sayfayı okudun sanırım ve bi yanlış anlaman var...okuduğun olay yeni olmadı yada belki doğru anladın yeni katıldığın için yeni rahmet diliyosun...olayın üzerinden 1 seneden fazla geçti...
hoş geldin bu arada:cat:

birimi öldü???
aramıza hoşgeldin...

yok kardeşim ağzından yel alsın...yeni bir olay yok çok şükür:wiinkk:

Allah rahmet eylesin...

tesekkurler...

Hoşgeldin arkadaşım:rendeer:
Erhan'ımızı rahmetle anman çok güzel, teşekkürler:cat:anmış olduk canımızı birkez daha...onu çok özledim sanırım hepimiz özledik:salut:

Merhaba arkadaşlar..
uzun bir süredir foruma katılamıyordum..
yaklaşık on beş önce motorumla bir çukura düştüm.. :pr: Kendim için o kazadan böyle az çizik ve sıyrıklarla kurtardığım için şanslı hissediyorum ama motor için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.
motordaki hasarlar: :salut:
1-) ön jant değişecek.
2-) kafa grenajı değişecek.
3-) aynaların değişmesi gerekiyor
4-) kuyruk grenajı değişecek
5-) ön çamurluk değişecek.

bunları en uygun fiyata nerden bulabilrim. jant için acaba çıkma bulabilir miyim.
ilginiz için ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

tüm arkadaşlara iyi hafta sonları...

Merhaba arkadaşlar..
uzun bir süredir foruma katılamıyordum..
yaklaşık on beş önce motorumla bir çukura düştüm.. :pr: Kendim için o kazadan böyle az çizik ve sıyrıklarla kurtardığım için şanslı hissediyorum ama motor için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.
motordaki hasarlar: :salut:
1-) ön jant değişecek.
2-) kafa grenajı değişecek.
3-) aynaların değişmesi gerekiyor
4-) kuyruk grenajı değişecek
5-) ön çamurluk değişecek.

bunları en uygun fiyata nerden bulabilrim. jant için acaba çıkma bulabilir miyim.
ilginiz için ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

tüm arkadaşlara iyi hafta sonları...

geçmiş olsun yurttaş çok şükür iyisin:rendeer:

selam sinan...öncelikle geçmiş olsun...cbf 150 parçaları çok pahalı değil...honda servisinden değiştir hepsini çıkma bulabileceğini sanmıyorum...honda servisleri dışında bi yere gidersen onlar da hondadan isteyecekler parçaları ve daha pahalıya gelir sana.

kafa grenajı dediğin siperlikse eğer...(önde grenaj yok sağ sol var)
Siperlik..........….......................41 YTL
Siperlik camı............................14 YTL
Granaj siper sağ-sol br adedi 1…..87 YTL
Ön çamurluk…..........................50 YTL
aynaların tanesi net bilmiyorum ama 25-30 YTL sanırım.
ön jantıda fiyatını bilmesemde 100 ytl'yi geçeceğini sanmam...
bunların değişimi için 50 YTL civarıda bir işçilik ödersin sanırım.
kuyruk grenajlarıda sağ ve sol tanesi 54 YTL...
(fiyatlara KDV dahil değil)

tez zamanda aramızda olman dileğiyle :cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar