[İzmir - MT]

Olur ya neden olmasın:wiinkk: yakında güselll ve kocaman bir LCD-TV almak bütçe hesaplarında yerini almış durumda:queen::queen:

ooo sevindirici haber abicim bu. bende güzel filmler bulur gelirim o zaman:queen::queen:

Wallace akşam yemeği yememiş :)

evet yemedim hatta rejimdeyim üstelik de Yastayım:pale::salut::wiinkk:

Var mı akşam üsküdara gelen?
gittardando seni ilk sıraya yazdım:p

Son düzenleme:
Yaz abi, yaz.... Ben de Yazdayım zaten :p

eve kilitlendik kaldık... Dışarısı çok sıcak... ev serin...

çayımı demlemişim...

Sen yine de yaz beni :)

Abi MSN aç sana bir şarkı göndereyim :)

Yaz abi, yaz.... Ben de Yazdayım zaten :p

eve kilitlendik kaldık... Dışarısı çok sıcak... ev serin...

çayımı demlemişim...

Sen yine de yaz beni :)

Abi MSN aç sana bir şarkı göndereyim :)

açtım bekliyorum kardeşim.

yakın olsan hemen gelirdim çayı imha etmeye. balkonunda keyif yapardık.

sizi sürekli olarak siteden ve resimli anlatımlarınızla izliyorum süper bir ekipsiniz allah bu muhabbetinizi kesinlikle bozmasın elanor ve rozi iklisi mükemmmel inşallah benimde bir gün motosikletim olduğunda benide aranıza alırsınız saygılarımla k.yaka dan murat

İntuşu da unutma. İnşallah senin de en azından bir YeBeRe sicen olur :queen:

Üsküdar çaycısı mı :)
Işınlanma icad olsa 5 dakikalığına da olsa gelirdim..
Size iyi eğlenceler :rendeer:

Kendinize iyi bakın..

Yüzüne hasret kalsakta,sen her zaman kalbimdesin Tuncerim sayılı günle geçecek bir gün.

Özecim Walles o gün mangalın demirlerini bile sökecekti nerdeyse ama viperden utandı benden utanmaz , utanmaz:queen:

Son düzenleme:
Özecim Walles o gün mangalın demirlerini bile sökecekti nerdeyse ama viperden utandı benden utanmaz , utanmaz:queen:

ama ama ama ben rejimdeyim siz mangal diyorsunuz canımı çektiriyorsunuz. artık akşamları 20 den sonra yemek yemiyorum....:salut:

Son düzenleme:
Abi şaka bir yana, seni de beni de bu güzel havalar mahvetti... Gelmiyor musun bu taraflara? (B _ _ A _ A K) :queen:

Rusça lazım abi... Ben alfabesini biliyorum, yazıları okuyabiliyorum ama ne anlama geldiğini bilmiyorum:queen:

Yani benim için Rusça ve kadınlar aynı niteliklere sahip...:queen::queen:

of yaaa keşke japonca olsaydı (kanjii mesela). hiç olmazsa o dil biraz daha grafikle alakalıydı çözerdik. desene bizi en iyi yulim paklar

Abi sayko cepkin konusunda tereddütlerim var... Konsere gitsem bile istediğim verimi alamam gibime geliyor:bounce::farao:...ya biz gidelim yine de konsere, olmadı istanbulda dolaşırız :queen::queen:

Abi sayko cepkin konusunda tereddütlerim var... Konsere gitsem bile istediğim verimi alamam gibime geliyor:bounce::farao:...ya biz gidelim yine de konsere, olmadı istanbulda dolaşırız :queen::queen:

o kadar yol gidip arkada dolaşacaksak olmaz önden seyretmek lazım. sahnesi nasıl acaba? bi de ikinci vokali iyiyse süper olur benim için bilirsin çift sese bayılırım

kanji15.jpg

o kadar yol gidip arkada dolaşacaksak olmaz önden seyretmek lazım. sahnesi nasıl acaba? bi de ikinci vokali iyiyse süper olur benim için bilirsin çift sese bayılırım

kanji15.jpg

abi ben lisede hocayla tartışıp resim dersinden kalınca bıraktım kara kalemi:queen:

yok abi ben uğreşemen capon diliyle falan...:pr: diliyle belki de lisanıyla asla :queen:

ama baksana ne güzel resmetmiş. bu KANJİ japoncanın bir çeşidi. çok keyifli incelersen.

neyse ben yatayım artık sabah olacak neredeyse.

Son düzenleme:
güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle arkadaşlar..forrapım seni öpüyorum:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar