[İzmir - MT]

evet ya oda servisi yok di mi adamlar tırsar getirmezler. içki zaten sakat içilmez. en iyisi 3-5 termos ve bol bol sigara.

bence sende gel beraber eğlenelim çok eğlenceli olacak bak eminim. en kötü oteli yakarız nolcek:queen::queen::queen:

olm orda içki içenin vay haline be:cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan

tamam zaten NERON KADRİ lakabınıda takdı bana İSTANBULdaki arkadaşım:queen::queen::queen:

günaydın..hayırlı cumalarrrr:)

merhaba Taner,sana da hayırlı Cumalar:rendeer:
Sen nerelerdesin kardeş? hiç görünmez oldun artık....

abii
o kadar söledim beni dinlemediler hep kendileri gittiler yalayıp yuttular
hiç bize sormadılar açmısınız istermisiniz diye:pale::pale::salut:

bak sonunda senide çatlattılar ya :pr:
sanırsam çaarırlar artık bizide:queen::queen::queen::queen:

Yetmemiş ekmekle tabak ve tepsileri + ızgaranın tellerini bilem silmişler....Semra abla bulaşık dahi yıkamamış....
Wallace'ım çaykurum beni çaldırmış ama ben duymamışım kardeş:salut:
Yoksa ucundan biraz kemirecektik.....ama neyse bir dahaki sefer nasip diyelim.

valla ben kilometrelerimi saymadım artık biliyorsun rozi ile elenoru topla hıdırı da ekle gene benim kadar olmaz.

süper dağ manzaralı bir yol var kafamda. sonunda da çook güzel bir yere gidiliyor. bir de yol üzerinde ki süper köftecileri söylemiyorum bile. en az 160 km sırf gidiş ki tahminim bizim gidişimiz 200-250 arasını bulur:cat:

ulen egozistler....Siz hep Rozi ve Titrek'i konuşun:bounce: bunlardan başk Küheylan yokmu sanıyorsunuz:farao:
Benim Black Beauty'im 7 Mart dan bu yana 9000 km koşturdu dört nala nedemek lazım hıııı:bounce:

GÜNAYDIN MT AHALİSİİİİİ:rendeer:

Sana da günaydın Arap'ım:rendeer:

Son düzenleme:
merhaba Taner,sana da hayırlı Cumalar:rendeer:
Sen nerelerdesin kardeş? hiç görünmez oldun artık....

genelde toplantılar cuma günleri oluyor o gün benim halı saha maçım oluyor.takımı ben kurduğum için bırakıp gelemiyorum. ..gezi olayındada eşim problem çıkarıyor.light olduk.ama seni ve maria ablamı çok özledim inşallah en kısa zamanda görüşürz.

Teşekkürler kardeş:wiinkk:
benden de herkeşe hayırlı sabahlar ve hayırlı bir Cuma dileğiyle:rendeer:

Kardeş geçen bana sözün ettiğin şu beyaz LED ler hala varsa ban 2 adet ayarlayabilirmisin::utangac:

Tabii ki Özer abicim ayıp ediyorsun;satılmışsa bile getirtirim
saygılar... :rendeer:

ulen egozistler....Siz hep Rozi ve Titrek'i konuşun:bounce: bunlardan başk Küheylan yokmu sanıyorsunuz:farao:
Benim Black Beauty'im 7 Mart dan bu yana 9000 km koşturdu dört nala nedemek lazım hıııı:bounce:

maşallah diyelim abi o zaman Black Beuty ye. allah nazar deydirmesin. kaza bela vermesin tekeri düz bassın zinciri bollaşmasın frenleri kazık gibi tutsun:cat::rendeer:

Herkeze Bol Kazançlı Hayırlı Cumalar Dilerim.kazasız Belasız Sürüşler.

eywallah hocam sana da. nasıl keyiler?:rendeer:

Son düzenleme:
:wiinkk:
genelde toplantılar cuma günleri oluyor o gün benim halı saha maçım oluyor.takımı ben kurduğum için bırakıp gelemiyorum. ..gezi olayındada eşim problem çıkarıyor.light olduk.ama seni ve maria ablamı çok özledim inşallah en kısa zamanda görüşürz.

Bak evladım...sen light değil..ultra soft light gibi mi ne olmuşsun:mrgreen::mrgreen: vay süngü dşmüş,bayrak inmiş daha şimdiden:mrgreen:
Öperim ve kıyamam sana Taner'im benim:rendeer:Kardeşime de selamlarımı ilet ve birlikte mutlu olun yuvanızda bize o da yeter:rendeer::rendeer:

inşallah yakın zamanda hep beraber oluruz bir yerlerde...kendinize iyi bakın ...

Tabii ki Özer abicim ayıp ediyorsun;satılmışsa bile getirtirim
saygılar... :rendeer:

Sağol kardeşim benim...Marina geçenlerde standart ampullerin biraz sakil durduğunu söyledi de ondan yaaani sen bana 2 ad. ayır varsa ben sana müsait bir ara uğrar ve çayınızı da içerim....Bey baba'na da selamlarımı ilet lütfen:wiinkk:

maşallah diyelim abi o zaman Black Beuty ye. allah nazar deydirmesin. kaza bela vermesin tekeri düz bassın zinciri bollaşmasın frenleri kazık gibi tutsun:cat::rendeer:

eywallah hocam sana da. nasıl keyiler?:rendeer:

Wallace'ım öğretmenim,mürekkep küpüm...bu nasıl english yazmak canım benim:silent:Black Beauty olacak:wiinkk:

Son düzenleme:
önce Black Beauty den özür dileyerek söze başlayayım. klavyem sürçmüş abicim affola.:queen::queen:

Neyse Blacky (kısa adı bu)affeti seni....
dün akşam aylak aylak oturduk ya da badız gibi yattık tv nin önünde....
arasaydın yaaa bizde gelelim....hep kendinize saklıyorsunuz güzel olayları değilmi:salut: ortak olmasın başka kimse hadiselere,sevinçlere...kıskançlar sizi asla affetmiyeceğim:bounce::mrgreen:

Neyse Blacky (kısa adı bu)affeti seni....
dün akşam aylak aylak oturduk ya da badız gibi yattık tv nin önünde....
arasaydın yaaa bizde gelelim....hep kendinize saklıyorsunuz güzel olayları değilmi:salut: ortak olmasın başka kimse hadiselere,sevinçlere...kıskançlar sizi asla affetmiyeceğim:bounce::mrgreen:

abicim hemen yeniden organize oluruz evde sinema keyfi güzel oluyormuş yaw. bidahakine inşallah hep beraber.

Akşam 20 den sonra sanırım üsküdar çaycısında olacağım. müsait olanları beklerim. iki sohbet çeviririz.

Moderatör (forrap)
Üsküdar çaycısı mı :)
Işınlanma icad olsa 5 dakikalığına da olsa gelirdim..
Size iyi eğlenceler :rendeer:

Kendinize iyi bakın..

abicim hemen yeniden organize oluruz evde sinema keyfi güzel oluyormuş yaw. bidahakine inşallah hep beraber.

Akşam 20 den sonra sanırım üsküdar çaycısında olacağım. müsait olanları beklerim. iki sohbet çeviririz.

Aferi,aferin sana:bounce: ha şooyle bize nerelerde olacağını yaz biz gelebiliriz vakit dar olmazsa:rendeer:

Kendinize iyi bakın..

Nicola Tesla bugün yaşıyor olsaydı muhtemelen ışınlanmak mümkün oacakatı....aaahhhhh.
Sayılı günler çabuk geçer koçum benim:cat:

Son düzenleme:

Kendinize iyi bakın..

kardeşim ben sana olmadı çay getireyim ordan diyeceğim ama yolda hepsini kendim içerim. hiç bişeye ihanet etmem ama bana sakın çay emanet etmeyin:queen::queen::queen: ona söz veremem:rendeer::cat::p

Aferi,aferin sana:bounce: ha şooyle bize nerelerde olacağını yaz biz gelebiliriz vakit dar olmazsa:rendeer:

Nicola Tesla bugün yaşıyor olsaydı muhtemelen ışınlanmak mümkün oacakatı....aaahhhhh.
Sayılı günler çabuk geçer koçum benim:cat:

abicim beklerim.
Bu arada Nicola Tesla yı ben Nestea diye okumuşum inanamadım kendime

Son düzenleme:
kardeşim ben sana olmadı çay getireyim ordan diyeceğim ama yolda hepsini kendim içerim. hiç bişeye ihanet etmem ama bana sakın çay emanet etmeyin:queen::queen::queen: ona söz veremem:rendeer::cat::p

abicim beklerim.
Bu arada Nicola Tesla yı ben Nestea diye okumuşum inanamadım kendime

Yuuh sana be kardeşim:mrgreen:
aklını yemek - içmekle bozdun sen:mrgreen: sonunu pek iyi görmüyorum ama sen yiyebildiğin ve içebildiğin kadar ye - iç...yarasıın:rendeer:

Olur ya neden olmasın:wiinkk: yakında güselll ve kocaman bir LCD-TV almak bütçe hesaplarında yerini almış durumda:queen::queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar