way çakal 6999u benim sırtımdan zıplayıp 7000i kapmışsın,
nice yedi1000 lere , forza MT
Abicim sen 1200lere gelmişsin yaaa
sen kaç kere benim üstümdenzıplayıp 100lere yelken açtın bakalım
way çakal 6999u benim sırtımdan zıplayıp 7000i kapmışsın,
nice yedi1000 lere , forza MT
Dedem ne yaptın aldın mı tekneyi? Hayırlı olsun diyelim mi?
Üzerinde rakı-balık testi yaptın mı? içmeye müsait mi?
Alicim henüz testini yapamadım ama pulman koltuklar var ön koltukların arasına küçük bir sehpa sığarişte resmi
http://img231.imageshack.us/img231/2239/28062008he5.jpg
hız teknesi
Alicim henüz testini yapamadım ama pulman koltuklar var ön koltukların arasına küçük bir sehpa sığarişte resmi
http://img231.imageshack.us/img231/2239/28062008he5.jpg
hız teknesi
hayırlı olsun ama size yetmez o sanırımkotra falan alsaydınız şöyle içinde mangal yakılacak gece kalınacak balık tutulacak çay demlenecek :queen:
DEDEEMMM
hayırlı olsun burnu deniz suyundan eksikli kalmasın:cat:
pervanesi EGE AKDENİZ KARADENİZ dönsün durmasın:cat:
sen kaptan koltuğundan kalkmayasın:cat:
nacizane kulun bende
hemen arkandaki koltukda rakı balıkdan mahrum boynu bükük kalmayayımale:
eh bu kadar yağdan sonra yerim garanti dimi dedeeemmm:queen::queen:
Rahmi ağabey hayırlı olsun :rendeer:
Valla karada hızlı Motosiklet denizde hızlı tekne pööhh kim tutar seni:wiinkk: ama şöööyle kıç kısmısı geniş ferah yani ayna kıç tabir edilen birşey alaydındaaa şööyle 2-300 metre açılsaydıkta birde mangalı yakaydıkta mesela yani...ben ne diyorum yauvv...ne ayıp,ne bencillik::utangac:
ha birde, Arap.sende pek utanmazsın yahuu.::huuuh::..bu grubun en zekisi senmisin ne..Rahmi ağabeyin arkasındaki koltuk için kibrit çöpü çekcez oluuum yok öyle beleş yalakalıkla sahiplenmek:mrgreen:hemen arkandaki koltukda rakı balıkdan mahrum boynu bükük kalmayayım.::sas::gözlerim yaşardı valla![]()
ha birde, Arap.sende pek utanmazsın yahuu.::huuuh::..bu grubun en zekisi senmisin ne..Rahmi ağabeyin arkasındaki koltuk için kibrit çöpü çekcez oluuum yok öyle beleş yalakalıkla sahiplenmek:mrgreen:hemen arkandaki koltukda rakı balıkdan mahrum boynu bükük kalmayayım.::sas::gözlerim yaşardı valla![]()
Valla arabım sende bu yağcılık varken , bana yardım edersen cami önüne mendil açar , çok daha büyüklerini alırız arkas koltuk yerine geniş bir havuzumuz olur, bütün İzmir MT yide alır akdeniz karadeniz pervane döndürürüz, o zaman iki eline iki rakı bardağı alırsın birini su niyetine , Balıklar denizden rakı kokusunu alınca kendileri ızgaranın üstüne atlıyo zaten
Haydaa herkes uyumuş mu yoksaaaa :mrgreen:
hadi ama izmir mt uyuma uyan artııııkkk
gece nöbeti bende ders calışıyorum
iğrenç bir durum ama yapacak birşey yokr: :queen:
sanada iyi dersler kardeşim
hallet şu sınavlarıda rahat et artık yaw:cat::cat:
Cengizcim , daha önce 13 metre boy 5,20 eninde tek direk bir guletim vardı kazaya uğradı şimdi yeniden emeklemeye çalışıyorum . inşallah denizden uzak kalmadıkça onun başka bir tane yeniden gelicek .
Valla arabım sende bu yağcılık varken , bana yardım edersen cami önüne mendil açar , çok daha büyüklerini alırız arkas koltuk yerine geniş bir havuzumuz olur, bütün İzmir MT yide alır akdeniz karadeniz pervane döndürürüz, o zaman iki eline iki rakı bardağı alırsın birini su niyetine , Balıklar denizden rakı kokusunu alınca kendileri ızgaranın üstüne atlıyo zaten
Özercim sana iş çok tekne büyürse seni de çarkcıbaşı yaparım:queen: miçom var, (SEMRA ablanız) vay beee ne hayaller.
Dedem 1,5 - 2 ay içinde izine geleceğim yaz bitmeden.O zaman tekrar yanına uğrarım,hem tekneye miçoluk yaparım geçici olarak
Hayırlı uğurlu olsun teknen,dedeme yakışacak türden:rendeer:
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.
Semra ablama selamlar.. :rendeer:
abim benim sen yorulma diye ben çektim kibriti:cat:
sonuç
SEN KAYBETTİN:queen::queen::queen:
Sana laf yetmez & yetişmez birader ben pesettim sen al tekneyi bıkınca bize bırak biraz eğlenelim:salut:
herkeze slm yarın kızımın 4. yaşgünü ve bu güzel günü hepimizin bildiği güzel mekanımınız TERAS Cafede kutlamayı planladık yarın akşam saat 20:00 da terasta gelebilcek herkezi aramızda görmek isterim şimdiden teşekkürler :rendeer:
Not: Büyük bir organizasyon yok en büyük organizasyon MT-İZMİRİN orda olması olacaktır :cat: