[İzmir - MT]

arkadaşlar muhabbetinizi bi baltalayam... mt izmir burayı bi dinleyin...

arkadaslar ayvalık badavut plajında sezonluk beach club kiraladım... mekanım henüz yeni açıldı midillinin tam karşısı kumlsala 3 metre denize 30 metre uzaklıkta alkol yemek çeşitlerim var:p.. plajda bana ait butun mt izmir mt manisa isteyen olursa çevre iller deki motosikletçi dostlarımı yeni mekanıma beklerim... planlayın bi gun basın gelin...

motosikletleri park edecek otoparkımda var:p

kardeşim hayırlı olsun hoş mekanın bende fotoları var yarın yükleyeceğim siteye. Elbette bir gün geleceğiz sen şimdiden plajdaki o pansiyonundan bize de yer ayırt:queen:

eren mekanın hayırlı olsun,
daha sezonu açmadan ayvalığa iki defa geldim, ee karpuz kabukları sularda gezmeye başladığına ve adresimizde belli olduğuna göre daha gidilecektir demekki.

arkadaşlar

işte huzurlarınızda EREN kardeşimizin mekanına ait tazecik fotolar.
el yakıyo dokunmayın sadece bakın:cat::queen:

1.jpg

ahanda gece böle görünüyo:queen:
2.jpg

5.jpg

4.jpg

6.jpg

7.jpg

geldiğimizde konaklıyacağımız pansiyonda var:)
8.jpg

arkadaşlar hava sıcak soğuk bi gazoz (NURİ ALÇOnunkinden:queen:) ısmarlarım
9.jpg

işte heavy_incitement ERENin son hali gidince şaşırmayın
3.jpg

iyi iyi pazar günlerinden birini ayırır giderim artık....tek tatil günüm...........

evet kesin bir karar vermeye çalışıyorummm

salı sabahı 8de diş randevum var 9 gibi bitse

10 gibi marmok'a yola çıkmayı düşünüyorum ama bi yandanda benım motosıkletle gidilirmi diye korkuyorum:silent:

eveligün yağını hava filitresini ve bujisini değiştirttim 2000 bakımını yaptırdım gitmelimiyim arkadaslar :silent:

yada bi ybr ile 3 4 gunlugune takas yapabılecek varmı motorunu :queen:

Aşık olduğum şehir ve motorcuları selamlar.

Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. İzmire uzundur gelemiyorum en azından bu konuya arada sırada gireyimde hasret gidereyim dimi ama?

heavy_incitement hayırlı uğurlu olsun mekanın gayet güzelmiş....

haklısın şakayla karışıktı ama herzamanda benım motorumdan iyi motor vardır :queen:

3 kulufallahu 1 elham cıkarız yola napalım :queen:

motorun bakımlarını yaptırmışsın
yoldada üzmeden kullandınmı dinlenerek (hem sen hem motor) çok rahat gidersin MARMOKada VANada:cat:

bakınız ÜMMET ABİ :queen:

Aşık olduğum şehir ve motorcuları selamlar.

Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. İzmire uzundur gelemiyorum en azından bu konuya arada sırada gireyimde hasret gidereyim dimi ama?

heavy_incitement hayırlı uğurlu olsun mekanın gayet güzelmiş....

sağol dostum ekmek parası naparsın:queen::queen::queen:

arkadaslar ayvalık badavut plajında sezonluk beach club kiraladım... mekanım henüz yeni açıldı midillinin tam karşısı kumlsala 3 metre denize 30 metre uzaklıkta alkol yemek çeşitlerim var:p.. plajda bana ait butun mt izmir mt manisa isteyen olursa çevre iller deki motosikletçi dostlarımı yeni mekanıma beklerim... planlayın bi gun basın gelin...

Öncelikle hayırlı uğurlu ve bol kazançlı olsun kardeşim:cat:
Güzel bir mekan ve mutlak suretle bir baskın yaparız sana sen merak etme....
Manisa MT ile olursa daha bir şahane olur tabiii...amma eğlenceli olur haaa:wiinkk:

dostum hayırlısı olsun...bi kalmalı gezide senin mekana yaparız artık...dimi wallace sen çalışmalara başlamışsındır kesin :p:p

motorun bakımlarını yaptırmışsın
yoldada üzmeden kullandınmı dinlenerek (hem sen hem motor) çok rahat gidersin MARMOKada VANada:cat:

bakınız ÜMMET ABİ :queen:

Bencede hakkari,Şırnak üstünden taaa fizana kadar gidersin........
Vasco,bakımları tamam ve olağan dışı bir durum yoksa rahatlıkla gider ve gelirsin! ama oturgaçın biraz isyan edecktir sanırım:mrgreen: Arap Kadri doğru diyor,az,uz ve yavaş olsun ama kendi motosikletinle git.......
kazasız belasızzzzz:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar