[İzmir - MT]

Abi , benim DVD İzlanda'dan özel geldi... Montreaux Jazz Festivalinde çekilmiş ve basılmış bir konser DVD'si... Gelince isteyen herkese çoğaltırız :) kıskanmak yok :p

Değil abi, aslında rock desek daha doğru ama adamlar festivale davet edilince sürpriz olmakla beraber hayır dememişler :)

hepsi A :p

çok sıcak izmir nolacak böyle yaww.. Marmok hakkında düşünceleri olan varmıı :silent:

Şirket olarak Marmok'a katkımız olacak sanırımve bu yıl gitmeyide istiyorum.

Sıcaklara gelince, elbette sulak ve serin bir yer buluruz:bounce:

yok bulaşmaz kardeş eve çıktı bornovada magyide aldı yanına:farao:

abi pireleri yaktım yorganla beraber :salut: kene var elimde çok güzeller, kongodan getirttim uyarsa yolluyorum hemen:p:p

Bana Kene demeyinde ne derseniz deyin ıııhhhh kaşıntı başladı bile hayyyallaahhhh ne yaptın sen bniraderrrr:mrgreen:

Son düzenleme:
kene var elimde çok güzeller, kongodan getirttim uyarsa yolluyorum hemen:p:p

EVEEETTT:mrgreen:

sitemizin KENECİSİ HİZMETE GİRMİŞTİR:queen::queen::queen:

her türlü KENE itina ile ithal edilir ve kapıya servis yapılır:queen::queen::queen:

lem bu reklam için para istemez bendensin:bounce:

Abi , benim DVD İzlanda'dan özel geldi... Montreaux Jazz Festivalinde çekilmiş ve basılmış bir konser DVD'si... Gelince isteyen herkese çoğaltırız :) kıskanmak yok :p

ilk sırada ben varım ona göre:)
hatta sen kopyayı al
orjinali bana ver:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
hepsi A :p

çok sıcak izmir nolacak böyle yaww.. Marmok hakkında düşünceleri olan varmıı :silent:

Cumartesi sabahı nasipse yola çıkıyorum. Antalya, kaş, kemer, kalkan, olimpos, dalyan, köyceğiz, muğla, marmaris, datça, göcek vs diye kıyıdan devam edip izmire döneceğim. Tahminen 1700-2000 km arası. Ki sadece bu ana yolların toplamı görüp gireceğim, kaybolup döneceğim kilometreleri de sayarsak 2500 ü bulur. Bir aksilik olmaz ise Cuma marmokta olmayı planlıyorum. Pazarda Marmoktan çıkıp datça bodrum vs yapacağım. Marmokta gelen olursa görüşürüz. yerimiz yurdumuz telimiz belli. Bazı arkadaşlar perşembe gününde yada cumadan çıkıp sadece marmok yapıp dönecekler. isteyen olursa onlara takılsın beraber gelinsin. Kimin gönlü nasıl çekerse öyle yapsın yani.

Sevgilerle

heveslendım gidim diye salı gunu diş dr'unda randevu var onu unuttum ben :queen: çarşambadan bakalım bişiler yapabılcezmı

Moderatör (forrap)
Herkese selam..

Umarım herkes iyidir.
Çarşı izinindeyim.

Nedense bu sefer pek birşey yazmak gelmiyor içimden,idare edin.

Herkes kendisine iyi baksın.

Bir fotoğraf ekliyorum,asker arkadaşlarım ve ben (çok cins çıkmış ama tek elimdeki foto bu ),görüşmek üzere:cat:

1004im6.jpg

forrap' ım Tuncerim ne yakışıklı çıkmışın be kardeşim yakışmış :cat: Kendine dikkat et :rendeer:

Tuncer, özlettin kendini.... Sana kolay gelsin kardeşim... Kendine iyi bak...

YANİ DİYONKİ

iki tane müzik çalar parlak araba camına takılıp sallandırılan tekerlek senden gıymatlı veremem he?:salut::salut::salut::salut::pale::salut::pale::pale::salut:

Yok abi, onu bana hediye eden gıymatlı, senin kadar olmasa da gıymatlı...:cherry:

Son düzenleme:
Herkese selam..

Umarım herkes iyidir.
Çarşı izinindeyim.

Nedense bu sefer pek birşey yazmak gelmiyor içimden,idare edin.

Herkes kendisine iyi baksın.

Bir fotoğraf ekliyorum,asker arkadaşlarım ve ben (çok cins çıkmış ama tek elimdeki foto bu ),görüşmek üzere:cat:

1004im6.jpg

Tuncer ne lem bu , askerlikmi yaptın diycen sen şimdi :queen:

valla hepimizden fiyakalısın tuncer ben en son kravatı lise mezuniyetimde takmıştım :p

şaka bi yana zorlu gidiyodur askerlik hiçbişey olmasa gurbettesin o yeter...kolay gelsin tuncerim hayırlı teskereler :rendeer:

selam arkadaşlar foruma yeni üye oldum ve izmirde yaşıyorum adım sinan benide aranıza kabul edermisiniz???:silent:

arkadaşlar muhabbetinizi bi baltalayam... mt izmir burayı bi dinleyin...

arkadaslar ayvalık badavut plajında sezonluk beach club kiraladım... mekanım henüz yeni açıldı midillinin tam karşısı kumlsala 3 metre denize 30 metre uzaklıkta alkol yemek çeşitlerim var:p.. plajda bana ait butun mt izmir mt manisa isteyen olursa çevre iller deki motosikletçi dostlarımı yeni mekanıma beklerim... planlayın bi gun basın gelin...

motosikletleri park edecek otoparkımda var:p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar