Abi , benim DVD İzlanda'dan özel geldi... Montreaux Jazz Festivalinde çekilmiş ve basılmış bir konser DVD'si... Gelince isteyen herkese çoğaltırız
kıskanmak yok 
Abi , benim DVD İzlanda'dan özel geldi... Montreaux Jazz Festivalinde çekilmiş ve basılmış bir konser DVD'si... Gelince isteyen herkese çoğaltırızkıskanmak yok
![]()
nasıl karnen:bounce:
kaç tane zayıf var haydi yaz... yaz... yaz.....:mrgreen:
aman o pireler Magy e de bulaşmasın chatim kutum
pirelerle yatağa girmekte çok enteresan geldi:bounce:varsa fazladan bir kaç tane ver bari chatkut....
hepsi A![]()
çok sıcak izmir nolacak böyle yaww.. Marmok hakkında düşünceleri olan varmıı :silent:
yok bulaşmaz kardeş eve çıktı bornovada magyide aldı yanına:farao:
abi pireleri yaktım yorganla beraber :salut: kene var elimde çok güzeller, kongodan getirttim uyarsa yolluyorum hemen![]()
kene var elimde çok güzeller, kongodan getirttim uyarsa yolluyorum hemen![]()
Abi , benim DVD İzlanda'dan özel geldi... Montreaux Jazz Festivalinde çekilmiş ve basılmış bir konser DVD'si... Gelince isteyen herkese çoğaltırızkıskanmak yok
![]()
ilk sırada ben varım ona göre
hatta sen kopyayı al
orjinali bana ver:queen::queen::queen:
Yok abicimorijinal falan... Hediye o bana... Grubu festivale getiren şirketin müdürü verdi... :bounce::rendeer:
hepsi A![]()
çok sıcak izmir nolacak böyle yaww.. Marmok hakkında düşünceleri olan varmıı :silent:
YANİ DİYONKİ
iki tane müzik çalar parlak araba camına takılıp sallandırılan tekerlek senden gıymatlı veremem he?:salut::salut::salut::salut:ale::salut:
ale:
ale::salut:
Herkese selam..
Umarım herkes iyidir.
Çarşı izinindeyim.
Nedense bu sefer pek birşey yazmak gelmiyor içimden,idare edin.
Herkes kendisine iyi baksın.
Bir fotoğraf ekliyorum,asker arkadaşlarım ve ben (çok cins çıkmış ama tek elimdeki foto bu ),görüşmek üzere:cat:
![]()