[İzmir - MT]

krokiod8.jpg

imagesharitaengir1.gif

Bu fotolar dogrumu?

aynen doğrudur hocam yukardaki şekilde tansaş durağının işaretli olduğu yerde karadeniz pansiyonu göreceksin işle ilgili problem olmazsa (geldiğin saatler mesai dahilinde) bende yardımcı olamaya çalışırım.

aynen doğrudur hocam yukardaki şekilde tansaş durağının işaretli olduğu yerde karadeniz pansiyonu göreceksin işle ilgili problem olmazsa (geldiğin saatler mesai dahilinde) bende yardımcı olamaya çalışırım.

Yardımların için çok sagol.Gaziemir'e gitmiş kadar oldum:)

:cat::cat:

Hatta Gülşen'e özellikle göstermek lazım... Ya Sercan senin şu İtalyan bi kız vardı, Nina, ne oldu o? Gitti mi geri İtalya'ya?:queen::queen: (yarın silerim merak etme:queen: )

Benim bayan arkadşlarım çoktur abi, hatta yazın hepsini marmaris'e toplayıp, bir tekne kiralayıp mavi yolculuk mu yapsam diyorum... Bir tekne dolusu bayan arkadaşla...:queen::bounce:

Şaka şaka, Serçem okur şimdi bunları, Gülşen görmüş ugly durumuna düşmeyelim...:queen:

heheheheheheheheheheheheh:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

sen benim prensesime öcü mü demek istiyon lennnnn....

sizlerden şüphe etseydim, hiç tavsiye etmezdim zaten (üstelik param da cebimde kalırdı ) :queen:

:queen::queen::queen::queen:

iki gün okumayınca bu mt izmir sayfası beni bir hafta güldürüyor yawwww... yarıldım yine valla....

heheheheheheheheheheheheh:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

sen benim prensesime öcü mü demek istiyon lennnnn....

:queen::queen::queen::queen:

iki gün okumayınca bu mt izmir sayfası beni bir hafta güldürüyor yawwww... yarıldım yine valla....

ne o çikin çok mu komik. Hayat böyle işte.:queen::queen::queen::queen:

lanet içimdeki bu motor sewgisine ama gel gelelim arka lastigini hiç bi yerde orjinal olarak bulamıyorum ancak silkar a.şden alabiliyosun we piyasadan daha pahalıymıs...

özgür nerede kiminle yakalandı azzz sonra. Ben ve okram alsancakta devriye geziyoruz. Gittardando Bornova da, ugili cigili kuşadasında, güreli çeşme altında, extreme1925 çeşmede, vasco hatay ve göztepede, rots ceyz de inciraltında tüm noktaları tuttu sayın izmir Mt sakinleri.

Hadi özgürrrr etrafın çevrili teslim ol pardon açıkla

Slm arkadaşlar. 07.06 2008 tarihinde izmir/ gaziemir'de olmam lazım.Sabah 07-08:00 gibi terminalde olucagım. Ordan gaziemir'e nasıl ulaşabilirim. (dolmuşlar nerdedir). Bir başka sorun ise barınma. Gaziemir'de 1-2 gün kalacagım otel lazım:) Gaziemir'de tavsiye edebileceginiz bir otel var mı?

kardeşim terminalde gazi emire dolmuşlar var terminalde kime sorsan söyler çok kolay bulursun .:cat:

özgür nerede kiminle yakalandı azzz sonra. Ben ve okram alsancakta devriye geziyoruz. Gittardando Bornova da, ugili cigili kuşadasında, güreli çeşme altında, extreme1925 çeşmede, vasco hatay ve göztepede, rots ceyz de inciraltında tüm noktaları tuttu sayın izmir Mt sakinleri.

yaw kanka vallace buraları boşa kestik herhal :cyclopsan:cyclopsan
ortalarda yoklar:pale:
yunan adalarınamı kaçtıklarki?

ah belinda ahh...!!!!:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar