[İzmir - MT]

ben diyecektim tam muzom'un önüdür diye,goldwing'den tanıdım ama yazmışsınız zaten :)
ya ehliyet ben de düşünüyorum,hangi kursa gidiyorsun?A2 alırken direksiyon dersi verecekler mi kullanıcak mısın motor?Ben Byi alırken kursa sorduğumda direksiyon dersi yok dendi de :pr:

Egemen sürücü kursuna gidiyorum karşı kaldırımda hemen tansaş ın üstünde =) tabiki kullanıcaksın kullanmadan ehliyetmi verilirmiş :mrgreen:

ya ben de öyle düşünüyorum da,kursta sorduğumda "bisiklete binmeyi biliyor musun?motosiklet de öyle sadece gaz elden bi farkı yok" gibi çağdışı bir açıklama yaptılar.:pr:uçan tekmeyi basmak geldi içimden ama ayıp koskoca adamlarız hoş mu??:):)
ilgilendiğin için teşekkür ederim,tekerin düz bassın :rendeer:

bende direksiyon kursu almadım wermıyolar genelde zati...bu hafta toplantı yok galiba...

Son düzenleme:
ehlıyet kursuna gıdıosun sınav ıcın kendı motorunu getır dıolar....otesı var mı!!!!:salut:

Son düzenleme:
28062008085mn3.jpg

28062008084we9.jpg

28062008088uf3.jpg

28062008085wr6.jpg

Hepinize selamlar arkadaşlar bu cuma bende aranıza katılmak istiyorum nerdesiniz ,YBR 125'i sattım , BMW F650 GS aldım:cat:

Arkadaşlar bu cuma toplantı nerede acaba..... Eğer topik açıldıysa ben göremedim.... Geçen cuma çok iyiyidi.. Görüyorum ki kimseye bir şey olmamış... Miyo yaşlandı galiba.....

Slm arkadaşlar. 07.06 2008 tarihinde izmir/ gaziemir'de olmam lazım.Sabah 07-08:00 gibi terminalde olucagım. Ordan gaziemir'e nasıl ulaşabilirim. (dolmuşlar nerdedir). Bir başka sorun ise barınma. Gaziemir'de 1-2 gün kalacagım otel lazım:) Gaziemir'de tavsiye edebileceginiz bir otel var mı?

Slm arkadaşlar. 07.06 2008 tarihinde izmir/ gaziemir'de olmam lazım.Sabah 07-08:00 gibi terminalde olucagım. Ordan gaziemir'e nasıl ulaşabilirim. (dolmuşlar nerdedir). Bir başka sorun ise barınma. Gaziemir'de 1-2 gün kalacagım otel lazım:) Gaziemir'de tavsiye edebileceginiz bir otel var mı?

Terminalden gaziemire gelmek için otobüsten indiğin yerden ilçe dolmuşların kalktığı yeri sor.Zaten aynı sırada yer alıyor.Oradaki minübüslerden Torbalı minübüsüne bin.yaklaşık 30-40 dk arasında (normal şartlarda) Gaziemire gelmen lazım.Otel olarak; pansiyonlarda var otellerde var tabiki bütçe ve nasıl biryer istediğne bağlı.

abi hoşgeliyorsun, alico yazmış aynı dediği şekilde ulaşım biraz uzak olucak ama baska care yok mesafe uzun..

Terminalden gaziemire gelmek için otobüsten indiğin yerden ilçe dolmuşların kalktığı yeri sor.Zaten aynı sırada yer alıyor.Oradaki minübüslerden Torbalı minübüsüne bin.yaklaşık 30-40 dk arasında (normal şartlarda) Gaziemire gelmen lazım.Otel olarak; pansiyonlarda var otellerde var tabiki bütçe ve nasıl biryer istediğne bağlı.

Gaziemire'e gidişim gezi amaçlı degil zaten 1-2 gün kalıcam yani öyle lüks bir yer olması gerekmiyor. Pansiyonda olur .

Gaziemire'e gidişim gezi amaçlı degil zaten 1-2 gün kalıcam yani öyle lüks bir yer olması gerekmiyor. Pansiyonda olur .

o zaman Trio otel var gerçekten kaliteli biyer.Gaziemir Tansaş Durağına gelmeden 300-400 metre mesafede sağda yer alıyor.
Pansiyon olarak da Yine tansaş karşısında karadeniz lokantasının üstünde karadeniz pansiyon var oldukça hesaplı biyer ve merkezi yerde 2-3 günlükse bayğı iş görür.
Şimdiden hoşgeldin hayırlı yolculuk.

o zaman Trio otel var gerçekten kaliteli biyer.Gaziemir Tansaş Durağına gelmeden 300-400 metre mesafede sağda yer alıyor.
Pansiyon olarak da Yine tansaş karşısında karadeniz lokantasının üstünde karadeniz pansiyon var oldukça hesaplı biyer ve merkezi yerde 2-3 günlükse bayğı iş görür.
Şimdiden hoşgeldin hayırlı yolculuk.

alico96 biliyorum fazla oluyorum ama gaziemiri nerdeyse hiç bilmiyorum. Harita üzerinde o otelin yerini gösterme imkanın var mı ?

Son düzenleme:
alico96 biliyorum fazla oluyorum ama gazi emiri nerdeyse hiç bilmiyorum. Harita üzerinde o otelin yerini gösterme imkanın var mı ?

Harita imkanım yok ama tansaş oldukca bilindik bir yer ve orada indikten sonra bu dediğim yerleri bulman çok kolay hemen karşıya baktığında göreceksin. yine yardımcı olmaya çalışırım.

Cuma toplantısı için topic açtım. Baktım kimseden ses yok üsküdar çaycısında toplanalım dedim. detayları duyurulardan takip edebilirsiniz. Cuma 19:30 dan sonra alsancak üsküdar çaycısındayız (zaten normalde her akşam ordayız)

Cuma toplantısı için topic açtım. Baktım kimseden ses yok üsküdar çaycısında toplanalım dedim. detayları duyurulardan takip edebilirsiniz. Cuma 19:30 dan sonra alsancak üsküdar çaycısındayız (zaten normalde her akşam ordayız)

hımmmm
peki ANORMALDE NERDE OLUYOZ ACEBE?:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar