[İzmir - MT]

yarın görüşürüz dostlar
bir kordonDA toplanmadınız ya helal olsun.insan sevdikleri için çiğ tavuk bilem yermişşş.sercan bir yer tarif etti alsanca iskelenin karşısı dedi NEDEN olmasın.kendimizi izmire daha iyi tanıtmalıyız.niyeki insanlardan uzak yerlerde toplanıyoruz niye insan içine çıkmıyoruz bir türlü anlam veremiyorum yorum yapmak yada konuyu açmak isteyen arkadaşlarla yarın konuşuruz.haramiler diyoruz nasıl TANIRSINIZZZ KÖTÜÜÜÜ tanırız diyenler var ama herkez tanıyor akhisara drag yarışlarına gittim adamlar O BİÇİMgövde gösterisi yaptı ve üç adet kupa bile aldılar bunları görünce niye bizim grubumuz tanınmıyor biz niye böyle faliyetlerde bulunamıyoruz:silent:

Oguz abi, haklısın bundan sonra grup daha sosyal aktivitelerde bulunacak zaten, sadece kıpraşımı ve toplaşmayı bekliyorduk...

bu arada biz hergün üsküdar caycısındayiz, yani en azından birimiz orda, gel ugra yanımıza, ben simdi eve girdim, ama wallace ve bi kac arkadas daha orda kaldı:)

bu arada govde gosterisine simdilik bi luzum yok, nasıl olsa anlamlı organizasyonlarla adımızı duyuracagiz:wiinkk:

Oguz abi, haklısın bundan sonra grup daha sosyal aktivitelerde bulunacak zaten, sadece kıpraşımı ve toplaşmayı bekliyorduk...

bu arada biz hergün üsküdar caycısındayiz, yani en azından birimiz orda, gel ugra yanımıza, ben simdi eve girdim, ama wallace ve bi kac arkadas daha orda kaldı:)

bu arada govde gosterisine simdilik bi luzum yok, nasıl olsa anlamlı organizasyonlarla adımızı duyuracagiz:wiinkk:

Selam ve hayırlı geceler herkese:wiinkk:
Yarın oradamısınız? yani çaycıda..
Yoksa Teras'ta görüşürüz yarın akşama:wiinkk:

Günaydınlar, Hayırlı cumalaar.

Özer abi Teras'tayız görüşürüz :wiinkk:

Oğuz abi Reklamlardayız az bekle görecek çok şşeylerin var daha izmit MT ' den :mrgreen:

Olmadı Sercan' ı salarız akşam terasın önüne sana ne gösteriler yapar :queen:

selam izmir mt hayırlı cumalar

sercan siz her akşammı oraya gidiyorsunuz ara sıra bende geleyim

(türkçe katili olmamaya çalıştım :queen:)

oğuz abi sen iste ben yaparım teras cafe önünde gösteri bi kıç atar ön kaldırırım hemen sonra ambulans gelir herkes orda :queen:

Hayırlı cumalar herkese...

oğuz abi sen iste ben yaparım teras cafe önünde gösteri bi kıç atar ön kaldırırım hemen sonra ambulans gelir herkes orda :queen:

Seni hareket yaparken gördüğüm an plakanı Polis'e vermeyen ne olsun?

Son düzenleme:
şahit varmış özer abi yaparmıyım hiç :wiinkk:

abi daha o kadar deli değiliz düzgün kullanıyom daha race almadım :cherry:

Sofuoğlu kardeşlerin anısına ve tarfikte yaşadığımız sorunları dile getirmek adına organize olabildiğimiz kadar, belirleyeceğimiz yerlerde motorlarla bir eylem yapalım. Bu eylemin amacı trafikte yaşadığımız sorunlar, bayanların yaşadığı sorunlar.. vs... Mesela İzmirden İstanbul'a uzanan bir trafik olabilir ya da ankara'ya..

Ve bunu her yıl düzenleyebiliriz. Piknik yapılır.. sohbet edilir. Başka illerdeki arkadaşlarımızla konuşuruz...

Arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum... Bizim amacımız kitlesel tepkimizi vermek.. Ben Miyonun trafikte yaşadığı durumları biliyorum. Bu en hafifi... Daha neler oluyor...

Motorlarımıza çarpıp kaçanlar, ölüme terk edenler var....

Motorlarımızı gazlayalım....

arkadaşlar bu konuda bi görüşü olan yok mu ya?

Motosiklet ve üzerindeki canlıların birer (insan) olduğunu anlatmak ve trafikte saygınlık istemek elbette en doğal hakkımız.
Ses çıkartmak ve ilgi uyandırmak elbette harika olur ama o kadar kolay olacağını sanmıyorum zira korsan bir gösteri olmamalı!
Yasal platformda olacaksa da, bir takım girişimlerde bulunmak gerektiğine inanıyorum! idari ve mülki makamlardan izin ve destek almak gibi mesela!
Evet tüm iller bu olayı ciddi bir şekilde toplantılarında dilegetirsin ve bir başlık altında toplayarak ne ve nasıl yapılabileceğine karar verelim derim.

Bunu yaparkende TMF de tanıdığı ve nüfuz sahibi kişiler varsa destek alınabilir ve ÇOK daha etkili vede sesli bir haykırış olabilir diye düşünmekteyim!

Motosiklet ve üzeridekilerin hiçbir güvencesi yok malesef! buda tüm dünyaya
Türk insanı saygılı,saygın,misafir perver,anlayışlı vs vs anlatılan bir ülkede yaşanmakta:salut:

şahit varmış özer abi yaparmıyım hiç :wiinkk:

abi daha o kadar deli değiliz düzgün kullanıyom daha race almadım :cherry:

Özeleştiri herzaman iyidir derim:mrgreen:
Bak, çok değil ama biraz deli olduğunu kendin itiraf ediyorsun Puhahaaa:mrgreen:
Bu arada....Race meys falan yok yoksa guruptan ihraç edilmen için gereken bütün evrakları hazırlar işlemlerini bizzat ben kendim yürütürüm onagöre :wiinkk::p

Son düzenleme:
İyi günler herkese,

Marmaris'te hesapta olmayan bir işim çıktığı için bu akşam toplaşmaya katılamıyorum, size iyi eğlenceler...

Stain, kardeşim bak böyle yapmadığın şeyleri yazıyorsun ya siteye, biz bu yüzden sen kalkışta gaza biraz fazla yüklensen korkuyoruz, sorun bizim kulak sağlığımız değil, senin canının sağlığı...

Özer abi, biz İzmir MT olarak sana Stain'i bırak ihraç, dövme konusunda bile tam yetki veriyoruz, eti senin kemiği bizim :)

Selam ve hayırlı geceler herkese:wiinkk:
Yarın oradamısınız? yani çaycıda..
Yoksa Teras'ta görüşürüz yarın akşama:wiinkk:

evet abi ben toplaşmadan once orda olurum büyük ihtimalle, ben olmasam bile olacak arkadaslar vardır elbet:)

Günaydınlar, Hayırlı cumalaar.

Özer abi Teras'tayız görüşürüz :wiinkk:

Oğuz abi Reklamlardayız az bekle görecek çok şşeylerin var daha izmit MT ' den :mrgreen:

Olmadı Sercan' ı salarız akşam terasın önüne sana ne gösteriler yapar :queen:

istersen bi de masaya cıkıp dans edeyim:queen:

selam izmir mt hayırlı cumalar

sercan siz her akşammı oraya gidiyorsunuz ara sıra bende geleyim

(türkçe katili olmamaya çalıştım :queen:)

yok yok Stain şaka bunlar, biz hic bulusmuyoz:mrgreen: bu arada Türkçe katili olmayayım demissin ama S'yi küçük yazmıssın:wiinkk:

neyse sağ sağlim getir şu diversion u da bi tur atayim akşama:wiinkk:

Ali nereye kardeşim yaw, ben seni boyle cok severken senin bana küsüp gitmen yakışıyor mu? Dön geri, tamam bi daha posta koymayacagım sana... sözzzz... videolarını da geri verecegim:p

yukarda değinilen eylem hakkında az bişey yazayım,
aslında bişi yazmıyayım alıntı yapayım yani :)

aşağıdaki alıntı ; forrapın günlerce emek harcadığına şahit olduğum, onun koşturmacasına yarım gün bile eşlik etmemin bile sırılsıklam ve çok yorucu bir gün yaşamama neden olduğu 29 ekimde yaptığımız kortej ve basın açıklaması ile ilgili,
.............. Oysa ki İzmir de böyle bir oluşum söz konusu değil,izini gidip İzmir MT olarak biz aldık alınmış bir izinle organizasyon düzenlemedik gittik ve kendimiz aldık çünkü İzmir de böyle bir program yok (ki inanın bu işler o kadar kolay değil).Gittik ve bütün organizasyon ihtiyaçlarını kendimiz karşılamaya çalıştık.Aç başlığı toplansın bitsin değil bu işler,emek istiyor...Sonuçta amaç ne bir gezi ne de genel anlamda bir eğlence etkinliği,amaç önemli bu yüzden herşey de kusursuz olmalı..Biz de bunun için uğraştık,ama gerek bürokratik işlemler,gerekse diğer ihtiyaçların karşılanması öyle ha diyince gerçekleşen şeyler değil.
En basitinden şunu söyleyim,bu gün sabah 09:00 dan 17:00 a kadar bu iş için koşturduk,ne mi yaptık ?

Bu gün yapılan görüşmeler;
.
.
.
.
http://www.motosiklet.net/forum/846197-post189.html

büyük bir kalabalık oluşturup dikkat çekerek yol almak çok kolay, onlarca motor toplanabilir istediğimiz kadar yol alabiliriz ki bunu gezilerimizde bir çok defa yapıyoruz ve çevreden ağzını ayırarak şaşkın şaşkın bakan bolca insanlar oluyo ve ne için nereye gittiğimizi kimse bilmiyo,
eğer organize olunmadan ha diye toplanırsak kimse bu kadar serserinin ne için nereye intikal ettiğini anlamayacak, amaç eylem ve mesaj vermek ise daha dikkatli düüşünülüp ayrıntıları tartılıp yapılması lazım, özer abinin dediği gibi konuşmak lazım, bu yüzden burda cevap yazılmamasına kimse gönül koymasın, ilgisizlik olarakda algılamasın :wiinkk:

Son düzenleme:
slm arkadaşlar
bilamahsus selam KARMACOMA
Tuncer zaman zaman buradaki işlerini hiçe sayarak hatta beni karşısına alarak birşeylere koştururdu,kızardım nedenini bilmediğimden....formu hiç okumamaıştım Tuncerin askerliğine kadar ve dahi işyerine geldiğimde motorsiklet net açıksa hemen kapattırıyordum ....
ben bir motorsiklet sevdalısına bu kadar yakınken bile onun ne yaptığını neyle uğraştığını bilmezken dışardaki insanlara nasıl görünüyorsunuz dersin....size bireş diyeyim alabildiğiniz kadar fazla anne baba alın yanınıza ve bizim gördüğümüz en insan yanlarınızla sadece makinalarınızı değil yüreğinizi göstererek yapın ne yapacaksanız....sizin ak yüreklerinizin silemeyeceği hatanın yanlışın çok özür dileyerek kullanıyorum ama bu deyimi magandalıkların olduğuna inanamıyorum....aranızda kariyer sahibi , değer sahibi ,inanaçlı ,azimli, ve herşeyi başaracak kadar yürekli insanların olduğunu ..gri cahil bu ülke insanlarının tırnak içindekiler de dahil sizi yolda giderken otururken her kıyafet ve her hal içinde saygı duymalarının insan gereği olduğunu anlatmalısınız...özür dileyerek dışardan bir insanın yazdıkları kabul edin bunları...amacım akıl vermek yol göstermekten ziyade bende oluşturduğunuz izlenimin nasıl ve nedenini ve bunu bir diğer a kişisine de gösterirseniz ne olacağını anlatmak istedim.......formda gördüğüm neşeniz daim kırgınlıkarınız az ömürlü olsun hepinize sevgiler

konuyla ilgili görüşlerimizi toplantılarda yüzyüze konuşmayı tercih ediyoruz.:cat::cat::cat: sonra gerekirse sanal ortama da geçiririz. Biz izmir olarak sanal ortamda böyle tartışmaları çok gördük ama iş etkinliğe gelince milleti bulamadık. O yüzden sanal ortamın bu konuarda pek verimli ve nitelikli çalıştığına inanmıyorum.

Arkadaşlarım kardeşlerim,
Öncelikle cevap yazan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.Buraya mesajı yazdıktan sonra işlerim nedeniyle ilgilenemedim şimdi gördüm yazılanları.Asla hiçbirinize kırılmadım yanlış anlaşılmasın,sadece görüşünüzü merak ettiğim için mesaj atma gereği duydum.İlginize teşekkür ederim,saygılarımla...

Yoldayım, canım sıkılıyor, aksi gibi sitede veya MSN'de kimse yok, alacağın olsun İzmir... Bu kardeşini yolda can sıkıntısına maruz bıraktın ya...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar