[İzmir - MT]

Oğuz ekrem iyi bir tamircidir. çok da severim kendisini. bir daha gidersen selamımı söyle sana bol bol çay ikram etsin

bizde hazırlıyoruz bir şeyler kilo alacak galiba geldiğinde :rendeer:

::156::Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
uglychild, uglycat+, kekec64, APV41

eyvahhhhhhh yakalandım, bu uglycat Gülşen olmasın sakın::156::::156::::156::

sercan emeyine sağlık süper olmuş kardeşim başarılarının devamını dilerim :rendeer:munzur çoçuk :queen:

abi beni sizler yarattınız... ben sizler icin varım:)
ama munzur cocuk telif hakları gureli dedemzindir:) sen sadece p.lik diye bilirsin:)

Son düzenleme:
yemekmi var nerede.:)

erhan ım kocamanım şişko oldun bırak yemegi artık:queen:

seni taşıyacak motor bulamayacaz:queen:

o usta her marka motorsiklet tamiratınla ilgileniyormu açaba .
evet tüm motorsikletleri yapıyor hatta bu akşam yanındaydım kendisi bana çizdiği birsürü kroki ve planları ğösterdi.ve gerçektende usta:cat:

Oğuz ekrem iyi bir tamircidir. çok da severim kendisini. bir daha gidersen selamımı söyle sana bol bol çay ikram etsin
bu akşam bol bol sohbet ettik çayınıda içtim artık birazda yarın içerim.selamını iletirim kardeşim:cat:

Son düzenleme:
BEN KARDEŞİME atv alırım yesin koçum yarasın üstelik o benim arkadaşımın emaneti küçüklüğünü bilirim :p

BEN KARDEŞİME atv alırım yesin koçum yarasın üstelik o benim arkadaşımın emaneti küçüklüğünü bilirim

o arkadaşınla gecirdigin vakitleri bende biliyom birazcık sizi hınzırlar:queen:

sagol kardeşim insan m.t alışınca yürümek yada otobüs beklemek çok zoruna gidiyor.YAAAAAHUU:queen:

abi bende mutlu oldum motoruna kavuşmana ayrıca bilmezmiyim motorum calındıktan otobüsü yürümeyi ahhhhhhh ahhhhhhhhh:pr:

cengiz abide motoru ayarlamadı,yeter gayri hasret cengüs abü:queen:

Son düzenleme:
Selam arkadaslar, ben Gülsen :)

Sercani uzaktan takip etmekten biktim, artik yakindan takip edecegim :bounce:

Rahmi amca, Semra abla, Böcek, kücük Böcek, Gitardando, Sercedando, hizliCesi2, Wallace, Chatkut, karmacoma, Sandman, Özer ve Marina, VasCo, MissKolpa ve Kolpa, ve toplantida tanisdigim diger üye leri yakindan tanima firsati buldum :cat:

Ayvalik gezisinde bende olmayi cok isterdim :salut: ama insallah birdahaki sefer katilmak nasip olur

Hepinize selam ve saygilar :rendeer:

sercanın bittiği an bu andır şimdi resim basabiliriz :queen::queen::bounce::wiinkk::cherry:

Rahmi amca, Semra abla, Böcek, kücük Böcek, Gitardando, Sercedando, hizliCesi2, Wallace, Chatkut, karmacoma, Sandman, Özer ve Marina, VasCo, MissKolpa ve Kolpa, ve toplantida tanisdigim diger üye leri yakindan tanima firsati buldum :cat:

Ayvalik gezisinde bende olmayi cok isterdim :salut: ama insallah birdahaki sefer katilmak nasip olur

ooo gülşen hoş geldin...bekliyoruz tekrar en kısa zamanda.
bayadır üyeymişsin yeni mesaj yazıyosun yakalanınca daha fazla saklanamadın herhalde :p:p

halleyküm sellam kardeşim gülşen çok iyi etmişsin sercan çok iyi ve uturaklı olmuş senin son gelişin iyi geldi ona bizide artık üzmiyor bu arada sen nasılsın iyisin inşallah sercanı merak etme arasıra siteye gir sevindirdin bizi saygılar kardeşim :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar