Mt İZMİR SUNAR
[YT]9GMoFU5oasw[/YT]
sercan emeyine sağlık süper olmuş kardeşim başarılarının devamını dilerim :rendeer:munzur çoçuk :queen:
evet tüm motorsikletleri yapıyor hatta bu akşam yanındaydım kendisi bana çizdiği birsürü kroki ve planları ğösterdi.ve gerçektende usta:cat:o usta her marka motorsiklet tamiratınla ilgileniyormu açaba .
bu akşam bol bol sohbet ettik çayınıda içtim artık birazda yarın içerim.selamını iletirim kardeşim:cat:Oğuz ekrem iyi bir tamircidir. çok da severim kendisini. bir daha gidersen selamımı söyle sana bol bol çay ikram etsin
sagol kardeşim insan m.t alışınca yürümek yada otobüs beklemek çok zoruna gidiyor.YAAAAAHUU:queen:oğuz abi geçmiş olsun hayırlı olsun motosikletine kavuşmana sevindim
sagol kardeşim insan m.t alışınca yürümek yada otobüs beklemek çok zoruna gidiyor.YAAAAAHUU:queen:
EVET ÇOK MİSAFİR perver insanlar esnaflıkta budur zaten degilmi:cat:resimdeki genç usta adayı ekrem abi iyi çocuktur kendisi ...
abi bende mutlu oldum motoruna kavuşmana ayrıca bilmezmiyim motorum calındıktan otobüsü yürümeyi ahhhhhhh ahhhhhhhhhr:kadeşim merhaba görüşemiyoruz ne zamandır. özletme kendini:rendeer:
Selam arkadaslar, ben Gülsen
Sercani uzaktan takip etmekten biktim, artik yakindan takip edecegim :bounce:
Rahmi amca, Semra abla, Böcek, kücük Böcek, Gitardando, Sercedando, hizliCesi2, Wallace, Chatkut, karmacoma, Sandman, Özer ve Marina, VasCo, MissKolpa ve Kolpa, ve toplantida tanisdigim diger üye leri yakindan tanima firsati buldum :cat:
Ayvalik gezisinde bende olmayi cok isterdim :salut: ama insallah birdahaki sefer katilmak nasip olur
Hepinize selam ve saygilar :rendeer:
Selam arkadaslar, ben Gülsen
Sercani uzaktan takip etmekten biktim, artik yakindan takip edecegim :bounce:
Rahmi amca, Semra abla, Böcek, kücük Böcek, Gitardando, Sercedando, hizliCesi2, Wallace, Chatkut, karmacoma, Sandman, Özer ve Marina, VasCo, MissKolpa ve Kolpa, ve toplantida tanisdigim diger üye leri yakindan tanima firsati buldum :cat:
Ayvalik gezisinde bende olmayi cok isterdim :salut: ama insallah birdahaki sefer katilmak nasip olur
Hepinize selam ve saygilar :rendeer: