[İzmir - MT]

ayvalkdz4.jpg

buda ayvalık hatırası olsun:p

kolpa harika çalışma olmuş, sen ve misskolpanın ayvalık fotoğrafının yanına o kadar elemanı tek tek monte etmek baya uğraştırmıştır herhalde :p

siz orda rakı içip göbek tokuştururken burda yapçak bundan daha eğlenceli bişey yoktu malesef:p

abi foto süper keşke bende olsaydım :(

bu arada fenerahçeli arkadaşlara geçmiş olsun

Son düzenleme:
ayvalık gezisi güzelliklerinin yanında birde enkaz bıraktı herhalde koca gün kimse bişey yazmamış :p:p

herkese hayırlı bol kazançlı iyi bir hafta diliyorum :rendeer:

ayvalık gezisi güzelliklerinin yanında birde enkaz bıraktı herhalde koca gün kimse bişey yazmamış :p:p

herkese hayırlı bol kazançlı iyi bir hafta diliyorum :rendeer:

kürek kemiklerim kazma gibi, ellerim tam açılmıyo, bacaklarımı yeni yeni hissetmeye başladım, sabah büyük bir gayretle yataktan telefona elimi uzatıp işi aradım acil bi iki işimin olduğunu sööledim geri yattım öğlene kadar yine yetmedi.

iyi akşamlar arkadaşlar.. ben bu günü iş yerinde dünü düşünerek geçirdim. çok güzel oldu ya hala etkisindeyim.. meğer ben uzun zamandır yaşadığımı sanıyor ama yaşamıyormuşum.. sizin aranızda tekrar hayat buldum...

Arkadaşlar biz wallace, gittardando, umutus, acress RİSE CAFE deyiz... videoları ve fotografları montajlayıp, guzel bi klip hazırlayacagiz...

ELİNİZDEKİ VİDEO VE DE FOTOGRAFLARI LÜTFEN BİZLERE ULAŞTIRIN...:rendeer:

ey ahali hatayda sular kesik motor 3 santim çamurla kaplı ben dahala uyandığım gibi eşortmanlarlaryım siz ne alemdesiniz:p dağıldım ben yahu :queen:

valla biz sabah kalktık toplandık gittardando sercedando, uglychild, ben, umutus, acress hep beraber rise kafede börekli kumrulu bi kahvaltı ettik. ayvalık organizasyonunun değerlendirmesini yaptık. Akşam da manisaya gideceğiz belki.

Herkese iyi akşamlar
noldu yaa herkes yol yorgunu galiba ses cıkmıyor?? :p
murat abiii,secoo,vasco,,duyulmazzz... :)

Anmazsak olmaz. Bu hafta kardeşimiz için bir güzellik yapalım mutlaka.

Seni çok özledik ve unutmayacağız kardeşim...

Erhan ÖZER
Üye adı: kamberhan
Motosikleti: CBR 1000 RR FIREBLADE REPSOL
Biyografi: motor manyağı bi herifim ben...
Mesleği: helikopter teknisyeni
Doğum Günü Tarihi: 20 Temmuz 1983
İmzası: KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK
motor manyağı bi herifim ben...

[/QUOTE]

Son düzenleme:
bir iki defa sohbet etmiştik sanırım rahmetli ile yeri mekanı cennet olsun tek hatırladığım ise daima mutlu bir yüz ifadesi ve gülen gözleriydi.

bir iki defa sohbet etmiştik sanırım rahmetli ile yeri mekanı cennet olsun tek hatırladığım ise daima mutlu bir yüz ifadesi ve gülen gözleriydi.

ya di mi burak. Eğlenceli adamdı. Balık lokantasında menemen yerdi kerata. şimdi aklıma geldi de bir tuhaf oldum:salut:

işte böyle abi allah kimseye böyle acı yaşatmasın lütfen dikkatli kullanın..

Evet ya. Bu iki tekerin de bu tarafı çok kötü. Bir saat önce sohbet edip ayrıldığın birisinin kaza haberini alabiliyorsun. neyse erhanımıza allahtan tekrar rahmet dileyelim. mekanı cennet olsun. bu hafta toplanıp erhan için mutlaka birşeyler yapalım

ben ayvalık topiğindeki tüm resimleri kaydettim cd de topladım size ulaştırmaya çalışıcam....isteyen varsa cd yide çoğaltabilirim..herkese hayırlı geceler........

Sercan ayni resimler, ayni mesajlar birkaç yerde var bunların hepsini biraraya toplarsanız çok daha iyi olur birisi kalsın , Diğerlerini de Erhan kilitlesin. nereye bakacağımı şaşırıyorum, Kolay gelsin.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar