[İzmir - MT]

cıbıra kavuşmuşsunuz SILASU, bıcır bıcır geliyodur şimdi gözünüze, hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.

TESEKKUR EDERIM EVET KAVUŞTUK AMA PEK MUTLU BIR KAVUSMA OLMADI MOTOR BIRAZ PROBLEMLI CIKTI GERI YOLLICAZ BAKALIM TEST SURUSU YAPTIM GERCI GUSEL MOTOR SORUN OLMASAYDI TAM HAYALIMDEKI GIBI OLACAKTI AMA:salut: KISMET BAKALIM YENISINE NE ZAMAN KAVUSACAGIZ..İKİNCİ EL ALIŞLARIN BU TARZ RİSKLERİ COK FAZLA MAALESEFFF...DÜRÜST İNSAN BULMAK ÇOK ZOR PİYASADAA....

günaydın izmir nasıl keyifler haftasonuna az kaldı

tek bi sorun var benim karnım acıktı :mrgreen: Onun dışında kapalı bigün yarın 23 nisan neşe dolmaya başlıyorum :queen:
c.tesi ayvalığa gelmiyorum diye, pazardan sabah erkeenden çıkıp yanınıza gelme düşünceleri içersindeyim harita km dakika hesabı yapıorum :cat:

tek bi sorun var benim karnım acıktı :mrgreen: Onun dışında kapalı bigün yarın 23 nisan neşe dolmaya başlıyorum :queen:
c.tesi ayvalığa gelmiyorum diye, pazardan sabah erkeenden çıkıp yanınıza gelme düşünceleri içersindeyim harita km dakika hesabı yapıorum :cat:

APV41 ile irtibata geç o da aynı düşünce içinde:cat:

merhaba,öncelikle güzel bir gelişme.keyfini saglıklı ,bilinçli bir şekilde çıkarmak umuduyla.ödemişden yazıyorum.gezilerde ,etkinliklerde buluşmak üzere.

tekrar merhaba.izmirliler olarak buluşma yeri ve geziler,etkinlikler konusunda bilginizi rica ediyorum.mesaj bölümüne yazarsanız gözden kaçırmamış olurum.:)iyi günler

Son düzenleme:
Arkadaslar İstanbul dan antientel nickli arkadasımız saat 4 civarı İzmir de olacak, kendisini karsılayalıım... sanırım yine aynı mekanda oluruz... Üsküdar caycısı:)
Gelmek isteyen olursa, saat 6 gibi oralarda olalım...:cat:

merhaba,öncelikle güzel bir gelişme.keyfini saglıklı ,bilinçli bir şekilde çıkarmak umuduyla.ödemişden yazıyorum.gezilerde ,etkinliklerde buluşmak üzere.

tekrar merhaba.izmirliler olarak buluşma yeri ve geziler,etkinlikler konusunda bilginizi rica ediyorum.mesaj bölümüne yazarsanız gözden kaçırmamış olurum.:)iyi günler

Hosgeldin datbey, gözden kacrımış olabilirim belki, daha onceden burdan kendini tanıtmadıysan biraz detaylı tanıtırsan seviniriz... en azından bulusmalardan once senin hakkında biraz bilgi sahibi olmus oluruz...

eski üye oldugunu goruyorum... duyurular bölümünden gezi ve toplantı topiclerimizi gorebilirsiniz...

gorusmek tanısmak dilegiyle,:cat:

herkese merhaba nasılsınız izmir mt ?? çok kişi gelmiş görmeyeli ya herkesle tanışmak lazım teker teker :) murat abi özledim sizi yaz gelsin güzel etkinliklerde beraber olucaz inş.. şimdilik bu kadar en kısa zamanda görüşmek üzere :D

Son düzenleme:
off off siz rahatsınız ben gelemiyorum ayvalığa sizinle olamıcam en çok bu üzüyo motoru kullancak biride bulamadım ki bizimkiler biz götürelim diyo onlarada güvenemiyorum :pale::salut::pr:

arkadaşlar şu an motorsuzum falcon umu bakıma verdim.1.sanayide yamaha nın da servisliğini yapıyormuş çetin-iş iyi ve dürüst bir usta benziyor zaten içeridede yunusların kullandığı motorlardan vardı yani polis motoru hatta o tahtadan jopu bile M.T üzerindeydi.bakalım hayırlısıyla bana kaça patlıyacak sizleri seviyorum M.T ÜYELERİ ve M.T dosları

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
izmir aliağa dan herkese merhaba aranıza katılmak gerçekten güzel

günaydın izmir mt 23 nisan kutlu olsun :) vasco fotoraf süper çok karizma çıkmışsın :)

eywallah bilideeer.. senin 23 nisanın kutlu olsun cunku daha ehliyetin yok:p hadi
cumhurriyet meydanına in motorla :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar