özlenilmez mi yav cok zor vallaale: en kısa zamanda kavusursun dostum umarım
bir askerimiz bugün gitti başka bir askerimizde istanbul görevinden çok yakın zamanda gelicek inşallah. bi hasret başladı... diğer hasret son bulsun inşallah...
özledik artık davut şafak kaç oldu_??
hadi kumita gel artık devletin milletin grubun sana özlemi büyüdü bir dostumuzu gurbete yolladık sen yanımızda ol bari herkezin grup içindeki yeri ayrı ama aile eksik kalmasın
not; ayvalığa geliyorsun haberin olsun yok olduğun zamanın açığını kapatmak için başka bir fırsatın yok burada olmazsan bir yıl boyunca gelsen bile açığın kalır :wiinkk:
[GV]8662886268906209824[/GV]
[YT]xhFPTnd82mY[/YT]
Rigel hocam ın düzenlediği ilkyardım seminerinin tarihini bir şekilde denkleştirip mutlaka bu ilkyardım seminerine katılın arkadaşlar,çok faydalı olacağından adım gibi eminim..
Teşekkürler Rigel :cat:
(Kusura bakma tekrar nete yazacağım demiştim ama yazamamıştım,tekrar özür dilerim,durumlar malum..)
Tüm arkadaşlara teşekkürler,gittiğim gibi dönebilirim inşallah İzmir ime,sizlere..
Fotoğrafların olduğu topicte de yazdım birşeyler..
Hepiniz kendinize iyi bakın,hoşçakalın..:rendeer:
motor 4. vitese alınır
kontak kapatılır
2 saniye bekleyip kontak açılır
turuncu tanımsız dalga :queen:
0 dan 140 a cıkar işte bekirin hokus pokusu :cherry:
Arkadaşlar anamdan emdiğim süt burnumdan geldi.... bekirle Narlıdereye gittik geldik ve inanmıyacaksınız bekir 140 gördü :cyclopsan tamda kamyon sollarken çekmiş:cyclopsan ahanda kanıtı :mrgreen:
Özellikle bekir resmi koymamı istedi alp abi görsün diye
![]()