[İzmir - MT]

:)
özlenilmez mi yav cok zor valla:pale: en kısa zamanda kavusursun dostum umarım

iii dileklerin için saolll...:cat:

bir askerimiz bugün gitti başka bir askerimizde istanbul görevinden çok yakın zamanda gelicek inşallah. bi hasret başladı... diğer hasret son bulsun inşallah...
özledik artık davut şafak kaç oldu_??

p.tesi hastaneye gideceğim eren ağzımdaki teller lastikler 4 ila 6 hafta arasında kalıyormuş öğrendiğim bilgiye göre, benimde 33 gün olacak sökerlerse ve bir aksilik olmazsa kendimi hemen izmir'e atacağım, grşrzz...:cat:

hadi kumita gel artık devletin milletin grubun sana özlemi büyüdü bir dostumuzu gurbete yolladık sen yanımızda ol bari herkezin grup içindeki yeri ayrı ama aile eksik kalmasın

not; ayvalığa geliyorsun haberin olsun yok olduğun zamanın açığını kapatmak için başka bir fırsatın yok burada olmazsan bir yıl boyunca gelsen bile açığın kalır :wiinkk:

hadi kumita gel artık devletin milletin grubun sana özlemi büyüdü bir dostumuzu gurbete yolladık sen yanımızda ol bari herkezin grup içindeki yeri ayrı ama aile eksik kalmasın

not; ayvalığa geliyorsun haberin olsun yok olduğun zamanın açığını kapatmak için başka bir fırsatın yok burada olmazsan bir yıl boyunca gelsen bile açığın kalır :wiinkk:

teşekkür ederim cengiz abi pm attım bak....:cat:

Arkadaşlar 8 Nisandan beri Konyadayım.Ziyaret amaçlı buradaki arkadaşları görmeye geldim.İzmir'de Forrap'ımı Tuncer'imi askere göndermeye gelemedik.Şimdiden hayırlı teskereler diliyorum.

Forrapsız Mt,kaymaksız ekmek kadayıfı gibi...

Ayrıca ilginçtir ki Davut'u dün gece rüyamda gördüm.Bi tane kırmızı choppera biniyordu.Africa Twin olmadığı kesin ama ahahahhaaaa.

Görüşmek üzere.Konya'dan sevgiler saygılar...

Kumitaaaaaaaa, istanbul un tadını aldın tabii, unuttun bizleri:) kardesim merak etme topic te adın fazla gecmese de buluşmalarda surekli adını anıyoruz...

senin icin suan da gerekli olan neyse onu yap, hersey bildigin gibi gidiyor iste, farklı bisey yok, zaten sen burda yokken de hep yagmur vardı, daha yeni duzeliyor havalar, yani cok bisey kacırmadın...

umarım yakında yuz yuze bol bol konusacagız....

kendine iyi bak kardesim:rendeer:

Forrap, askeriye de yedigin yemeklere dikkat et kardesim:) belli bi sure yeme falan diyorlar, ben daha gitmedim pek bilmem gerci...:cherry:

Herkese selamlar, Marmaris yolundayım yine, yol boyu siteyi okuyArak zaman geçiriyorum :)

Kumita, kardeşim özlettin kendini, bir an evvel bekliyoruz sağlıklı olarak...

kumitaya olan hasretimiz bitmek üzereyken yeni bir hasret başladı,
forrapım tuncerim kalitesi ve olgunluğuyla en iyi şekilde rahat bir askerlik geçirecek inşallah.

kasko çalışma güzel olmuş ellerine sağlık

alper abi bahsettiğin şarkının Police'in (Sting'in grubu) söylediği haliyle başka versiyonunu da ben sizlere göndereyim, http://www.youtube.com/watch?v=BnejNGprm3I

sene 1995 vay bee ben 10 yaşındaydım :m:bounce:rgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=XmK024D55xQ puff daddy ve stingin düeti buda

Türkçeye bile çevirdim bak

Aldigin her nefeste
Her hareketinde
Kopardığın her bağda
Her adim atisinda
Seni izliyor olacagim
Her bir gun
Soyledigin her kelimede
Oynadigin her oyunda
Her gecende
Seni izliyor olacagim
O Göremiyor musun
Sen bana aitsin
Her adım atışında benim zavallı kalbim nasıl da sızlıyor
Her hareketinde
Her yeminini bozduğunda
Aldatici her gulumsemende
Ortaya koyduğun her iddiada oluyo,sen buna da bi bak
Seni izliyor olacagim
Sen gittiginden beri ben iz birakmadan kayboldum
Geceleri dusluyorum ve gorebildigim tek sey senin yuzun
Etrafima bakiyorum fakat yerine koyamayacagim tek sey sensin.
Hala ağlıyorum bebeğim lütfen

Son düzenleme:
Rigel hocam ın düzenlediği ilkyardım seminerinin tarihini bir şekilde denkleştirip mutlaka bu ilkyardım seminerine katılın arkadaşlar,çok faydalı olacağından adım gibi eminim..
Teşekkürler Rigel :cat:
(Kusura bakma tekrar nete yazacağım demiştim ama yazamamıştım,tekrar özür dilerim,durumlar malum..)

Tüm arkadaşlara teşekkürler,gittiğim gibi dönebilirim inşallah İzmir ime,sizlere..
Fotoğrafların olduğu topicte de yazdım birşeyler..

Hepiniz kendinize iyi bakın,hoşçakalın..:rendeer:

hayırlısı olsun kardeşim.aslan gibi gidiyorsun.yine aslanlar gibi sag salim geri gelmeni bekliyoruz.savulun be düşmanlar bir YİĞİT daha geliyor:cat:

Arkadaşlar anamdan emdiğim süt burnumdan geldi.... bekirle Narlıdereye gittik geldik ve inanmıyacaksınız bekir 140 gördü :cyclopsan tamda kamyon sollarken çekmiş:cyclopsan ahanda kanıtı :mrgreen:

Özellikle bekir resmi koymamı istedi alp abi görsün diye:p

cimg2119fs3.jpg

Son düzenleme:
motor 4. vitese alınır
kontak kapatılır
2 saniye bekleyip kontak açılır
turuncu tanımsız dalga :queen:
0 dan 140 a cıkar işte bekirin hokus pokusu :cherry:

motor 4. vitese alınır
kontak kapatılır
2 saniye bekleyip kontak açılır
turuncu tanımsız dalga :queen:
0 dan 140 a cıkar işte bekirin hokus pokusu :cherry:

seninki basmıo diye kıskanma diyo bekir :queen:

abi tek uyanık senmisin bi sussana heveslendi cocuk sevindi burda :queen:

tuncer kardeşim allaha emanet ol güle güle gittin güle güle gel :rendeer:

Arkadaşlar anamdan emdiğim süt burnumdan geldi.... bekirle Narlıdereye gittik geldik ve inanmıyacaksınız bekir 140 gördü :cyclopsan tamda kamyon sollarken çekmiş:cyclopsan ahanda kanıtı :mrgreen:

Özellikle bekir resmi koymamı istedi alp abi görsün diye:p

cimg2119fs3.jpg

bu konunun yeri burasımı .

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar