[İzmir - MT]

özer kardeş hayırlı ugurlu olsun.rüzgarın bol olsun kazasız belasız kullanırsın işallah

Uzun zamandır siteye girmiyordum,Yalnız Davut'u görünce burada gerçekten çok sevindim.İnşallah kısa zaman sonra İzmire gelirsin ve kaldığımız yerden devam ederiz.ÖZLEDİK SENİ.Yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum.Tanışamadıklarımızla da toplantıda tanışmak ümidiyle

Kolay gelsin herkeze

ahmet değiştir şu avatarını kardeşim ya bune böle kısa saçlısın uzun neden duruyo:p sende benim gibi eskicisin :p

Eveet süper bir fuar geçirdim kendi adıma arkadaşlar. Malzeme alımı anlamında olmasada (doğru düzgün indirim yoktu) camiadan arkadaşlarla tanışma bilgi edinme anlamında iyidi... 300 fotoğrafla yarın izmire dönüyorum arkadaşlar :) görüşmek üzeree..

Eveet süper bir fuar geçirdim kendi adıma arkadaşlar. Malzeme alımı anlamında olmasada (doğru düzgün indirim yoktu) camiadan arkadaşlarla tanışma bilgi edinme anlamında iyidi... 300 fotoğrafla yarın izmire dönüyorum arkadaşlar :) görüşmek üzeree..

bizde süper bi gün geçirdik senin yokluğunu fırsat bilerek bizimde 300 fotomuz var + bide bi sürü videomuzu var yaa::gleam::

siz bizi çağırmadınız ama bizde boş durmadık. hem bizim gezimiz daha güzel oldu. geçen hafta duyulmaz ben ve extreme in yaptığı güzergahı yapma teşebbüsünde bulunmuşsunuz ama yetişmemiştir kesin. hem biz yaptık oraya ilk geziyi, ilk viraja da biz girdik. siz bizim peşimizden bunlar nereye gitmiş diye bakıp çıktınız yollara. bi daha ki sefere yollara ekmek parçaları atacağım hansel ve gratel misali, ekmekleri takip edip bizim rotamızı çıkartırsınız:mrgreen:

merhaba arkadaşlar... izmir bornovadan volkan ben. serçedandonun arkadaşıyım. yeni üyenizim. 1 nisan itibariyle inşallah motosikletim olacak. sürüşlerinizin arasına kabul ederseniz sevinirim. zaten 10 yıldır kullanıcıyım ama sizin bilgilerinizden de faydalanmak istiyorum ve yeni arkadaşlıklar edinmek istiyorum. serçe anlata anlata bitiremiyor sizleri... ilk toplantınızda görüşmek üzere...

siz bizi çağırmadınız ama bizde boş durmadık. hem bizim gezimiz daha güzel oldu. geçen hafta duyulmaz ben ve extreme in yaptığı güzergahı yapma teşebbüsünde bulunmuşsunuz ama yetişmemiştir kesin. hem biz yaptık oraya ilk geziyi, ilk viraja da biz girdik. siz bizim peşimizden bunlar nereye gitmiş diye bakıp çıktınız yollara. bi daha ki sefere yollara ekmek parçaları atacağım hansel ve gratel misali, ekmekleri takip edip bizim rotamızı çıkartırsınız:mrgreen:

hocam geçen hafta haberimiz olsaydı bizde oralara ilk gidenlerden olmak isterdik :wiinkk:

Evveeeett, gidiyorduk gidemiyoruz , araba serviste kaldı napıcaz, bişey ler ayarlıyoruz, derken son dakika golu gibi bi,şeyler ayarlandı, ve doluştuk.

Son düzenleme:
şşş İzmir MT özlediniz mi beni :queen:

Ayağınıza sağlık, görüştük süper oldu :cat:

Özlemezmiyiz kardeşim
ama yalnız bıraktın dün bizi
acısını çıkarmamız lazım
hadi atla gel demir atına bak cuma toplantımız olur bi süpriz yap da sevinelim

Not:
Gelirken yanına alabildiğince artcı al :wiinkk:

sizler özlenmiyecek arkadaşmısınız. ?

gönül ne kahve ister ne kahvehane
gönül sizleri özler fuar bahane

Son düzenleme:
rahmi abim o güzel fotoyu az daha büyüterek temaşa etmek icap eder diye tekrar ekliyorum izninle.

Havran lı Arkadaşlarımız da bizi yalnız bırakmadı saolsunlar

Son düzenleme:

Kızımız kara kara düşünüyor

tamam bulduuummmm

Cengiz abisinden yardım ve destek

tek teker işi başarıyla sonuçlandı tamamdır bu iş

tabii başka hevesliler de var :)

bu işin içinde dumanaltı olmak ta varmış
http://img186.imageshack.us/img186/3978/fuarresimleri063dk7.th.jpg[/

[URL=http://img508.imageshack.us/my.php?image=fuarresimleri065xn8.jpg][IMG]http://img508.imageshack.us/img508/1148/fuarresimleri065xn8.th.jpg

Benim yapabildiğim bu kadar işi bilen arkadaşlar resimleri düzenlerse sevinirim

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar