[İzmir - MT]

Bugun sonunda ayin 15inde gelecek partiden cbr250 imi ayirttim hayirlisi ile kisa surede aranizdayim :) ekipmanlar icin uygun bir kac bakabilecegim yer onerebilir misiniz? Simdiden tesekkurler İzmir MT ailesi :)

Ben alışverişlerimi genelde EYP Bike - Bornova'dan yapıyorum. Genelde şu Kahramanlar'daki mağazalarla yıldızım pek barışmadı.
Aklında ne var, hangi markalar var bilmiyorum ama EYP bike'da bakabilirsin.
Yalnız nerden alırsan al, öncesinde internetten araştırma yapmanı öneririm.

Ben alışverişlerimi genelde EYP Bike - Bornova'dan yapıyorum. Genelde şu Kahramanlar'daki mağazalarla yıldızım pek barışmadı.

Allah Allah çok ilginç.
Cem abi sağolsun kahramanların tarifini verdikten sonra Denizli'den atladım trene izmire doğru yol aldım :) Dokuz Eylül'de kuzen okuyor onun da yardımıyla buldum kahramanları. İstisnasız girdiğim bütün mağazalardan ve çalışanlarından çok memnun kaldım. Hepsi çok ilgilendi. İzmirin motor esnafını ayrı bir sevdim. Bilmiyorum bana mı öyle denk geldi, Denizli'den sadece ekipman için geldim diyince acıdılar mı hiçbir fikrim yok :)

Bedenim sıkıntılı olduğu için sadece mont bulabildim o da son girdiğim mağazada :) shark speed r bakıyordum. Sadece istanbulda anes motor satıyormuş. Pazartesi günü de istanbula gidiyorum ekipman bakmaya :) umarım izmir esnafı gibi yardımsever bir esnafla karşılaşırım..

İzmir İl Temsilcisi
Allah Allah çok ilginç.
Cem abi sağolsun kahramanların tarifini verdikten sonra Denizli'den atladım trene izmire doğru yol aldım :) Dokuz Eylül'de kuzen okuyor onun da yardımıyla buldum kahramanları. İstisnasız girdiğim bütün mağazalardan ve çalışanlarından çok memnun kaldım. Hepsi çok ilgilendi. İzmirin motor esnafını ayrı bir sevdim. Bilmiyorum bana mı öyle denk geldi, Denizli'den sadece ekipman için geldim diyince acıdılar mı hiçbir fikrim yok :)

Bedenim sıkıntılı olduğu için sadece mont bulabildim o da son girdiğim mağazada :) shark speed r bakıyordum. Sadece istanbulda anes motor satıyormuş. Pazartesi günü de istanbula gidiyorum ekipman bakmaya :) umarım izmir esnafı gibi yardımsever bir esnafla karşılaşırım..

Bulmana sevindim umarım istediklerini bulabilmissindir. İzmir esnafı iyidir izmir insanıda iyidir. :) Hep kültürlü sevecen güler yüzlü insanlarla dolu :cat:

Shark speed R güzel secim :cat:

Bulmana sevindim umarım istediklerini bulabilmissindir. İzmir esnafı iyidir izmir insanıda iyidir. :) Hep kültürlü sevecen güler yüzlü insanlarla dolu :cat:

Shark speed R güzel secim :cat:

Abi çoğu bayide xs bedenler olmayınca sadece mont alarak Denizli'ye geri döndüm :) ama yine de memnun kaldım izmirden. Konak- Karşıyaka bi vapur turu yaptık deniz havası iyi geldi :) Denizli'de hayat yokmuş gibi hissettim bir an. Bir de vapura, otobüse, trenvaya tek kartla binme olayı çok hoşuma gitti. Denizli'de bozuk para taşımaktan ne kadar rahatsızlık duyduğumu farkettim orada :D izmir genel olarak güzeldi, nasip olursa gezmeye bida gelmeyi düşünüyorum :)

merhaba İzmirli arkadaşlarım aranıza şimdilik forumdan katılabildim, eğer kabul ederseniz tabii.
honda shadow almak istiyorum güvenilir bildiğiniz kazasız dertsiz uygun bir shadow varmı acaba bigilendirirseniz çok sevinirim. ve alır almazda sizlerle yüz yüze tanışmak isterim. sevgiler herkese

Moderatör (forrap)
fenerlihakan aramıza hoşgeldin :cat:
Umarım en yakın zamanda istediğin gibi temiz bir shadow a kavuşursun..

eyp bike nerede acaba ? :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:53 ----------

http://www.eypbike.com/index.php/2011-05-02-12-32-40

tamam buldum :cherry:

hoşgeldiniz bende 4 mevsim bu ayarda bir mont kullanıyorum fakat bunların korumaları malum çok bir şey beklememek lazım nihayetinde hesaplı olsun diye yapılmış ürünler

Merhabalar,
Yarın nasipse öğlen gibi izmir'de olacağım. Öğleden sonra alsancakta bir arkadaşımla buluşacağım. Akşamında geri dönme niyetim var çanakkaleye.

Kahramanlardaki motorcularda Osram yada muadili 1000rr için far ampülü bulabileceğim bir yer var mı tavsiye ettiğiniz?

Selamlar Kazasız Belasız Gelip gitmeniz dileğimle

Kahramanlarda Muhtemelen vardır diye düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar. Dün güzel yalı sahilinde bi abimiz sahil yolunu tek teker geçti. Motoruma uzak olduğum için peşinden gidemedim tekniğine hayran kaldım. Çok zor bişey ama tanıyan bilen varmıdır. Birde hiç motorcu arkadaşım abim yok ss motorda yeniyim tecrübeye ihtiyacım var. Toplantı vesaire gibi şeylere katılmaya karar verdim yardımcı olursanız sevinirim saygılar.

İzmir İl Temsilcisi
Yeni gelen arkadaşlara merhabalar.

Ara ara izmir mt toplantıları oluyor. Buradan ve izmir mt facebook grubundan duyuru yapıyoruz.

Haricinde yine belli aralıklarla geziler düzenleniyor. Yine buradan ve facebook grubundan duyuru yapılıyor.

Sürekli daim olarak katılıcak arkadaşlarıda whatsap muhabbet grubuna alıyoruz. Anlık buluşmalar icin.

Herkese selamlar. :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:49 ----------

Arkadaslar.merhabalar.

Izmir.mt toplantisi bu aksam 20.00da alsancak iskele caprazinda cimlerde olucak. Tam kahve diyarinin karsisina denk geliyor ..
Ilerki haftalarda izmir - bursa uludag gezisi düşünüyoruz. Toplamda 800km civari yapacağız. Gezi ve detaylari konusup belirli karar verecegiz. Sadece uzun yol tecrubesi olan ve grup surusunu bilen arkadaslar katilabilir.

malesef işim 9 da bitiyor oraya gelmem 9:30. kaça kadar duruyonuz acaba?
Yeni gelen arkadaşlara merhabalar.

Ara ara izmir mt toplantıları oluyor. Buradan ve izmir mt facebook grubundan duyuru yapıyoruz.

Haricinde yine belli aralıklarla geziler düzenleniyor. Yine buradan ve facebook grubundan duyuru yapılıyor.

Sürekli daim olarak katılıcak arkadaşlarıda whatsap muhabbet grubuna alıyoruz. Anlık buluşmalar icin.

Herkese selamlar. :cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:49 ----------

Arkadaslar.merhabalar.

Izmir.mt toplantisi bu aksam 20.00da alsancak iskele caprazinda cimlerde olucak. Tam kahve diyarinin karsisina denk geliyor ..
Ilerki haftalarda izmir - bursa uludag gezisi düşünüyoruz. Toplamda 800km civari yapacağız. Gezi ve detaylari konusup belirli karar verecegiz. Sadece uzun yol tecrubesi olan ve grup surusunu bilen arkadaslar katilabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar