taşındım sonunda...
ev tasimak isteyipte gelemeyen ve iyi dileklerini gonderen tum dostlarim, dert etmeyin yeni evin cok eksigi olur, daha sonra eksik listesini koyarim butcenize gore tamamlariz...:rendeer::cat::mrgreen:
sercan'ım o saatte biliyorsun mesaideyim. uygun olsaydım gelirdim elbette. evin hayırlı olsun. iyi günlerde otur.
saolasin iskender abi, kucuk ama sirin bisey oldu...
kardeşim hayırlı olsun evin. haberleşelim yardıma gelirim olmazsa ama 17-18 gibi malum mesaideyim
kardes saolasin herseyi hallettim, forrap kardesim aramis kac kere, ama o telasta duymamisim telefonu.. sonradan haberlestik...
kardeşim nasılsın özledik ne zaman gelicen ayvalıga valla ben gelirdim ama biliyorsun cicekleri sulamam lazım sulamadımmı kuruyorlar heralde izmire yerleşiyorsun bi gelde muhappe edelim
Muharrem abi, bilmezmiyim senin cicekleri:mrgreen: izmir'e yerlestim ama benim bi ayagim heryerde, yani yollar mesafeler bahane, esti mi giderim heryere...:cat:
Geliyorum lan

Normalde akşam çalışacaktım ama bir iş dolayısıyla mesailer değişti.Saat 17:30 gibi işim bitiyor.Yardım senin köpeeeeen olsun
Seni ararım...
Orada görüşürüz
kardesim cok saolasin, aradigin ve ilgin icinde cok saol... artik kahveye bekliyorum ama buyuk ihtimal bir ay yokum, yine gidecegim yurtdisina...
iyi o zaman bana da haber verin birlikten kuvvet doğar. bu arada millet yanlış anlayacak yine Sercan forrap ve ben üçlü olduk. kontenjanımız bu sefer dolmadı arkadaşlar hadi herkes bir el atsın bakalım
kanka ben bi gidip doneyim yurtdisindan senin kizi da alip getirecegim
sercan !!! bekar evi heeee :cherry:
olm taşımaya eşyaları gelemeyizde(yengen salmıyor

)
kalmaya geliriz ''hazır mezarın bayat ölüsüyüz'' bilirsin :queen:
olm eşşek gibi çalışıyoz iki ay sonra belki durulur ama...
gözden kaçırdığınız bi konu var !
yahu sanki bornovadan konağa geleceğiz :cherry: olm ya 150 km yol tepmemiz lazım oraya kadar gir gel 300 km bu iş temposunda hangi zaman dilmine sığdıracağız bu işi

bide kaç kere geldin len kerkenez bizim buralara yazıyom olm bi kenara :mrgreen:
abiiim benim, tam olarak bekar evi degil, cunku annemlerde ugrayacak sık sık.. ama sen yeter ki yer iste, bosaltiriz binayi bi gunde...
sizin o taraflara gelemedim ama bi dahakine insallah...
aha işte asıl mazeretim bu hahahhaa ya sen yurt dışına gitmiyormuydun sercanım sarı suzuki gs 500 üm:queen::queen::queen::bounce::bounce:???
duyulmaz sen o baltani araya sokmasan olmayacak degil mi?
evi tasidim, bugun butun isleri bitti, gece 1 de Bodruma yola cikiyorum...carsamba oglene kadar kalan islerimi halledip tekrar İzmir-Ayvalik-Midilli-Atina-Frankfurt... tabi insallah bi aksilik olmassa...
Sercan'ım;
Evin hayırlı olsun kardeşim... Ben hala Marmaris zeminlerinde sürtünme kuvveti üzerinde çalışmalar yaptığım için gelemiyorum ama bunu en kısa zamanda telafi ederim oraya geldiğimde...
Millet pazar akşamı Başımı yastığa koyduğum yer İzmir olacak, sonrasında doyana, hatta bıkana , usanana, ve gitgide tiksinene kadar görüşürüz.
Öpüyorum sizi...
kanka, dur benden bi haber bekle, carsamba yani bu sabah Bodruma gecip isleri bi halledeyim, sonra yunanistan uzerinden yine Almanya yapacagim, ama Midilli den mi yoksa Rodostan mi karar veremedim, iki gune belli olur ona gore belki yanina gelirim beni sen yolcu edersin...
sercan olum hayırlı olsun ne iş ya ew falan gıtmıcekmısın yurtduşına sen? buarada el ıyılestı baya bı ama agrıo zorlayınca

goruselım artık
gidiyom gidiyom zorla gonderiyosunuz kardesinizi... gecmis olsun kardesim, iyileştigine sevindim...
herkese hayirli haftalar ve ramazanlar diliyorum,
yarin ogleden sonra yeni kiraladigim kucuk ama sirin evime tasinmamda yardimci olabilecek mert,yigit, delikanli arkadaslara ihtiyacim var,
yer: Hatay Nokta Duragi
saat: 16:00
elleri gorelim...
1) wallace: dersim var
2) forrap: agac dikmeye gidecem
3) gittardando: gitar dersi var
4) marko: (gecmis olsun abi)
5) racingiski: belim agriyor
6) lodos: yenge izin vermez
7) mecit: ovadayim
8) apv1: motor topluyorum
9) hedowich: parmagim burkuldu
10) duyulmaz: niyetliyim
11) speedygirl: nobetim var
12) gurkay: yemek yiyorum
13) favorii : abi ben askerlige hazirlaniyorum...
bunlarin haricinde mazereti olan var mi?[/QUOT
Sercan Evin hayırlı olsun kardeşim biliyorsun biz havran gurubu olarak uzaktayız yakın olsaydın biz oradaydık. Yeni evinde güzel sağlıklı günler ve geceler diliyorum
abi dusunmeniz bile yeterli, Ayvalik taki ev yerli yerinde duruyor o yuzden yine sık sık gelecegim annemleri gormeye ve daha ne geziler yapacagiz bizim korfezde...
Havran motor dostlarina cok cok selamlarimi iletirsen seviinirim...
merhaba!
benim motosikletim yok. hiç olmadı. fakat motosiklet tutkunlarına karşı bir tutkum var. sadece bunu yazmak istedim.
merhaba Ölü can... bende SER can....