abim çok yorulmuşş.. şuan uyuyorrr.. 
abim çok yorulmuşş.. şuan uyuyorrr..![]()
resim koy sercan biz bilmeyik buell falan
senin motor yazlıkta pek durmaz ama canı sıkılır, haftasonu çeşmealtında gördüm mesela gezip duruyodu tek teker![]()
![]()

zaten tav olmaya basliyom Ali'ye...iyice gazlamayın... germeyin beni.. kurmayın daha cok... tekerin altina koyup kafasını,,,, patinaj cekecem ustunde:cat:ya o teker yakma ... Abi ne duman çıktı yaaa... Ebuş koyunca resimleri görücez....
Ali de ne cevherler varmış.... :silent::silent:
:farao:Gereği düşünüldü... :ala::
Abi hani konuşulmayacaktı bu konu? Yani ille de diyorsun ki şu bornoz olayını ifşa et tüm mt camiasına:queen:
seni mi kırcam abi:wiinkk: ustune de senin su kemanı verirsin... anlasiriz...sercanın motora 4000 peşin vereyim alide kullandı onu zaten hafta sonu yaptıklarından sonra en az 2000 masraf vardır :queen:
para vermiycen de ne vercen?Sana vermeyecekte kime verecek.... Hele bi vermesin.....
Gideriz evine Biz İzmir mt den geliyor der alırız motoru... Para da vermeyiz üstelik....:queen::queen::queen:
Stain senin dr' un geldicengiz abi şimdi sana el atacaktır
bırak antalya falan napıcan ya ordan o motoru getiresye kadar uglychild' ın motoru al antalyadan buraya yakacagın benzin parasına sercandan alcagın motora bakım yaptır hiç kafan çalışmıor yaw! acele etme.! bankadan para çıkınca ıslatırız çaylar senden
motoru alınca ayrı bi ıslatırız
bu sefer yemekler senden
![]()
Abi Abd de 12.000 civari da Turkiye gelisi bayagi bi masrafli oluyo... ben bunu Almancı isi yaparim, doya doya binerizKaç paraymış bu sercan?...Yakışıklı motor.... Beğendim.... :cat:
Kocum bi de yazdıklarını anlayabilsem sana da cevabım olurdu ama neyse... bi dahakine...one abi öle ya git ölçok baba makina ama alternatif var muhaa
![]()
Vasco amerikan vari bi yaklasim bu:mrgreen: aman tanrım... ohh my god hesabı olmus seninki de... Ali artis olana kadar, album cikarana kadar, çinli makinasını anca yaptırır... zaten benim motor Ali'nin sayılır... (boyle laflarla gelecege yatırım yapıyorum):mrgreen:aman tanrımm bu ULYSSES XB12X deilmi¿ bir canavar uglychild :cat:
Bu motorda ali için fazla pek bi yer yok gibi :queen:
Buell Ulysses XB12X Motorcycle
2006 Buell Ulysses XB12X
MSRP: $11,495
2006 fiyatı :bounce:
valla anlamam Aykut, bu motor hepimizin sayılır, her cuma toplanti da 3-5 er ytl verseniz ne olur ki sanki... hani cuma gunleri camii cıkısı para atarlar ya kutuya... o misal... hepimiz birimiz birimiz hepimiz icin...:rendeer::cat:sercan korkar kardeşim bundan bizim ekip...kaldıramayız bunu :silent:
patlak bu motor sercan baksana eksozu bile eğri :queen: biz dümdüz adamlarız eğri bize ve gruba gelmez kardeşim kendine grup ara bunu alırsan ridergirl diye bir site var sana tavsiyem :wiinkk:
iyi kötü herşeyi paylaştık o zaman bu haberi de burdan vereyim..Davut şuanda iyiymiş görüşmesi çok iyi geçmiş büyük ihtimal bidaha görüşmesi olmucak..iyi dilekleriniz için teşekkürler..:rendeer::rendeer: