izmir mt teras fotoları

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
izmir mt nin geleneksel teras cafe toplantılarından biri daha geride kaldı,şte resimler yorumsuz.

bursa gemlikten izmire mehmet kardeş yolcu etti sağolsun

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yhaf burası ist yeniköy demi :S

teşekkürler resimler için ümmet abi sana hayranım abi ya gözünü seveyim daha geçenlerde darülaceze de birlikteydik izmir e nezaman geçtin ne yaptın oof abi valla emekli olunca idolümsün :cat: :cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ümmet abicim alanyadan saygılar

sanada saygılar izmirden kardeşim

teşekkürler resimler için ümmet abi sana hayranım abi ya gözünü seveyim daha geçenlerde darülaceze de birlikteydik izmir e nezaman geçtin ne yaptın oof abi valla emekli olunca idolümsün :cat: :cat:

oho canercim sen daha ordamısın sizden snr fuara vardık sonra 10 günde gemlikte kaldım snr akhisarda kaldım 2 gündürde izmirdeyim pazartesi kuşadasındayız demi ya.:queen::rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah bozmasın abicim yha tam örnek gösterilecek birisin abi durmak yok gezmeye devam :)

güzel bi toplaşma olmuş :cat:
yalnız hani terasa çıkacaktınız benmi göremedim terasa çıkmış fotolarınızı acep:silent::queen:
maalesef rahatsızlanınca aranıza karışamadım arkadaşlar :pale:
önümüzdeki maçlara aman toplaşmalara bakacaz artık :cat:

harika bir akşam gecerdınız arkadaşlar ummet abi izmira kadar gelmişken adayada ugrasaydın,izmir mt herzamanki gibi ekibiniz harika,paylaşım icin tşk

ümmet abicim resimer için teşekkürler ..
herzaman bekleriz :cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
harika bir akşam gecerdınız arkadaşlar ummet abi izmira kadar gelmişken adayada ugrasaydın,izmir mt herzamanki gibi ekibiniz harika,paylaşım icin tşk
pazartesi adadayım jeyna görüşürüz inşallah,işyerindemisin yoksa kapalımısınız.

Tamam bakalım ; Bekliyorum sabırla... Bu sefer Giresun un Tirebolu İlçesinde şahsi misafirim olacaksın...

Ümmet abicim ayağına sağlık,

sende gelmemiş olsan bu toplantıya, bi tane fotoğraf makinası çıkmayacaktı kimseden.
Hızır foto gibi yetiştin walla, yüklemeler içinde ellerine ve yeni leptopuna sağlık

güzel bi toplaşma olmuş :cat:
yalnız hani terasa çıkacaktınız benmi göremedim terasa çıkmış fotolarınızı acep:silent::queen:
maalesef rahatsızlanınca aranıza karışamadım arkadaşlar :pale:
önümüzdeki maçlara aman toplaşmalara bakacaz artık :cat:

Adaş kadri bacanaaım, geçmiş olsun kum ocağı faaliyetemi başladı yine :silent:

Erkenden arka bahçeyi ayırmak için mekana gittiğimde o kısımda yaz için tadiat çalışmaları olduğunu gördüm bu yüzden içerde bir yer ayırdık bu seferlik kapalı mekan fotoları oldu bu yüzden,
Acele hazırlayın buraları bi dahakine Arap Kadri gelecek ona göre dedim, bi dahaki teras maçında yeni düzenlemeleri birlikde test ederiz inşallah.

arkadaşlarla buluşup tanışmak bi nasip olmadı
bi çeşme kuşadası felan yapsakta hem tanışsak hem bi yol yapsak inceden
saygılar sevgiler

Ümmet abi ellerine sağlık çok güsel görüntüler olmuş paylaşım için teşekkürler..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar