izmir.mt).nin balık merakı kuş adası sevgi plajı ..

emegi geçen tün dostlarıma teşekkür ederim :rendeer:
cesur abi resmen beynimi okudu İZMİR 20 tabelasından sonra karabağlara nasıl geldik hatırlamıyorum resmen açlıktan geberecektim balıkları çiğ yemek bile geçti aklımdan :p
neyseki cesimiz var o boş mideme 2 yarım kokoreç nasıl girdi anlamadım 3.sünü söyleyecektim de utandım :queen:
Oğuz abi kokoreçi kacırdınız keşke gelseydiniz :wiinkk:

o yorgunlugun üstüne balıkları yeseydik tok karınla hepimiz mayışır izmire dönemezdik :cherry:

Şu saatte buraya bakıyorum :DDD güzel gezi olmuş dostlar

Gaziemirde bi kokoreççi vardı kaç zaman oldu gitmiyoruz. Oraya da gidelim bir gece ansızın. Özledim oraları beeaaaa

16 mArttaki balık tutamama olayından sonra balıklardan soğumuştum (DARDANEL hariç :D) ama o bile güzeldi beeaaaaa. Tuzlu deniz suyu içesim geliyor haa o derece pis bi insan oldum burada. KURTARIN BENİ AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:
Şu saatte buraya bakıyorum :DDD güzel gezi olmuş dostlar

Gaziemirde bi kokoreççi vardı kaç zaman oldu gitmiyoruz. Oraya da gidelim bir gece ansızın. Özledim oraları beeaaaa

16 mArttaki balık tutamama olayından sonra balıklardan soğumuştum (DARDANEL hariç :D) ama o bile güzeldi beeaaaaa. Tuzlu deniz suyu içesim geliyor haa o derece pis bi insan oldum burada. KURTARIN BENİ AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!

seni allah kurtarsın ahmetdim :queen:aaaaaaaaaaaa deniz suyu içilirmi sen gel sana yusun bile yediririz :queen:özledik seni nezaman geliyon gelde bir balık nasıl tutulurmuş gür :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel eğlendiğiniz yüzünüzden belli,teknedeki amca balık tutuyor siz portakal tutuyorsunuz:pyoksa masadaki balıkları paraylamı aldınız:cherry:benden sır çıkmaz hadi söyleyin bakim,emeğinize tekerinize sağlık teşekkürler

güzel eğlendiğiniz yüzünüzden belli,teknedeki amca balık tutuyor siz portakal tutuyorsunuz:pyoksa masadaki balıkları paraylamı aldınız:cherry:benden sır çıkmaz hadi söyleyin bakim,emeğinize tekerinize sağlık teşekkürler

bizde her şey doğal ve gerçek bileyimizin hakıyla tutuk :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şaka yaptım,hemen ciddiye alma, ne zaman dan beri isteyipde yapamadığım tek eğlencem balık tutmak iyi akşamlar gezilerin ve balıkların devamını dilerim

yakında CUSUR kardeşimi özel bir yere götürecegim onlar teknede balık tutarken bende kıyıda o özel yerin baglantısını yapıyordum.1 metre derinde eliyle çipura ve levrek bunun yanında yılan balıgıda yakalayacak ama boş gidilmez oraya ASLAN sütünü hazırla. nasıl olsa liman başkanıda bizden sorun yok:p

yakında CUSUR kardeşimi özel bir yere götürecegim onlar teknede balık tutarken bende kıyıda o özel yerin baglantısını yapıyordum.1 metre derinde eliyle çipura ve levrek bunun yanında yılan balıgıda yakalayacak ama boş gidilmez oraya ASLAN sütünü hazırla. nasıl olsa liman başkanıda bizden sorun yok:p

abim pazara ordayız nasib ulursa ellimizle yakalıcaz yaşasın :queen::rendeer:şimdiden hazırlanalım :cat:

seni allah kurtarsın ahmetdim :queen:aaaaaaaaaaaa deniz suyu içilirmi sen gel sana yusun bile yediririz :queen:özledik seni nezaman geliyon gelde bir balık nasıl tutulurmuş gür :rendeer:

Gökalp'le bi balık olayına girdik, adamın şeyliğinden (!) balıklar gelmedi :D

Temennim Balık tutmada büyüyü bozmak hehehheee. Okulun işini halledelim de tutarız gerekirse yosunda pişirip toptan yeriz hehe

Bu Balıklar birşeymi!!

Kardeşim Benim Bu talı sözleriniz Benim için Hiçbirşeye değişilmez Karamaço'yada teşekkür ederim, bu hafta yoğun çalışmayla limanın ağzınıda açtık artık geldiğinizde benim teknedesiniz, Sizin Memnuniyetiniz Benim için gurur kaynağıdır bir şekilde Sizin bu gezileriniz Belediye başkanımızada yansımıs çok memnun kalmış, bundan güzel ödül olurmu? ne Mutlu bana Sizin gibi Dostlarım var, Teknem ve Ben herzaman Siz Motocu Dostları ağırlamaktan Mutluluk duyacağız.:) :) :)

Kardeşim Benim Bu talı sözleriniz Benim için Hiçbirşeye değişilmez Karamaço'yada teşekkür ederim, bu hafta yoğun çalışmayla limanın ağzınıda açtık artık geldiğinizde benim teknedesiniz, Sizin Memnuniyetiniz Benim için gurur kaynağıdır bir şekilde Sizin bu gezileriniz Belediye başkanımızada yansımıs çok memnun kalmış, bundan güzel ödül olurmu? ne Mutlu bana Sizin gibi Dostlarım var, Teknem ve Ben herzaman Siz Motocu Dostları ağırlamaktan Mutluluk duyacağız.:) :) :)

bülent abicim bizi mahçup ediyorsun ilgin ve misafir perverliyiniz için çok sağolun başkanımızada sevgi ve saygılarımızı arz ederiz :rendeer:bizde alıştık oralara çünkü gerçekten gezilcek ve gürülcek yerler biz keşke daha önceden gelseydik bundan sonra adalıyız izninizle :queen:ve sık sık gelir gideriz inşallah tekrar saygılar .:rendeer:

Vay bee balıklara bakın höhö:cat:yyt
Bir daha ki sefer bende gelmek isterim ama bir kaç gün önceden karar vermenizi rica ediyorum :queen::queen:

sagol kardeşim herşey yine herzaman ki gibi süperdi .belediye başkanıylada tanıştık ayak üstü konuştuk.yakında oralarda olabiliriz yine palinaya tişört oldumu.güle güle giysin dediğim gibi onlar CESİ,KARMAÇOMA:MUSTAFA ve benim sana hediyemizdir M.T hatırası:cat:

Bir daha ki sefer bende gelmek isterim ama bir kaç gün önceden karar vermenizi rica ediyorum :queen::queen:

çok iyi ulur vallah özer abim sen arap kadri iyi olur hem siz daha da ustasınız balık işinde :queen:siz tutun bizler de mangala atarız teknede mangal süper olur :rendeer:

abicim sen niye teşekkür edecen , teşekkür edilecekse biz ederiz sana noolyo :cherry::rendeer:
ne güzel işte sen bizi balıkcı yaptın bizde seni motorcu yaptık ve senin gibi bir dost edindik.

özer abim , her geçen gün balıkların kaynağına gittikçe yaklaşıyoruz, kısa süre sonra elimizle çıkaracakmışız dediler yani o derece gelişme kaydettik. Bizim ustalığımızmı:p, sürünün bereketimi yoksa gopezlerin salaklığımı bilmiyom ama bu defa iki balığı gözünden yakaladım :cherry:
Rican başımızın üstüne , emir telakki ettim bile; işlerimizin ve havanın müsade ettiği ilk fırsatta hep beraber bereketli sulara açılacaz kısmetse.:cat:

özer abim , her geçen gün balıkların kaynağına gittikçe yaklaşıyoruz, kısa süre sonra elimizle çıkaracakmışız dediler yani o derece gelişme kaydettik. Bizim ustalığımızmı:p, sürünün bereketimi yoksa gopezlerin salaklığımı bilmiyom ama bu defa iki balığı gözünden yakaladım :cherry:
Rican başımızın üstüne , emir telakki ettim bile; işlerimizin ve havanın müsade ettiği ilk fırsatta hep beraber bereketli sulara açılacaz kısmetse.:cat:

yine yol,balık ve tekne sefası göründü desenize :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar